suck.

2010-04-29 09:07:15
Jag är väldigt dålig på att slutföra saker. kan sitta o pilla med nått i evigheter och blir aldrig nöjd.
just nu sitter jag med en bokanalys och det känns som jag skulle kunna hålla på med den resten av terminen.. men imorn ska den vara klar, (okej, egentligen för typ ett halvår sen?) men suck.

Onsdag.

2010-04-28 16:35:38
internet krånglar för mig vart jag än är. lyckas inte lägga upp den där bilden men skitsamma. ska strax kila iväg till frissan iallafall. annars har det vart en sån där vanlig dag: skola till 11.10, försov mig dock och missade första lektionen ;o sen gym, lite plugg o så. har sökt jobb på peace and love också. och så ska jag tydligen jobba imorn också, på olw. så missar profilen o fotbollsträningen. attans! å andra sidan får jag in några hundralappar på kontot 15 maj istället(y). VÄLBEHÖVLIGT!

Natti!

2010-04-27 22:21:37
nu blir det dusch o sängen för min del. Trodde jag skulle vara riktigt trött i kroppen efter den här dagen men icke, pallar kanske mer än jag tror .. Fotbollsträningen var iallafall riktigt bra förut, eller okej, tempot var väl sisådär. men det var riktigt kul! kommer nog bli skitbra dethära! lite tråkigt dock att det inte blir något seriespel, men det kanske är tur haha. aja, träning på torsdag igen, gött! :) börjar bli sugen på utgång på fredag också. jäkla Johöna! ska ju egentligen vara barnvakt hela helgen men får ta mig ett litet snack med mammi, men ska väl inte hoppas på för mycket. ;( jaja, fix för sängen nu. Förövrigt ryker mitt hår imorn! okej det har jag nog sagt. men skitsamma. har iallafall hittat en bra bild på hur jag vill ha det, tänkte bju på den imorn när jag kommer till en fullt fungerande dator. sååå, Godnatt!

träääning.

2010-04-27 17:25:23
blev inge kalhyttan förut, Robban hade inte fixat nån buss eller vad det var. blev gym istället. är helt slut nu! 50 minuter på crosstrainern, 15,69 km. och 630 kalorier. sen lite ben o mage på det. så nu har jag skyndat hem, ska slänga i mig lite mat (smörgås o fruktsallad) och hämta andan innan jag knallar iväg mot busstation för avfärd mot nästa träning (y).

tisdag.

2010-04-27 14:22:37
tror jag klarade av den där färgningen rätt bra faktiskt, ingen större skillnad men inte heller någon jätttetydlig utväxt. klipptid imorn också, börjar bli lite smått nervös. har egentligen bestämt mig för hur det ska bli, men man vet aldrig. har ju liksom vant mig vid mitt långa så det känns som ett jäkla stort steg o klippa av typ hälften. men hoppas på att jag inte backar ur och att det blir bra.

annars då'? sitter på samhällen nu. ska skriva ett arbete om nått fattigt land och hur de ska kunna ta sig ur detta. inte jättekul. menmen. efter lektionen blir det innabandyprofil, hört ryktas att vi ska till kalhyttan för konditionsträning. jobbigt värre! ska på fotbollsträning ikväll med, i persberg. haha. 

spännande.

2010-04-27 11:28:14
ska nu försöka göra något väldigt dumt; blondera håret på mig själv. kommer jag inte tillbaks till skolan efter min håltimme så vet ni varför.

.

2010-04-25 17:22:22

Horsepower - nobody kept you.


i skogen och fryser.

2010-04-25 17:09:26
sitter hos mamma. fryser fötterna av mig och funderar på varför jag åkte hit. trodde jag skulle få lite god mat, lite plugg gjort och ev hjälpa mamma med nått här hemma. men hon sover bara och jag har inte fått ett skit gjort. vill bara hem.. ;( enda positiva är att jag fick ett par skor av mamma (y).

13.20.

2010-04-24 13:20:41
nyss röjt här hemma, fick lite hjälp också. med det jobbiga -så tack! (L). fått igång internet lite halvt också men inget funkar riktigt som det ska.. ;(

plus en halv mandeltårtbit.

2010-04-22 10:41:30
en randig stickad tröja, strumpor, strumpbyxor, tallrikar -små och stora, plåster, plastväxt och diskborstar. Det köpte jag igår, riktigt roliga grejer (n). men ska väl inte gnälla, fick ju nått iallafall . plus mat på ikea, köttbullar o potatis. GÖTT. :)

Sitter i skolan nu, på info & layout och lärarn är inte här som vanligt. & vi har fått nån jävla skituppgift. orka.

Då vet ni.

2010-04-21 10:32:32
trodde pappa hade fixat mitt virus, men tydligen inte. kommer iallafall inte åt mitt internet. så har klarat mig utan internet ett bra tag nu, har egentligen inte tid heller så det är nog lika bra (y).
haha såg dock att jag haft ganska aktiva läsare här på bloggen, känner mig som värsta stjärnbloggerskan när jag får såhär roliga "arga" kommentarer x)

så jag får väl lov att försklara föregående inlägg: iallafall anledningen till att jag bli kvar i stan ett år till är att jag ska gå ett tekniskt basår på bergsskolan så att jag kommer in på det jag vill sen, vilket jag just nu tror är; högskoleingenjör i kemisk analysteknik. Dessutom får jag tid till att ta körkort. Så var det med det.

Förresten så får jag mvg i psykolgi (y). Så lite har jag allt pluggat ;) &  nu ska jag forstätta med min bokanalys. sen käka mat, upp till gymmet och sen åka till karlstad med mammi och syskona.

buhu:(

2010-04-16 14:48:08
ser ut att bli kvar i stan ett år till ;(

buhu:(

2010-04-14 10:35:17
Jag fick virus igår. min dator har fuckat ihop helt, går inte att göra nått. hoppas att nån snäll jävel hjälper mig med det idag. men jag dör fan om alla mina grejer försvinner :(

förresten så sprang jag drygt en mil igår, det ni!

förresten igen, jag fick sms från polisen imorse, litte nervös jag blev :o men var iallafall bara att mitt pass var klart så jag kan koma o hämta det (y).

Magnus Weideskog

2010-04-13 19:56:02

- Lämna honom
- Somna brevid dig
- 20 år
- Fler o fler


cp-lisa.

2010-04-13 19:45:31
igår vad jag helt mongo. bröt ihop helt här hemma bara låg o grina. blev iallafall lite uppiggad av en pw med hulabula. men sen på väg hem till mamma brast det igen. så resten av dagen ville jag bara spendera under täcket i mitt gamla flickrum, men det fick jag minsann inte för mamma! nej plugga skulle jag göra. mobilen tog hon för mig också den jäveln. men det var bra ändå. äntligen klar med psykologin som skulle vart inne i november, tog bara nån timme när jag väl kom igång. så, tack mamma.

sen kan väl tilläggas att kvällen bara blev mer cp, eller ja inte som jag tänkt mig åtminstone. vet inte om det var bra eller dåligt. men om det skulle bli bra skulle jag vara mer än nöjd, men jag har mina tvivel. med all rätt.


.

2010-04-12 16:29:09
Jag tycker inte om mig själv just nu. inte ett dugg. inte nånstans.

försöka räcker inte alltid. någonsin?

2010-04-12 13:14:08
Sitter i skolan och försöker plugga. men min hjärna vill inte. den vill bara tänka på massa annat dumt. nåja, bara två timmar tills jag får gå hem iallafall.


11 april.

2010-04-11 23:34:25
Idag har jag vart hos mamma. Vi har rensat garderober och lagat mat. Sen har jag kört bil. bland annat min första rondell. men jag måste träna på att backa. annars går det framåt tror jag, trots att Julia tyckte jag var dålig ;(
nu blir det sängen och kolla sista avsnittet på andra säsongen av Lost, för imorn ska jag hämta ut cdon-paketet och inleda säsong 3 :))

.

2010-04-11 23:05:11
"Du kan inte vänta att någon ska rädda dig, även fast det blev aska av dina bränder. Och även fast dom är tomma så har du allt I dina egna händer."

igår och idag.

2010-04-11 13:05:51
sitter o ä äter mat. snabbmos o färdiga köttbullar, kockskills på det! hoppas det hjälper iallafall, mår inte kanon just nu. blev kanske lite mycket igår ;o

igår var jag ju som sagt o skrev högskoleprov. gick väl sådär. klar förbättring på det som gick dåligt sist men snäppet sämre på resten. iallafall rättade skiten direkt i bilen och tror att jag kommer hamna på 1.4. en liten förbättring sen sist, men inte så stor som jag hoppats.. och inte så stpr att den gör någon direkt skillnad :/ så när  jag kom hem var jag negg och trött i huvudet. meen det blev  bättre. min kära sarina bjöd med mig på kalas och fixade dricka o allt så kunde ju inte direkt tacka nej :) kvällen var bra, har jag för mig. men helt plötsligt vakna jag i min säng. natten är ganska svart med andra ord. men vaknade ju åtminstone i min egen säng, själv och alla grejer var med hem så ska väl inte klaga :)














Godnatt.

2010-04-10 00:34:40

Varför är det så lätt att säga ja när man borde säga nej? och så svårt att säga nej när man borde säga ja? och tvärtom. Att vara feg är bara dumt! Ska nog börja säga ja jämt. fast nu ångrade jag mig nog, nej är säkrare.

jaja, sova nu tagga för högskolepkan prov. är nervös. vet att jag kommer bli  besviken. men man kan ju alltid hoppas. det ska man alltid göra. men inte för mycket. då blir man bara besviken. logiken är på topp.
godnatt!




sådåså.

2010-04-09 18:23:53
Jag är så jäkla sugen på mat. riktig mat. sån där med någon form av kött och någon form av potatis, sallad och baguetter.. känner det skulle vara perfekt uppladdning för högskoleprovet imorn. som jag förövrigt börjar bli nervös för, vilket jag inte var förra gången. knepigt.

förövrigt, beställde ju lite filmer igår;
Lost säsong 3
Saw 1-5
Aladin
Pans labyrint
The Wrestler.

fick ett sms om att det ligger ett brev från cdon på posten. alltså ligger mitt paket troligtvis redan på ica. men kan ju inte hämta ut det utan avin, som inte kommer komma förrens på måndag. drygt.

och föresten! min deklaration har kommit. 6 o 3 in på kontot strax innan midsommar, inga fel :)

jaaaa.

2010-04-09 16:38:51

passfixandet gick bra igår. kön var lång men ett donkenbesök under tiden gjorde att väntan gick ganska smärtfritt. och själva passfixandet var skitenkelt, men helvete vad fult det kommer bli!
Något som inte gick lika bra igår var att titta på när Issa handlade, råkade nämlige bli en del handlande för mig med. har numera 17 öre på kortet samt är skyldig Issa 270 spänn. Bra Lisa! Men, äntligen är jag ägare till en kavaj, som jag har letat! men nu har jag en:) blev även ett linne några strupmbyxor och hårband. hmm och godis på hemköp..

Den här dagen har spenderats helt med Isabelle som även sov här inatt:) vi har gymmat o tagit världens PW och sen käkat mat på Louise. nu ska vi försöka vara lite duktiga och plugga också, men jäklar så segt det är att komma igång.. men får skärpa mig nu, om typ 50 dagar åker vi och då måste ALLT vara klart.. och det är inte lite, tänkte visa en fin jävla lista på allt sen.. (n)

kavajen :)


Barnvakt :)

2010-04-08 10:22:58
Håller just på o fixar frukost åt mig o världens bästa Esmeralda:) ska vara barnvakt åt skiungen medans Julia är o klipper sig (y). Direkt efter barnvaktandet blir det gymmet med Isabelle, sen hem o fixa sig för avfärd mot Karlstad. Ska äntligen fixa pass! & Issa ska handla, men pank som man är får jag väl bara titta på :(
får se om jag hinner hem till innebandyträningen också, var ju ett tag sen sist så..

världens bästa Esmeralda.

Om en timme..

2010-04-07 10:18:52
...kommer Isabelle hit. ska bli en dag med plugg och sen träning ikväll. en sån här dag behövs verkligen! men innan dess ska jag fixa frukost, funderar på att koka ägg eftersom jag faktiskt lärt mig det nu (y). men jag tycker fortfarande att äggkokare är en jävligt bra grej. då slipper man hålla koll det bara piper när äggen är klara, dessutom blir dom precis lagom hårdkokta i en sån, bra grej helt enkelt. och okej, jag kanske är lite lat av mig.

förresten jag köpte en tröja i .. förrgår(?) för 10 spänn :d  tradera är också en bra grej.

Inte det snyggaste jag sett, men tror det kan bli bra, åtminstone värt en tia! :)

dagen.

2010-04-06 21:04:44
jag börjar få panik. lovet är snart slut & jag har inte fått nått gjort, åtminstone inte i pluggväg. och det är där det behövs. 

Iallafall idag har inte så mycket gjorts. vart på gymmet med Issa , extra länge idag eftersom det itne blev så seriöst igår. haha. Så det var bra, bl a 30 min på crosstrainern. börjar bli en favorit den där. haha låter snart som Nattan x)
Efter gymmet blev det mat hos pappa sen lite nördande med dataspel.. (y) resten av kvällen har spenderats framför datorn, helt värdelöst.. men nu ska jag iallafall sätta mig och plugga lite. försöka åtminstone.



Om jag någonsin..

2010-04-06 13:41:20
.. skulle pierca mig eller något  skulle det fanimej vara en sån här:


Skitungar ..

2010-04-06 01:25:52
haha hittade ett rätt kul inlägg på nån blogg för nån dag sen; tänkte jag skulle återge lite här. har väl inget eget intressant o berätta om så, åtminstone inte som vem som helst får ta del av.. :p

men ah rubriken var iallafall: "Varför pojkar behöver föräldrar" 
& här är några jäkligt bra exempel:










men visst :)

2010-04-04 20:54:26
sicksicksick.

menmen, jag ska inte gnälla min gårdag var ganska bra ändå. men aldrig mer parken, bortkastade pengar om nått. haha tror jag har gjort framsteg med en viss målsättning också, så jävla götttttt! hihi:)

Den här påsken:








the gayyy.


sådär! :)

2010-04-03 16:35:44
Då kör vi då! Precis korkat upp med Adam. men en billig fylla är lika med en seg början, men snart så:)

Petter - Fredrik Snortare och Cecielia Synd

 



Påsk!

2010-04-03 13:03:15
Blir fest idag trots allt! Har just vart nere på stan o fixat för kvällen; alltså köpt groggvirke o solat:) Nu blir det dusch o fix, det jobbigaste: välja kläder och städa lite här hemma. risken finns ju alltid att vi hamnar här så lika bra.

Påsk förra året:












Jag vill. Jag vågar?

2010-04-03 10:24:33
Jag vill klippa mig! skaffa en riktig frisyr. Är bra sugen på att klippa av en ganska rejäl bit, men känns lite otajming o göra det precis innan balen. & tänk om jag ångrar mig ? Tänk om jag blir skitful i det? hmm...


RSS 2.0