Min "smarta" idé.

Min smarta idé om att sola nu på morgonen medans pappa körde Selma var inte så smart.. Tydligen öppnar inte solariet förrens 9 så istället blev det en tur o retur till Brattfors. Gaaaanska ovärt.

Förresten grymt bra program på 1an igår. Handlade om nån tjej och hennes pojkvän som drog till Polen för att hon skulle operera brösten innan dom gifte sig osv. Men nånting gick fel och hon vaknade aldrig upp ordentligt efter operationen.. skithemskt! sen försökte dom kontakta företaget och allt sånt där fast typ där somnade jag.. men bra var det iallafall. Nån som såg det och vet hur det slutade..?

Kommentarer
Postat av: madde

kollade också på de, skit Bra! De slutade men att dom fick tag på den ansvariga och det visade sig att han hade ingenting med saken att göra. De företaget han ägde visade sig ha gått i konkurs för länge sen, så han lurade dom om säkerhet och allt.. I polen hölj utredningen på än, men i sverige påstår de att man Har gett henne en överdos och sedan inte vakade över henne.. sån tråkig historia.. usch nu fick du en liten överblick iaf ;)

2010-11-19 @ 09:19:07
URL: http://madeleineeee.blogg.se/
Postat av: Lisa

Eller hur, man blev helt inne i det och satt och hoppades på att dom skulle få upprättelse. men det fick dom tydligen inte då:/ Så jäkla hmeskt..

2010-11-19 @ 15:14:36
URL: http://lisalarssooon.blogg.se/
Postat av: Madde

ja fy och usch :/

2010-11-20 @ 17:15:37
URL: http://madeleineeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0