Fy fan vad jag är bra!

2010-03-31 21:19:28
Idag har jag vart galet duktig!  skrivit matteprov, kan ha gått hur som helst, men ah det är gjort iallafall. pluggat på högskoleprovet och skrivit lite på psykologin. Senare blev det iväg till träningsverkstan för core o step. var grymt opepp innan men det blev allt bra tillslut:) och efter stepen blev det en sväng på gymmet, tyckte det var lika bra när vi ändå var igång :D Plus att jag vart nyttig idag, inte en enda godis! men nu ska jag belöna mig med en skål flingor o en baguette. Senare ikväll kommer mamsen o hjälper mig betala studentresan också¨. Fasen vad bra!


Det känns i luften.

2010-03-30 17:34:22
har inte orkat pilat nått med det här under helgen. finns inget att berätta ändå, helgen har vart dyngtråkig och grymt oproduktiv. har typ bara ätit känns det som.. ;/

men nu är det ny vecka och nya tag! och idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv, har vart grymt duktig:)
skola och har faktiskt jobbat idag. sen gymx2 och en promenad på det. men tyvärr kom jag på att jag har matteprov imorn, eller som Hans kallar det; "läxtest". alltså prov. så lär fortsätta vara duktig. men nu ska jag iallafall lata mig en stund sen kila till pappa och få hjälp med matten och kolla på hockey hade jag tänkt.

grymt väder också (damn vilket samtalsämne..) vår/sommar i luften. Och visst luktar det student?! :D




proppis.

2010-03-26 21:55:27
kvällen har varit ganska händelsefattig. jag har vart duktig o lagat mat iallafall, potatisgratäng o kyckling. oh jävlar vad gött det blev, mätt än! fast kan ju bero på att jag fyllt på med lite godis också.. är ju trots allt fredag idag, och köpte faktiskt mycket mindre än jag brukar. så har inte släppt mitt nya nyttiga liv helt,.

men eftersom jag inte har ett skit att göra, inget sällskap och innebandyn är slut, så blir det sängen nu. kolla på nyckeln till frihet, som pappa köpte till mig förut:) märks att han precis fått lön gubben..:p men jag klagar inte :))


hmm, var kanske godare än det ser ut..


tråkig fredag ?

2010-03-26 16:10:21

färdigtränat för idag! har nyss vart ute och gått o sen simmat med Issa :) såå nu har jag ingenting att göra. eller okej, jag har massor att göra, men bara tråkiga saker! men får väl ta tag i dom.. blir städa lite o fixa mat nu tror jag. (n).


cepeee.

2010-03-26 09:25:09
Hallå, varför ser min blogg helt mongo ut på vissa datorer? ;s texten ligger ju brevid headern o allt.. inte vet jag hur man rättar till skiten heller. . . cp.


kompensation.

2010-03-25 18:26:37
Har just kommit hem från karlstad. Vart på nån IT-dag för tjejer. Skulle se lite mer vad det innebar eftersom Faranak verkade tro att det var rätt för mig. besöket gjorde mig dock inte mycket klokare.. att det ska vara så himla svårt att förklara vad det verkligen handlar om? enda positiva var väl att vi pick massa små presenter.. :) haha skitbra grejer som typ en jojjo, usb-minne, kapsylöppnare, kundvagnsgrej och vattenflaska (y). 
När dagen väl var avklarad blev det en tur på stan. mor o far hade ju vart så söta och gett mig hela 450 kronor att handla för, varav mamma skulle ha hundra spänn tillbaks om jag inte köpte några vettiga skor. men tygskor från hm för 100spänn är väl grymt vettigt? ;o då fick man i allafall lite mer för pengarna. en stor grå t-shirt/tröja och en klänning blev det också (y). och lite godis på hemköp. jävla hemköp som ska ha så grymt godis!!! 3 dagar klarade jag mig utan iallafall. . .

Men ska strax iväg och kompensera godiset med ett gympass och en PW med Isabelle :)

mest spelat just nu.

2010-03-24 21:26:52
Magnus Weideskog - Fler och fler
Adam Lambert - Whataya want from me
Redrama - Du
Johnossi - What's the point
Yeah yeah yeahs - Gold lion
Justin Bieber - Stuck in the moment
One Republic - All the right moves
Cobra Starship - Fold your hands child
Mitt piano - Små små steg
3OH!3/Neon hitch - Follow me down
Peaches - Search and destroy
Elias and the Wizzkids - Waste of time

fasen vad lång listan blev, mycket bra nu! :)



11 o 1.

2010-03-24 17:06:23
Varför är det så himla skönt att ligga och sova på dagen när man inte borde? är väl just därför antar jag. har iallafall spenderat nån timme i min säng. men innan dess var jag duktig och pluggade så då är det okej. Nu blir det byta om o knalla ner till träningsverkstan för core & sen en så kallad PW med Nattan o Issa (y).

& ibland är det så skönt att saker inte känns som de brukar. saker glöms bort och försvinner.

det positiva: jag åt bara en halv glass.

2010-03-24 06:50:37
hahaha. det var nog sista gången jag tar en glass när jag går och lägger mig. var tydligen väldigt trött igår så nu ligger den smält i min bok. tur att  det bara var min gamla sönderlästa Harry Potter. . Så nu vet alla vad de knepiga fläckarna i min säng är också. inge snusk!


blablablaaa.

2010-03-23 21:54:33
Varför är jag så galet godissugen på kvällarna?! men eftersom jag ska va nyttig nu ska jag stå emot. en skål flingor får duga som ersätting, Kellogs red berries (y). fjärde skålen idag..

Pappsen kom på besök förut också. lyckades med nått jag, mamma, Issa och Nattan misslyckats med, nämligen fixa min väldigt old fashion köksbelysning. typ 6 sek tog det, nästan så man skäms. men nu var det fixat iallafall, bara glödlampan som fattas ;(. Fixade sängen gjorde han också, så nu får jag förhoppningsvis sova i en rak säng. tills madrassjäveln ramlar ner igen men frå njuta av varje minut det håller :)

tänkte bara tillägga att detta har förgyllt min kväll:
http://www.youtube.com/watch?v=VtwXlA3oqjU&feature=player_embedded




en sån där vanlig dag.

2010-03-23 20:01:26

min planerade fruksot gick sådär. ställde klockan 2o minuter tidigare än vanligt för att komma upp. men funkade det? nej. det ledde bara till 30 minuters extra snoozande. 5 i 8 kom jag upp (y). fick iallafall med mig ett päron, så blev nästan frukost iallafall ;(.

annars har det väl bara vart en sån där ganska vanlig tråkig dag:
information om vidarestudier o sånt.
plugg.
gym.
möte med syon. tydligen är jag en sån där vetenskaplig, systematisk företagartyp.
powernap".
spinning.
fördiva tiden, låtsas att jag pluggar.

inget intressant med andra ord.


nån gång ska man väl börja?

2010-03-22 22:00:04

Usch vilken jävla dag egentligen, allt har bara gått skit ;s. satt i skolan och väntade 5 timmar på en lektion, som visade sig vara inställd. innebandyn gick skit. jag väger ton. jag låste in nycklarna. skitbra! fast ändå är jag på bra humör, sjukt. men har iallafall fått ganska mycket gjort, så dagen har inte varit helt värdelös:)
funderar på att bli riktigt seriös och börja äta frukost med.. ska va bra har jag hört. så tänkte testa det, så blir sängen strax så jag, kanske, kommer upp i tid imorn (y).


safety first.

2010-03-22 12:38:22
sitter i skolan. var råseriös o satt o plugga som fan. sen kolla jag på klockan, kom på att jag borde gå och äta, kollar mobilen. 4 missade samtal, sms från Isabelle; är klar nu. för en timme sen ;o så jaa, jag missade maten. och nu är jag sur. Vill hem, men fan då vet jag att jag inte orkar tillbaks till sista lekitonen.. så får sitta här ensam med min kurrande mage och tycka synd om mig själv ;(

Ska ta tag i mitt liv nu tänkte jag iallafall, suttit och gjort träningsschema med Issa o pluggschema med mig själv (y). Har 68 dagar på mig att hinna ALLT, ska det gå så lär jag fan komma igång ordentligt.. 
mycket annat som händer nu också, eller skulle kunna hända om jag lät det göra det. men har fan varken tid eller lust. tror jag.. så fortsätter med mina ursäkter och undanflykter. för säkerhets skull.

skattjakt.

2010-03-21 13:36:47
gårdagen vart inte så lyckad. festen var tråkig och jag för nykter. fast det kanske bara var bra det. finns inte så mycket mer att säga om gårdagen. slöseri med tid. Idag tänkte jag iallafall göra lite vettiga grejer så jag inte slösat bort hela min långa helg. sitter o väntar på att mamma ska komma in till stan, då blir det till olw och träna lite, springa löpband(y). sen handla lite, bl a deg ;( hoppas jag får köra lite bil också. vill verkligen hinna ta det där jävla körkortet innan man flyttar härifrån! om det nu blir så.. ;s. sen blir det in i de djupaste skogarna o hem till mamma. ska leta motivation hon och jag. lär plugga lite med..  & besök av mormor o moster. blir bra det :)

kvällen är ung, natten är lång.

2010-03-20 18:00:46
damn vad stressad jag känner mig. dock på grund av bra grejer. har tränat lite med mamma, övningskört lite och sagt nej till tårta! en sån där god tillochmed med mycket grädde och hallon. lite stolt över mig själv faktiskt:) 
har iallafall duschat så nu är det bara o börjar dicka o fixa sig!


mamma (L)

2010-03-20 14:33:38
ner på stan o sola nu sen börja fixaaaa! :) måste bara säga att min mamma är väldigt bra också. och så ska jag väl erkänna att Issa är ganska duktig på gin rummy... skäms för att säga det men så är det ;(

myspys.

2010-03-20 12:30:42

nyss vaknat, blev kvar i sängen bra mkt längre än det var tänkt, men var gaaaanska svårt att gå upp om man säger så;) mys:) men nu blir det frukost och sen börja tagga för kvällen, vad det nu blir. bra är jag övertygad om iallafall! (: 


stackars pappa ;(

2010-03-20 02:20:46
hmm. finns en risk att pappa blir arg på mig ändå. råkade bli en beställning från hm trots allt. Jävla Issa som beställt en skitfin klänning, så jag också var tvungen att ha en ;o en leopardmönstrad hade jag tänkt mig, men bara för det var jag så skulle den inte komma in på lager förrens i juli, juli liksom! ;s så det fick bli en rosa istället.. tur det var billigt iallafall :)

Kvällen har spenderats hemma hos mig med Issa o Magnus. Jag o Issa har fetat oss som vanligt, godis och pizza. pizzan var inte planerad dock men vad ska man göra om man blir bjuden ? ;o spelat gin rummy också. & Magnus vann, Issa kom sist ;o. som sagt hennes storhetstid är över nu ;)

men börjar bli sletet nu så blir nog sängen snart, ska försöka komma iväg till gymmet imorn också ;o. & lutar för övrigt mot utgång imorn. eller jag har nog bestämt mig, frågan är bara om det blir med Issa eller någon annan. måste fixa mer dricka också ;o. men det ordnar sig allt:)


bättre sent än aldrig.

2010-03-19 15:33:46
skyller på att Issas internet har krånglat. bilder från förra helgen iallafall:













The garden collection

2010-03-19 13:43:21

tror det är tur att mycket redan var slutsålt på hm, annars hade det nog blivit en beställning till. & pappa hade inte vart glad..


lyckad kollektion!


långhelg:)

2010-03-19 11:09:14
gick inte så bra med gymmandet, kom inte upp ur sängen.. :/ men börjar bli sjuk som fan så det kanske var lika bra. Grymt skönt att vara ledig idag iallafall! får se vad det blir av den här helgen. ingenting ser det ut som nu, men är bra sugen på att ändra på det:) men en sak ska jag iallafall göra; plugga!

snabb rapport.

2010-03-18 22:35:10
har precis kommit hem från kd och wettergrendagen. kan väl sammanfatta dagen med att vi var bra men det ledde liskom ingen vart.
men blir sängen direkt nu, är helt slut. Är ledig imorn men ska upp tidigt änså och pallra mig iväg till gymmet. klarar jag av det kommer jag vara riktigt stolt över mig själv kan jag säga:) 
förövrigt så väntar en trååååkigt händelselös helg, jag vill uuuuuuuuuut.. ;( eller åtminstone göra NÅGONTING.

knepigt..

2010-03-17 22:34:16
haha. kommer verkligen aldrig förstå hur folk seriöst kan sitta och lyssna på sånt här och tycka det är bra.. det är verkligen ett mysterium för mig. pinsamt är ett ganska passande ord.


klanteriet tillfixat (y).

2010-03-17 19:49:12
har precis kommit hem. fick dra iväg på ett mycket brådskande ärende. har vart i skolan o smygit, måste säga att det är mycket mysigare på kvällen:) tur det finns snälla människor som hjälper till i nödsituationer ;o.  Ah iallafall, känns som allt börjar vara klart för morgondagen, hoppas bara allt går som planerat.
men nu blir det dusch, välja outfit för morgondagen och sooooooova. Upp & hopppa 05.00 imorn ;(


framsteg.

2010-03-17 14:20:29
sitter hemma hos Isabelle. har nyss vart o fikat och ska strax på körlektion. Är precis lika otaggad som vanligt, meen hoppas väl det ska ge nånting till slut. Har även haft ett möte med Christina idag, planerat hur jag ska lägga upp mitt plugg typ.  Har även lämnat in religionen och en uppgift i svenskan, så det går framåt nu (y). Men nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har på kortet, se om jag har råd att följa med på någon studenresa ;o

Mätt och belåten.

2010-03-16 22:59:56

Ska lägga mig o sova nu, eller åtminstone lägga mig i sängen med hp och en päronsplitt (y). Tyckte bara jag var tvungen att berätta att jag vart duktig och DISKAT idag, någon jag inte gjort på minst en månad. Men inte nog med det, jag har lagat mat också! potatisgratäng. Det ni! Pluggat har jag däremot inte gjort, men man kan ju inte hinna med allt heller !?  ;o


Ibland träffar de bra jävla rätt.

2010-03-16 21:48:22
Jag vill vara ledig resten av mitt liv,
bara sitta brevid som ett tidsfördriv.
Vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg,
synd att världen byggs upp av det.
Vill inte gå i skolan, bara skolka.
Inte för att det är cool att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka?
Jag vill bara ha semester på Mallorca.

Ge mig inge ansvar, ställ inga krav.
Jag vill bara dansa o ha det bra.
Ställ inga frågor du får inga svar,
det räcker med dom plågor som jag redan har.
Säg inte till mig vad jag ska göra,
för vad du än säger kommer du förstöra.
Från mig är nej det enda du kommer höra,
så låt oss go bananas o bli helt störda.



vad ska man bli när man blir stor?

2010-03-16 18:18:38
uh, cp-humör just nu. börjar få panik. verkar vara den enda som inte har en aning om vad jag ska göra med mitt liv, & inom en månad måste jag ju veta.. ;s. men hur i helvete ska det gå till?! :o kan ingen bara berätta för mig vilken utbildning man ska gå så man får ett helt okej jobb med bra betalt efteråt?
& om jag väl kommer på vad jag vill bli, kommer jag komma in? lär ju börja ta tag i mina rester isåfall, annars kommer det vara IGn i mitt betyg, och mitt mål som vara att inte få några Gn ;o
nej, usch fy och blä, varför föddes man inte rik?!

ge tillbaks den!

2010-03-16 16:16:19

vart tog min motivation vägen!? var så taggad på att ta tag i allt, men nej. nu vill jag bara sova. . .


fredag, lördag & söndag.

2010-03-15 13:00:30
sitter i skolan nu, helt själv i hela cafetherian ;o en timme till lektion, så tänkte försöka göra nått vettigt så länge. internet tar dock över min koncentration, inte bra.

Men förresten! det har ju vart helg, som jag inte berättat om. hänt en hel del, men inte så mycket som jag var rädd för, hoppas jag ;o ah den som vet förstår vad jag menar, med andra ord; Isabelle förstår..:p

Iallafall fredagen bestod av mys med massa godis, chips o skit och Bert med Issa, Nattan och Therese, de två sistnämna var dock torra/skulle upp o jobba så de gick rätt tidigt. Isabelle blev dock kvar över natten :)
På lördagen blev det kalas,först för Esmeralda, som fyllde 3 tidigare i veckan, sötongen! Måste ge lite cred till min mor också som fixa typ världens goaste tårta (y). På kvällen blev det mer kalas; inflyttingsfest hos Max. Kan väl säga att det hände en hel del där, mycket mer än jag trodde, har jag hört nu i efterhand. minnet sviker lite om man säger.. morgonen därpå kommer jag däremot ihåg, och kommer nog göra ett tag.. haha. men nån gång ska väl vara den första man vaknar och inte har en aning om vart man är.. ;(
Hela söndagen, ångest/bakis-söndagen, spenderades med Issa, pizza, godis, chips, film, mys, skvaller o gin rummy :)
 bilder från lördagen fixar vi senare ..

vilken ära ;)

2010-03-13 14:54:17
haha satt och kollade runt på lite bloggar igår och hittade detta;


http://dudez.se/

Haha, smcikrande må jag säga.. :p

gôôôr brå!

2010-03-12 21:01:06
beställde från hm förut, har noll cash men orka bry sig..? ,o det ordnar sig:)
nu blir det massa mysssss! & imorn fest? taggtaggtagg. Jag har vart duktig idag också, gjort prov, vg-mvg? och gjort klart affärsplanen, så jäkla bra! aja, lär skynda mig innan allt det goda tar slut :o



update.

2010-03-11 22:11:36
har vart superstressad o haft fullt upp ett tag så har inte hunnit med några uppdateringar. egentligen inte nu heller menmen. har precis duschat och ska alldeles strax inta sängläge, ska bara finputsa lite på mina kunskaper i internationell ekonomi till provet imorrn. SKA ha ett mvg! den här dagen har i övrigt bestått av besök på karlstads universitet, ganska givande och motivationen att plugga har växt (y). efter kd blev det plugg hemma hos Issa, hmm, även en deg på parlermo, men det är oviktigt ;( Innebandy har det bleve med, herrarnas sista match,. grymt bra match faktiskt, blev vinst med 8-4 för dom :) Men tyvärr inget kval ändå verkar det som, ritkigt tråkigt.
förresten, fixat balklänning med! känner mig inte helt hundra dock. hade bara en timme på mig så hann inte prova så mycket, men hittade en som kändes riktigt bra, men inte WOW.. men ska upp o kolla om några veckor igen, då de skulle få in nytt, och se om jag hittar en WOW. men nu har jag iallafall en så ingen panik:) lär väl visa hur skiten ser ut med, men det fixar vi en annan dag.
jaja, plugga lite nu och soooova, kanske hinner några sidor Potter med ;o

mera Lördag.

2010-03-09 19:41:52
Tänkte jag skulle fylla på med lite bilder från lördagen. "Lånat" dessa av Isabelle :)









vem..?


haha vissa saker kommer jag ihåg mer än andra. sen fanns det ju några bilder vi låter bli att visa överhuvudtaget.. ;o

Nya tag!

2010-03-09 19:08:20
sitter hemma hos pappa nu med skitongen:) har precis käkat tårta, hon och jag, inte bra. men tyckte fan jag var värd det, har vart riktigt duktig idag! har vart i skolan heeeeela dagen, och faktiskt fått lite gjort, bl a kommit en bra bit med affärsplanen. efter skolan, alltså kl.5, blev det ner till gymmet. skönt! ska försöka komma igång o bli lite seriös igen. tänka Sunny Beach, bal o student!

jaja, nu ska jag fortsätta o vara duktig. SKA ta tag i det här nu!




Min älskade säng nu!

2010-03-08 11:05:38

Ska lägga mig i sängen nu och tycka synd om mig själv och läsa lite Harry Potter. Tyvärr är sängtiden begränsad, om en timme lär jag knalla ner mot stan för körlektion, som jag är grymt opepp på.. kanske ska passa på att sola när jag ändå är där nere, och hämta mina grejer hos Terra, och handla kanske? Ah får se vad vi orkar med. Ska ju hinna till skolan med.  

Har förövrigt kommit på en knepig sak.. När jag har vart ute, alltså festat, har jag som träningsvärk i högra skinkan? fattar ju varför jag har ont under fötterna och sånt, men hallå, högra skinkan?! är inte första gången heller, utan ett återkommande fenomen. hmm..  

men. sängen nu! :)


kul liv.

2010-03-08 10:17:55
har precis kommit hem från matten, har ingen lektion förrens vid två, hade tänkt sitta kvar i skolan  och plugga, men hur kul är det att sitta där helt själv hela dagen. .? ;s hem blev det iallafall och sängen lockar något grymt nu. blev ju inte så mycket sova i natt, delade ju säng med en jävla kolmask.. eller nått annat som inte ligger still. men ah, sängen har jag iallafall inte tid med, har så galet mycket att göra just nu! och tyvärr funkar ju jag tvärtom mot vad man borde när man är stressad.. känner bara för att lägga ner allt.

Så bara för att jag har så jäkla gott om tid måste jag fan göra en lista på allt jag har att göra;
x Sv B
 - Bokanalys +boksamtal. 
 - Uppsats om Shakespeare.
x Sv C
 - Skriva en essä. 11/3
 - Krönika/kåseri-uppgift. 11/3
x Ps A
 - Inlämningsuppgift om motivation.
x Re A
 - Inlämningsuppgift.
x Rk 
 - Frågor kap 10-12
 - Prov kap.8-9
x Int. ek.
 - Prov kap 3-4?
 - Muntligt prov kap ?
x Hi A
 - Stor inlämningsuppgift
x Spec idr.
 - Prov innebandytermer, uttryck. 11/3
x Projekt
 - fixa allt inför Wettergrendagen 18/3
 - affärsplan

+ städa, fixa balklänning, pass, studentskiva, kolla skolor, träna till högskoleprov, ta tag i körkortet.

SKJUT MIG.


Sonneabend.

2010-03-07 18:55:12
jag tror jag kommit på den bästa medecinen mot bakfylla; sov bort den! har vaknat ett x-antal gånger under morgonen/dagen. och för varje gång har jag mått bättre och bättre. & till sist är den borta helt och då är det bara att gå upp (y). sen att man sover bort hela dagen är ju en annan femma men..

hann ju inte med några uppdateringar igår, höll på att stressa ihjäl mig ändå.. spelade ju match iallafall, mot Hagfors. Vann med 7-3. Trodde jag verkligen inte, men vi spelade faktiskt riktigt bra. Och vår plats i 3an är säkrad!:) jag lyckades faktiskt göra ett mål också, det ni, det händer inte varje dag det!
Efter matchen så stressade jag hem, duschade, började göra mig i ordning och letade kläder.. & det tog tid det.. helt i onödan. bestämde mig för att skita i utklädnaden & det gjorde jag rätt i, var ju inte jätteseriöst direkt, mest en anledning till att brudarna där skulle få springa runt i så lite kläder som möjligt.. ;o haha. Ah, jag blev klar till sist iallafall, drog till Therese där vi var kanske en timme sen avfärd mot Karlskoga och förfest 1. som inte var jättekul, vet inte om det berodde på mitt, då, alltför nyktra tillstånd eller folket där.. :p Efter ett tag drog vi till ett annat ställe iallafall (y). Och strax därefter till statt. Vet inte om det finns så mycket mer att säga, kvällen var lite för lugn och händelselös för mig..:p













..if you don't then make them up.

2010-03-06 10:26:42
iväg på match nuuuuuuuu, tagga,tagga,tagga! men först sola en sväng :)

Linda Sundblad - To all my girls.
Coconut records - West coast.


good feeeling.

2010-03-05 22:58:31
Av någon anledning känns allt väldigt bra just nu! Grymt taggad på morgondagen, både matchen och efteråt. Känner att det kommer bli GRYMT!

men nu ska jag göra allt jag inte hann förut; måla naglarna, leta fram outfit tills imorn sen sooooova. måste hinna sola imorn med, vette fan hur jag ska hinna med allt, men det ordnar sig som vanligt. hoppas jag.

hahaha, vad blireeee? jag är snart ikapp dig Issa ;)

rieeeek?

2010-03-05 15:41:55
är seriöst så pank just nu, så jag sitter på systembolaget.se och kollar vilka cider man ska köpa för att få så mycket alkohol som möjligt för pengarna. det ÄR illa! skiten måste ju tyvärr gå ner också och det minskar ju urvalet avsevärt, kräsen som man är..  aquatini, cube o nån äcklig 7.o får det bli.

men nu ska jag testa kläder för morgondagen, måla naglarna och kanske ta några klipp med saxen. besök hos frisören lockar ju något, men pank var det som sagt..

the day before today.

2010-03-05 12:40:40
gårdagen spenderades med Isabelle. vi fick inte riktigt så mycket gjort som vi hoppades meeeen, dagen var bra ändå. religionen är iallafall klar, mitt hår blev slingat, ytterligare en pizza uppäten (plus diverse annat..) och två omgångar gin rummy avklarade hemma hos Magnus. & grattis till honom som tog sin första vinst någonsin! ;o tränade även igår & det kändes bra , så är grymt taggad på match på lördag nu , oerhört viktigt!

måste även tillägga att min mamma är väldigt bra ibland. 04.00, på vägen hem från Magnus, skickar jag ett litet fjäsk-sms till mamma om att jag är godissugen. några timmar senare vaknar jag av att hon står vid sängen med två chokladkakor. ängel! dock ångrar jag mig lite nu, men visst var det väl efter lovet vi skulle bli nyttiga Issa?! ;o

gillar du att vinna, men hatar att förlora?

2010-03-04 17:38:58

haha. så jäkla bra reklam.


the evening.

2010-03-03 21:17:05
träning förut, kom lite sent efter att virr-Nattan slarva bort bilnycklarna en sväng.. ;p haha men vi missade inte direkt  så mycket, go slapp, rolig träning iallafall. Guld till mig, Nattan o Sanna ;)

nu strax kommer Issa efter lite om o men, sånt som händer tyvärr. men iallafall, bädda min säng åt oss (?) nu o städa lite sen iväg och möta henne så får vi se vad vi hittar på :D

nähäää?!

2010-03-03 17:26:03
pluggandet med Isabelle går sådär.. mycket annat har vi dock hunnit med. vettiga saker som att prata skit, kolla runt på nätet, kollat loppis, käkat deg o köpt godis (n). haha. men nu ska jag nog skriva några rader på psykologin iallafalla. weeei.

& förresten ,ska ju på maskerad till helgen, hur seriöst det nu är, och trodde det var hollywood-tema. men attans vad fel vi hade! hawaii/beach-tema var det visst, så bara lägga Alice i Underlandet och de andra ideérna på hyllan.. :p

den stora frågan.

2010-03-03 14:05:12
sitter och kollar på balklänningar. & det är så jävla svårt! vill inte ha någon vanlig tråkig.. fan, har ju inte ens vart o kollat något än, och alla andra har typ köpt redan, finns det ens någon kvar till mig ? ;o jaja. nästa onsdag blir det iallafall iväg med mamma och kolla, om allt går som planerat. (y).


en lite mer vanlig?


eller gudinne-liknande?


en kort annorlunda?


en prinsess-bakelse?

eller något helt annat? Det är frågan det..

onsdag.

2010-03-03 12:53:13
sitter hemma hos Issa nu, ska försöka plugga men först blir det en sväng på loppis (y). & jag har förövrigt fortfarande inte lyckats med internetinställningarna.. ;o

tisdag.

2010-03-02 22:29:04

tänkte bara uppdatera om gårdagen, fick inte så mycket gjort alls. började lite smått med psykologi-uppgiften bara. och övningskörde, börjar gå bra nu faktiskt, på småvägarna iallafall..:p

den här dagen har det inte heller hänt så mycket. åkte från mamma vid 2, handlade lite smått, typ bröd o godis.. sen ringde pappa helt oväntat o fråga om jag skulle med till karlstad. så därifrån kom jag precis hem nu. hade inge cash så åkte mest med för att vara smakråd åt honom, som skulle köpa massa nytt till huset, & tro mig smakråd behöver han! iallafall, fick med mig en dataväska hem (y). så nu ska jag vara duktig o börja dra med mig den till skolan och förhoppningsvis plugga lite mer på håltimmar o så. blev även golv till mitt kök som vi hitta på ikeas fyndhörna, bra grej det dära! så bara o hoppas på att golvet blir lagt innan jag flyttar härifrån.. ;o

japp, nu sitter jag iallafall och försöker ladda ner internet-inställningar till min telefon.. har klarat mig hittills men nu helt plötsligt ska bilder skickas hit och dit så får väl anstränga mig.. :p lycka till säger jag.


sån fast tråkig svart blev det.
sån fast fegis-svart blev det:)


måndag.

2010-03-01 15:07:54
sitter hemma hos mig nu, gör inte ett skit. tänkte börja städa ordentligt, men jag tappade sugen rätt snabbt.. fick nyss ett sms från Fille om att träningen är inställd ikväll, pga rasrisk i hallen ;o. så passar på att följa med hem till mamma idag igen och försöker få något gjort. får se om det går bättre idag..

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

2010-03-01 00:40:49
har precis upptäckt att Winnerbäcks nya skiva är riktigt bra trots allt. & allra bäst blir det om man läser texterna samtidigt som man lyssnar (y).

Allt i mig var fult och ingenting jag hade mätte sig med ditt.
Jag ville bara visa dig nått bra.
Jag kanske har nått du beundrar.
Jag drömde att du lyssnade
att du hörde nått i mig som du förstod.


RSS 2.0