move while you're watching me dance with the enemy.

2010-02-28 20:52:19
Band of horses - The funeral.
Kesha - Kiss'n tell.
Little boots - Remedy.

gårdagen, dagen.

2010-02-28 18:18:57

gårdagen blev nästan som planerat, lite i underkant bara.. Matchen vanns iallafall med 12-6. den grymma a-lagsdebuten gick väl sådär, blev inte så mycket speltid men när det väl blev så kändes det faktiskt bra:) efter matchen belv det korka upp,. sen häng med Isabelle en sväng innan parken. parken var väl inte jätteroligt men helt okej. hände i princip ingenting.. jaja, vaknade iallafall tryggt i min säng imorse, ensam och allt var med hem så det var bra (y). låg i sängen till 4 idag, sov bort en eventuell bakfylla.. :P sen har jag bara handlat med pappa, och äntligen flyttat min gamla dator. & under/bakom databordet hittade han min kamera! kärlek till honom!

nu sitter jag hos pappa, ska försöka plugga lite o så. och laga (mest äta..) mat! hemmagjorda köttbullar och potatis! förjävla bra :)

måste bara nämna att jag fick ganska roliga sms igår, detta fick jag strax efter att vi lämnat Åmotfors:
Hej på dig:). Jo en fråga bara, var det du som platta håret och leta efter eluttag i sporthallen i Åmotfors? :) frågar iaf;)


allt ordnar sig. alltid.

2010-02-27 13:02:52
iväg på match nu. & har äntligen bestämt mig för att det blir parken o fylla efteråt(y). så räknar med att dagen kommer bli grym; vinst och grym a-lags debut av mig, börja dricka i bilen, förfest hos Terra och sen grymt lyckat i parken. japp, så blir det tror jag. hahaha.

surt.

2010-02-27 00:33:36
hemma från en skitmatch. förlust 4-2. 2-0 ledning fram till sista. och 2-2 fram till 18.30. Så jävla surt! kändes dock som det gick bra för mig (?), åtminstone hemmåt, framåt kommer jag nog aldrig bli bra...

jaja, ska kila till pappas nya hus nu (flyttat idag) och försöka få nått i magen. tar dock emot att behöva gå längre än till porten brevid.. ;o sen blir det sängen o tagga för imorn, ny match, nya tag! ska va en jävel på bänken ;) börjar bli grymt sugen på utgång med, får se om det går att ordna, ser dock mörkt ut med tanke på att vi nog kommer komam hem runt 10.. :/ men men, vi får se:)

taggat,

2010-02-26 18:39:53
Nääääästan klar med religionen nu, oerhört skönt! men nu blir det skynda upp till hallen för samling. har taggat med godis, bullar o cola, finfint det! en baguette också faktiskt..

nej piska kristinehamn nu!

det tar sig!

2010-02-26 15:43:27
blev en bra dag/kväll igår. först skolan, blev dock lite sen pga av mammas cp-hästar som jag har blivit livrädd för ;o. sen hem till mamma efter att ha hämtat Selma på skolan. körde bil från brattfors med, börjar ta sig nu. typ.
väl hemma hos mamma fixade jag äggmackor med Selma och satte på kogänget men jag somnade ganska snart på golvet framför kaminen.. sen hjälpte jag mamma o städa lite och laga mat. & efter halv 8 hos mig blev det in till stan på träning. skönt! och efter träningen skulle Fille ha ett snack med mig och Sandra. & vi ska tydligen vara med på a-lags matchen på lördag! :D skönt att äntligen få lite uppskattning för allts slit känner jag.. men räknar med att det bara blir bänken för min del men det är ju alltid en början:) resten av kvällen spenderades hemma hos Nattan, med henne och Issa, även Therese en stund men stackarn skulle ju upp och jobba ;/. iallafall, blev lite gottigheter, massa skitsnack o gin rummy(y). hem kom jag vid 5 imorse.

den här dagen har spenderats mest i sängen,. sovandes o sen med telefon i näven och det kändes skönt. nu sitter jag iallafall hos Issa, ska försöka få lite plugg gjort innan det blir iväg på match :)
men nu -back to the books.


djävulen och jag.

2010-02-25 12:40:47
jag är ingen god människa som vill att det ska gå bra för andra. jag är inte en sån som glädjs åt andras framgångar, jag är en sån som njuter av andras nederlag. är du inte med mig så är du mot mig. medlidandet är på noll.

dagsläget.

2010-02-25 12:09:53
har vart tyst ifrån mig ett par dagar. har helt enkelt inte funnits något att berätta -inget positivt åtminstone. så kunde lika gärna vara tyst tänkte jag. men iallafall, det är verkligen inte som jag vill ha det just nu. men börjar bli så van vid det här så det har liksom lagt sig redan. finns saker som kan göra det mycket värre igen, men så länge jag slipper det så kommer det här gå bra! vet att jag bara kommer tjäna på det här. som sagt; man ska aldrig vara nöjd med det näst bästa. oavsett hur rätt det känns ibland.
så är det med det och nu ska det bort!

har precis kommit hem från skolan, ska försöka väcka mamma som legat hos mig och sovit så vi kan åka hem igen. ska nämligen försöka spendera lite mer tid där så jag får lite mer tid med någon som bryr sig och kanske tjatar igång mig.. Måste börja få lite saker gjort också om det ska bli någon student för mig till sommaren..

men, väcka mamma nu & det är fan inte det lättaste! ;o

idag är ingen bra dag.

2010-02-22 17:22:46
usch , vet inte vad det är med det här jävla stället man bor på. inget är som det ska. men, ingenting kommer någonsin vara rättivst. ingen kommer få det den förtjänar. inte jag heller.

Vila i frid Niklas Strand.

glädjepiller!

2010-02-21 21:17:57
den här mannen (pojken?) har räddat min helg! 
har grinat så jag knappt kunnat varken andas eller se något emellanåt, men ändå går det inte att låta bli att skratta. underbar! 



a heart plus a heart.

2010-02-21 20:16:57
Razorlight - Golden touch.
Little Boots - Mathematics.
Ladytron - Ghosts.
Erik Hassle - The thanks I get.
Space MTN - Undermining.
The All-american rejects - Gives you hell.


japp, det är det som gäller idag. bra grejer!
 har inte fått så mycket gjort sen senaste uppdateringen.. försökt rett ut ett och annat, har gått sådär..? har även uppdaterat Isabelle om utredningen samt delat med av mina paranoida tankar och planerat pluggveckan. Dags att äntligen komma ikapp! och känner mig faktiskt lite mer motiverad än förut(y). 

sundaymorning.

2010-02-21 14:13:41

japp pallrat mig upp ur sängen, tagit en dusch, börjat med disken, dammsugit och börjar röja allmänt, duktig! ska försöka fixa nått att stoppa i magen nu med, baguetter lutar det åt. men skulle behöva mat, har inte fått i mig "riktig" mat sen i onsdags, och det var pizza (n). 
är fortfarande pissförbannad för en del grejer, men gick liksom över lite när jag fick häva ur mig skiten för Isabelle, danke :) + att lite annat, mer positivt eller vad man ska kalla det, har dykt upp i min skalle (y). 

men iallafall - in med baguetter i ugnen nu! :)


när, inte om.

2010-02-21 10:15:56
så jävla besviken. men nu ska jag ta tag i allt annat, det som bara jag själv kan förstöra. och det tänker jag inte göra.

då var vi där igen.

2010-02-20 20:39:17
den ursäkten kom försent och nu är allt precis så som jag var rädd för. hatar mig själv och all jävla skit jag utsätter mig för. att man aldrig förstår.
det där tog verkligen..

medalj till den som orkar läsa.

2010-02-20 19:15:15

satt och funderade på hur man ska skriva en blogg egentligen, hur personlig man ska vara och så. kom på att jag nog inte är så bra på det, alldeles för personligt och bara massa gnäll. fast sen kom jag på varför det är så. det finns ju faktiskt mycket mer dåligt än bra att prata om, eller är det bara jag som har ett skitliv? :o nu blir jag rädd här ;( iallafall. även när allt känns väldigt bra, så är ju aldrig ALLT perfekt, så alltid går det att gnälla. Fast å andra sidan så är kanske inte ALLT skit så ofta heller, men det är liksom lättare att se det negativa än det positiva.
Bra saker är svåra att förklara också, för oftast är det ju känslor det handlar om, och oftast är det ju NÅGON och inte något som får en att känna just så, & oftast utan att man ens vet varför. Jag vet iallafall precis vem som lockar fram bra känslor i mig. och det var nog det jag ville ha fram av det här. mycket svammel för ingenting.
från det ena till det andra alltså; jag älskar dig!



my god.

2010-02-20 18:42:57
haha. om jag hade gott om pengar och visste att det var riskfritt skulle jag lätt göra en skönhetsoperation. Vet precis vilken (okej, finns väl typ tusen saker jag skulle vilja ändra på, men en mer än andra. eller okej, jag skulle vilja vara smal med, men förutom det..) det ser fan förjävligt ut!


Lördagkväll.

2010-02-20 18:24:21
Sov helt cp inatt, sängen är cp och drömmarna med. Tankarna är inte mycket bättre dom heller. Lite scrubs gjorde det iallafall liiiite bättre.

Blev iväg till hallen och kolla match med Isabelle förut. vårt herrlag mot serieledarna Linköping, med Jihde i spetsen, som förövrigt inte visade sig förrän i 2:a perioden av någon anledning. Stan tog iallafall en sjuk ledning med 3-0. Men sen blev det inte så mycket mer. 9-5 förlust blev det tillsist (tror jag?).

Precis som jag trodde och var rädd för får jag inte träffa min älskade idag heller. Är både ledsen och besviken och inte alls förstående som jag borde vara. Jag är nog ingen bra flickvän.
Isabelle räddade iallafall kvällen från att bli helt misslyckad, blir tacos, melodifestival o gin rummy med henne, Magnus och Emil sen:)

..fastän du förstör mig helt.

god jävla natt!

2010-02-19 22:55:48
bra slut på kvällen.. (n) vet vad jag kommer göra nu. som vanligt det. & jag skiter i om jag är elak, är så jävla trött på den här känslan nu. kan inte göra ett skit. frustration kallas det. fast det var inte ens den känslan jag syftade på..
ÅHHH!

vinst! :)

2010-02-19 21:21:29
hemma från matchen. var ett jävla krångel innan, mitt fel kanske men är väl som jag är så. hoppas på att det är bra nu iallafall. matchen gick bra åtminstone, vinst med 6-3. gick väl inte sådär jättebra för mig, men tog sig på slutet iallafall när vi gick på två centrar så man kom in i matchen lite mer(y).
Nu blir det duschen & sen.. inte en aning.. blir väl bara sova, ensam. och det suger :(
Älskar dig!


     Yeyyyyy, ovanför strecket!

the feeling.

2010-02-19 13:38:00
The sounds - Midnight sun

fanfanfan.

2010-02-19 13:33:27
blev inget karlstad. inget pluggande och solande heller än så länge. har bara fastnat med det här jävla blogg-pillandet.. men börjar bli riktigt haj på det nu faktiskt (y). så något går ju framåt iallafall, kanske inte det högst proriterade, men ändå, någonting.

Men det spelar ingen roll nu, för nu sprack allt. & det visste jag.
korkad var ordet.


skumt. men bra.

2010-02-19 12:38:27
bara för att jag hittade lite ny musik blev plötsligt de gamla låtarna riktigt bra igen (y).

bästa brittan.

2010-02-19 12:27:18
Britney Spears - Out from under.

A part of me still believes when you say you gonna stick around
A part of me still believes we could find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye forever.

I don't want to dream about all the things that never were.
And maybe I can live without when I'm out from under.
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out when I'm out from under.

fakta.

2010-02-19 11:45:59
det går inte att tvinga fram någonting äkta.

nytt, äntligen.

2010-02-19 09:10:28
Har gnällt mycket den senaste veckan på att jag inte har nån bra musik, måste hitta nytt, men har inte kommit på hur jag ska bära mig åt riktigt.. Men sen hittade jag ju "related artists" på spotify, räddningen!
..antar jag inte är ett dugg efter 8)

godmorgon. eller nått.

2010-02-19 08:38:24
nyvaken. hemma från skolan idag, INTE redo att skriva prov i inernationell ekonomi om man säger så.. natten har inte vart något vidare, av flera anledningar, min snea säng är en. börjar bli grymt trött på den nu! tyvärr inte det enda jag är trött på :/
blev förövrigt inte ens flingor igår så nu blir det en rejäl' frukost:)
sen är väl frågan vad man ska ägna tiden åt fram till 18.15 då det är samling till match :d ska försöka plugga lite iallafall, sen se om jag blir med mamma till karlstad en sväng, totalt pank, men ändå. funderar på att skrapa ihop några tior och bli lite brun också, men då ska man orka ner på stan med, jobbigt ;o


färdigtränat.

2010-02-18 22:30:38
gick varken jättebra eller var jättekul, men ändå, bättre än ingenting. Tagga för match imorn iallafall, viktigt!
hungrig som tusan nu, men här handlar det om att inte ha för höga förvnäntingar. får väl bli flingor eller nån skit. bäst matvanor har jag (y).

fakta.

2010-02-18 20:06:41
tillit är väldigt svårt att bygga upp. svårare blir det när man fått det förstört.

23 sek!

2010-02-18 17:52:05
Så, då var sommarjobb kirrat hoppas jag :)

up and downs.

2010-02-18 17:21:13
grymt skönt att träna igen! fast det gick skit. & hann inte mer än hem innan humöret sjönk typ till botten. Är bara grymt förbannad o trött på allt.
Kan inte vara lätt att leva med mig .

träning blir!

2010-02-18 15:09:34
Blev inget godis. Glass med hallon och maränger fick duga (y).
Men nu ska jag pallra mig iväg till hallen för innebandyträning  Har ju vart lat och vilat hela veckan, men nu är jag sugen igen! Så idag blir det två träningar och tagga för match imorgon, hemma dessutom! :D 

det ligger i släkten.

2010-02-18 13:44:39

at home.

2010-02-18 12:49:05
Hemma igen. Blev ingen mat i skolan, hade ingen att äta med ;o. Såååå sitter och äter pizza från igår, äckligt var ordet. Surt är ett annat, men det har nog inget med pizzan attt göra.. 

För övrigt så har jag kommit på att information & layout är det enda roliga ämnet jag har i skolan nu. Och matte. 

svenska.

2010-02-18 09:20:58
sitter i skolan, svenska. fick just reda på att vi har typ jättelång tid på oss med det vi håller på med, så passar på att ta det lite lugnt. Kanske inte världens smartaste idé men. rast snart iallafall & sen bara en lektion kvar: information & layout, vilket innebär sitta vid datorn(y). sen hem och göra nått vettigt(?) men först äta mat; fiskgratäng o mos idag, gott!

nej.

2010-02-17 17:56:55
världens värsta känsla dök just upp inom mig. paranoid eller bara jävligt smart? Hoppas på paranoid annars vill jag typ gå och dö. Nu.

produktiv?

2010-02-17 12:03:38
Ytterligare en dag i skolan avklarad:) har kännt mig väldigt produktiv idag faktiskt & hade planer på att fortsätta med det men skoldagar med mer än en seriös lektion tar fan knäcken på mig..
haha blev förövrigt lite tveksam nu, heter det verkligen produktiv eller är jag dum..? tänkte ju det skulle se smart ut men nu kanske det blir tvärtom ;o jaja.
matteprovet är iallafall gjort och det kändes faktiskt helt okej :o fick lite gjort på svenskan också och ingen skäll av min lärare, trots min ganska långa lista på saker jag borde lämnat in, så nu känns det bra:) Jag är på G!

Sammanfattning av kvällen.

2010-02-16 21:33:48
Maten var god. Filmen däremot var dålig (Cloverfield). Och matten går åt skogen.
Hatar våra matteböcker, vad är grejen med att visa exempel när man de inte visar ALLA steg så man förstår vad de gör? ;s SUCKS.
Sjukanmäla sig imorn kanske.. ?

cepeeee.
cepe.

Mat!

2010-02-16 19:47:37
Laga mat med den Bästa nu, som äntligen pallrat sig hit :)
potatisgratäng o kyckliongfilé, sallad o vitlöksbaguetter. Mumma!

-men nu lär jag gå o hjälpa till annars blir det grinigt ;o


seriöst?

2010-02-16 15:53:47
Vad är dealen med ett galet jävla godissug så fort man öppnat läxböckerna?
Jag förstår inte.
Skulle göra väldigt mycket för en fet godispåse just nu.
       ..äckliga hjärtan får duga.


jag är sämst.

2010-02-16 15:40:50
på riktigt. har inte börjat med matten än, prov imorn. Smart. 
har iallafall just bestämt mig för att vila från träningarna idag & försöka få något gjort.
försöka var ordet.  Trigonometri, here I come!

och kent är förövrigt utbytt mot Thåström.
ingenting gör mig - the end

underskattad om någon!

2010-02-16 14:47:09
Martin - Dom säger att alla gråter
 grym den där killen!

kent-dag.

2010-02-16 13:37:25
kent-dag idag. det säger ganska mycket.
Hatar allt och alla. Ett undantag. Kanske två.

Ma D plugg nu och träning x2. & jag vill bara sova med dig!
Suck.

Välkommen till min nya blogg!

2010-02-16 13:32:40
.

RSS 2.0