negativastledsnastochsurast.se

2010-10-31 23:59:06
Seriöst. Sämsta födelsedagen någonsin. På alla sätt och vis.

?

Har försökt plugga x-antal timmar nu men nu lägger jag fan ner. Kan inte alls allt som jag borde kunna men det skiter jag fan i. Eftersom provet är uppdelat på två dagar så hoppas jag på att den lätta delen med grunderna kommer imorn så får jag lite mer tid till det jag inte kan.. annars så går det väl som det går.

Nu lägger jag ner iallafall, går och lägger mig.


From me to me!

2010-10-31 13:17:37
Sådär, lyckades bestämma mig tillslut, med lite hjälp av Isabelle, den svarta med fransar blev det. Plus ett linne och en handduk, höhö!

present till mig från mig! :)

haha här kommer mina grymma paintskills till synes också! ^^


Beslutsångest!

2010-10-31 12:10:27

Tänkte köpa mig själv en liten present till mig själv, men kan inte bestämma vilken!

Vilken kuvertväska ska jag beställa?!
(axelbanden är ganska ovesäntliga.)

Kuvertväskor från hm. vilken ska jag välja? ;s

Mest sugen på någon av de översta eller den svarta med fransar, hmm.


31 oktober 2009

2010-10-31 10:35:36

Bilder från den här dagen, ett år sedan. Då var det ingen vattenläcka i min lägenhet så vi firade den där. Däremot var det en lördag så vi firade den lite mer med en utgång. Jag var utklädd till Björn Borg förresten. Inte jättespektakulärt men ändå. Jag tappade även bort min kusin kommer jag ihåg. . . Dock kom jag inte ihåg just då att hon helt enkelt hade blivit hämtad av pappa och låg hemma och sov.

Den här gången är det söndag. Dagen ska firas hemma hos mamma utan både utgång och kusin. Istället ska den firas med kemiplugg. Och allt det vanliga. Men det duger. :)

 











Det har ju faktiskt hänt en del sen sist ändå!

Klumparna (tvn och datorn) har blivit utbytta mot tunnare lite modernare varianter.
Min relationssatatus har gått från superkär i ett jävla krångel till singel, okär och problemfri.
Idde har fått en lillasyster.
Mitt långa bruna hår är numera blont och ganska kort.
De gula tapeterna har äntligen blivit bruna.
Jag har tagit studenten.
Isabelle, Nathalie (och många andra) har flyttat härifrån.
mm mm mm

Måste säga att jag ändå saknar den gamla tiden en hel del.


Uppkoppling och egobild á la 2002.

2010-10-30 23:24:39
Sitter hemma hos mamma. Kan ju börja med att säga att här ute i skogen är uppkopplingen ungefär lika bra som för typ 10 år sedan. Då man bara fick vara ute på internet inann klockan 6 ni vet.. Så det här lilla inlägget tog ungefär en halvtimme att lägga upp (n). Och spotify får jag inte ens upp, jag som börajar få lite abstinens efter min egen musik ´;o

Tycker iallafall att jag har klarat mig igenom alla "skål" och sånt jävligt bra. Är inte alls speciellt avundsjuk på alla som är ute och dricker. Känns som ett ritkigt bra val att vara hemma idag faktiskt. faaaast bara för det så blev jag ju inte automatiskt supersugen på att plugga om man säger så. Men försöker iallafall. Går väl framåt sakta och lite osäkert. Vet inte riktigt vad jag ska läsa på och så suger det att jag inte har nån bra att fråga när man funderar över nått.. ;s Mamma verka inte komma ihåg alltför mycket sen hon läst kemi för tusen år sedan. Och ska väl inte klandra henne för det, jag har nog glömt det lilla jag lärt mig innan veckan är slut ;( men som sagt, det går väl framåt. eller åtminstone inte bakåt..

men ska väl sätta mig en stund till nu, sen ta mig en dusch, eller kanske ett bad?, innan jag intar sängen i mitt gamla flickrum:)

hahaha, hittade någon form av egobild på datorn. Söt tjej.. x)
Fasen mammas internet håller inte. Åh. Ledsen, ingen bild idag inte. En annan dag kanski.


Lördag 30:e oktober.

2010-10-30 13:03:58
Weeei, jag är vaken! Och har faktiskt vart det ett bra tag trots att jag inte somnade förrens framåt 5 igår. Ganska duktigt tycker jag. Ska iallafall packa, fixa till mig och plocka iodning här hemma innan det bär av till mamma. Skiter i den där utgången ikväll som jag tänkte från början. Plugga måste jag däremot göra, börjar få lite småpanik nu faktiskt..  Och om jag inte vill sitta o plugga hela min födelsedag lär jag verkligen lägga på ett kol nu. (hah finns det inget finare uttryck för det?.. )

Förresten, jag har träningsvärk! I magen och armarna. BRA. Så nu blev jag sugen på att gå o träna, men det hinner jag ju inte.. ;/



People are awesome.

2010-10-30 04:05:41

Helt jävla galet.


Glad tjej! (not)

2010-10-29 21:15:55
Erkänn det bara lyser lycka runt den här bilden? nejjustdet. Såhär glad blir jag när jag försöker göra mig iordning men det bara är massa jävla FETT i vägen. fyfan asså.



aja, har grinat av mig, sminkat om mig och klätt på mig (ja, jag lever i mjukis och tänker inte ens försöka sätta på mig nått annat på ett bra tag.) Nu drar jag till Magnus, men nån jävla tacos blir det inte, kanske en gurkbit.. Spöa skiten ur dom på Gin ska jag däremot göra! :)

Jag vill inte vara med någe mer!

2010-10-29 20:33:21

jag lägger ner, gömmer mig under täcket där ingen kan se mig.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

BLÄ är det enda jag har att säga.


Stressad, som alltid!

2010-10-29 19:18:51

Åh jag skulle aldrig ha sagt nått om det där med att vara nykter imorn. Bara för det blev jag helt plötsligt jättesugen på att gå ut! Meeeen vi får se. funderar iallafall för fullt på vad jag skulle klä ut mig till IFALL att..

aja, har inte gjort mycket alls idag. typ slingat håret på Emil är det enda jag GJORT, annars bara suttit vid datorn typ..  Skulle egentligen till Nykroppa o kolla på innebandy nu, men verkar inte som det blir nått (?). I vilket fall så ska vi iallafall till Magnus senare och fixa tacos, kolla idol och spela gin, han, jag, Malin och Emil:)

Är typ superstressad nu bara för att vi KANSKE sak till Nykroppa och för att jag måste hitta någon utklädnad tills imorn ^^ så är väl bäst jag fixar till mig så jag är klar för vad som än händer :p

Lillsyrran ska på halloweendisco ikväll :D
Semlan ska på halloweendisco idag förresten :D


Nykter halloween.

2010-10-29 11:33:59
Jag har funderat och funderat och kännt efter. Men jag tror faktiskt att jag bestämt mig för att jag INTE ska ut i helgen. Jag är inge sugen alls. Har dessutom egentligen inge pengar (bara sånna jag inte ska röra) och så borde jag plugga. Antar jag kommer ångra mig lite där på lördagkväll när alla "skål" och "vad gör vi? nu kör vi!" ploppar upp på facebook.. men jag överlever!  Sparar ju ändå in typ 300-400kr på det, besparar min kropp en fylla (och bakfylla) och ger mig lite mer pluggtid . . .

fast jag ska väl inte lova nånting, vet hur det brukar kunna bli. men just nu är det nyktert på lördag som gäller.


suris.

2010-10-28 23:06:19
Åh hur kan ens humör svänga så himla mycket?! just nu är jag asnegg helt utan anledning.. Allt känns bara totalt värdelöst. Tänker bara på en enda sak och det känns som just den saken bromsar upp hela mitt liv.

aja, nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar på bättre humör imorn. Godnatt! :)


Eftermiddagen.

2010-10-28 18:35:55
Blev lite plugg förut iallafall. Gick igenom kap 1-2 rätt grundligt iallafall. bara 3-8 kvar nu då. . . .  Sen har jag spelat lite ps3 med Semlan och pillat med bloggen. Sjukt att man kan sitta och pilla så länge för så små förändringar ^^ menmen, nu börjar det bli lite brådis här, träning 19.00, så bara att byta om och dra iväg. Kan nog bli lite gym efteråt med :))

hoppas innerligt (fint ord om man tänker efter.. ) att pappa har lagat nån god mat tills jag kommer hem, men det är ju pappa vi pratar om så ska väl inte hoppas för mycket.

Önskar det här vore jag!

2010-10-28 12:58:41

hö hö


Plugga, PLUGGA.

2010-10-28 12:51:46
Eftersom jag har vart så olydig den här veckan och att jag har stort kemiprov på måndag så ska jag nu sätta mig och plugga ORDENTLIGT. Alltså inte som vanligt, där jag läser nån minut, kollar fb, målar nån "viktig" bild, kollar nån blogg, kanske läser nån minut till.. Nej nu ska msn, facebook och allt stängas ner. Det enda tillåtna är spotify, openoffice och kemiböckerna! ca 120 sidor ska sitta som ett smäck på måndag.


Someday this pain will be useful to you.

Kemiplugg för hela slanten nu!


Jag är fan inte sann..

2010-10-28 10:35:43
Happ, där fick jag för att jag vaknade förut, jag försov mig igen. Seriöst, skjut mig. Det här funkar ju inte ..  Nej Lisa klarar inte av skolan, för hon klarar inte av att komma upp och iväg på lektionerna.. (n). SERIÖST.

Hmm vad ska vi ge Lisa när hon fyller år?
Jag tycker vi ska ge henne ett straff!

höhö, gud vad sugen jag blev på att titta på Yrrol nu!

yrrol
Har den text-tv då?


Återkommande drömmar.

2010-10-28 05:34:25

Vaknade precis av att jag är ledsen, att jag ligger o gråter. Har drömt massa cpdrömmar. Just den som fick mig att grina var inte speciellt hemsk, egentligen. I stort Handlade den bara om att nån i min närhet inte bryr sig om mig och sätter andra saker, som inte borde vara viktiga, före. Det som var hemskt var att det ibland inte känns som det är så långt ifrån verkligheten..

Förutom den drömmen har jag drömt andra mer eller mindre obehaliga drömmar. Till exempel så är en av mina återkommande drömmar tillbaka. Att jag kör bil, utan körkort. Antingen för att jag måste eller bara för att jag är så sjukt dum och chansar på att det ska gå bra. I de drömmarna kan jag typ inte köra och ALLTID möter polisen. Jag klarar mig alltid först men eftersom jag är så panikslagen och undrar vad jag håller på med, jag ångrar mig liksom, så gör jag alltid nått sjukt osmitigt, typ en u-sväng för att vända hem igen, så att dom "upptäcker" mig ändå. Slutar alltid med att dom på något vis jagar mig..

Jag har några andra fenomen som ständigt återkommer i mina drömmar:

x Getingar. JÄMT, fan i var o varannan dröm dyker det upp en getingjävel som surrar i ansiktet på mig. Oftast kommer det en till om jag lyckas bli av med den första. Så jag står där o vevar.. Brukar sluta med att jag blir stucken, då vaknar jag. Kan förklara varför jag gått och blivit så rädd för getingar..

x Drömmar där jag VET att jag drömmer och försöker vakna. Jag försöker liksom rycka mig loss ur drömmen. Ibland sitter jag bara och önskar att jag ska vakna, eftersom det som händer i drömmen är sjukt läskigt. Eller så försöker jag mer bokstavligt talat att rycka mig loss ur drömmen men kan jag inte röra mig, jag försöker verkligen, men det går inte. Det är LÄTT den äckligaste drömmen jag vet. Ibland har jag verkligen trott att jag varit vaken, alltså varit HELT säker på det (kan jag ha varit det..?!) men jag kan fortfarande inte röra på mig. Alltså det handlar inte om att jag skulle ha blivit förlamad eller nått sånt utan liksom mer att jag är fångad i drömmen.

x Titt som tätt brukar jag drömma att jag glömmer något väldigt viktigt, typ att ta på mig byxor innan jag går till skolan. Det är rätt hemskt det också kan jag lova, komiskt men ändå.. hemskt! Och man funderar verkligen på hur man lyckades med det.. ;o


Känner ni igen er eller har ni andra återkommande drömmar? Väldigt fascinerande är det iallafall och jag tror faktiskt att det går att läsa ut sjukt mycket av en dröm..


random bild som kom upp vid sökning på dream.^^


Nöjd.

2010-10-27 22:14:29
Nu är jag NÖJD. Jag har en Marabou Digestive! Na na na na na!

Förresten, Choklad och mamma scans färdiga köttbullar är en jävla bra kombo! :))




Det och kungarna blir det nu.

Och förlåt för att jävla choklad-tjat men idag har jag vart GALET sugen okeeeej? x)


men choklad alltså...

2010-10-27 21:11:04
Vet ni vad jag gjort sen senaste inlägget? Tänkt på godis. Endast. Tänkt och hoppats och tänkt och hoppats. Men inte har nån kommit med godis till mig för det inte:( Så jäkla dålig stil alltså! Skulle nästannästan kunna mörda för en liten chokladbit just nu..

Faaaast egentligen eftersom det inte är värt en promenad till ica så kanske jag inte är så godissugen som jag tror?! får intala mig det iallafall. Eller så har min lillaängelmamma med sig en bete när hon lämnar Semlan om en stund..? (a). (Om ens mamma läser bloggen tycker jag man ska utnyttja det!)


Ge mig gottis.

2010-10-27 18:41:12
Har nyss lagat och ätit mat. Nu är jag godissugen. Jättegodissugen. Men jag borde verkligen inte och har inget godis i närheten heller. Stackars mig säger jag bara.
Längtar till söndag för då ska jag göra världens godaste tårta.

köttfärssås och spaghetti blev det, med massa tomat, lök, vitlök och oregano.


Lite duktig är jag ändå!

2010-10-27 13:15:23

Hmm tog ledigt från lektionen ändå. Men jag har ju trots allt ingen bok än . . . Aja, har iallafall betalt alla räknigar och sagt upp min prenumeration på Veckorevyn. Har beställt tid för den där håltagningen med, 4/11 blir det:) Billigt var det med 130 spänn, så då blir det ju gratis eftersom jag har lite kvar på mitt presentkort, gudvadbra! Skulle även beställa körlektioner, men självklart var kontoret stängt just idag. BÖH. Tror förresten jag flyttar fram solning tills imorn. Alltså:

x äta mat med Julia på skolan, potatisgratäng ju :D
x sola ----> Imorn!
x tandläkarn. shit, vilken tid? ;o
x lektion 13.00
x betala räkningar
x plugga. . .
x beställa körlektioner ----> Imorn!
x beställa tid för helixpiercing ?! :D
x röra lite på fläsket. (?)
x Gin med Magnus o Malin (?)

Höhö det ser kanske lite bättre ut än vad jag förtjänar meen bara för att väga upp det så ska jag sätta mig o plugga lite kemi nu. Tills pappa vaknar, då ska jag tvinga honom till affären!


Tandläkaren

2010-10-27 12:23:39
Sådär då var en grej på listan avklarad; tandläkaren. Var precis som vanligt, det såg bra ut men jag skulle vara mer noga med tandtråden. Blev dock lite nervös när hon svamalde om att jag hade en tand för lite :o men de hade tydligen dragit ut en för massa år sen, och det var tydligen bra.. ;s Aja, lite sorgligt att det var sista gången jag går till tandläkaren GRATIS. Usch, ytterligare ett tecken på att man börjar bli gammal! Hej åldersnoja!

Mat med Julia blir det ingen heller eftersom tandläkartiden var just då vi tänkte äta.. Men nu är jag dynghungrig och får förstås inte äta än :( Är grymt sugen på att skippa matten också, har ändå ingen bok än.. Fast till veckan har jag, hihih! :))

har ni tänkt på att det är rätt mysigt att vara hos tandläkaren egentligen?
Egentligen är det ju rätt mysigt att vara hos tandläkaren, lite som att va hos frisören. Fast jag ligger alltid och funderar på om mina tänder ser svinäckliga ut, och skäms lite ifall att..


.

2010-10-26 23:54:27

Hurts - Sunday

Hey Monday - Candles



Stressig morgondag!

2010-10-26 23:28:27
Nu blir det sängen för mig, notera: innan 12 :)
Försöka komma upp i tid imorn, massor jag ska hinna med:

x äta mat med Julia på skolan, potatisgratäng ju :D
x sola
x tandläkarn. shit, vilken tid? ;o
x lektion 13.00
x betala räkningar
x plugga. . .
x beställa körlektioner
x beställa tid för helixpiercing ?! :D
x röra lite på fläsket. (?)
x Gin med Magnus o Malin (?)


Åh fuck, det var ju mycket mer än jag trodde!  Kommer vara sjukt nöjd med mig själv om jag hinner med allt det där..

Pierca "helix" ?

2010-10-26 22:30:46

Åh, är verkligen skitsugen på o ta hål däruppe i örat nu! VILL HA DOM DÄR ÖRHÄNGENA! (eller ja helst ett och bara ett likadant kors i det andra örat.) Nån som vet, Går det att göra nånstans i stan? Vad kostar det? Gör det ont? Är det farligt?  osvosv..

Pierca  
VILLVILLVILL.


Btw, det här måste väl ändå vara en av de värdelösaste och fulaste piercingarna som finns..?


Nöjd med dagen.

2010-10-26 21:24:43
Nu känner jag mig nöjd! Har tränat innebandy, gymmat en sväng, umgåtts lite med Johöna, fixat mat, plockat rätt i köket efter mig, plockat ihop på rummet och duschat! Tillochmed borstat tänderna har jag gjort, så nu ska jag bara sitta här på sängen med datorn i knät o lata mig resten av kvällen :)

Men funderar på vad jag ska göra om kvällarna nu när jag läst klart Hatty Potter, har även nylignen plöjt igenom de scrubssäsonger jag äger. hmm. Jooo men just ja, har ju en säsong av Prison Break liggnas som jag inte kollat på, det får det bli! Om inte det var nån som hade fixat resten av scrubssäsongerna åt mig..? (a)

Åh, vill ha!

2010-10-26 17:04:49
Örhängen från intensicecravings.blogg.se, vill ha!

Blev just vädigt sugen på att ta hål däruppe i örat! (har det nått namn eller..?) Endast för att kunna ha sånna här örhängen..

Nytt schema.

2010-10-26 15:29:16

Åh idag var det verkligen värt att gå på kemin. Känns som jag fattar mycket mer nu! åtminstone när lärarn visar på tavlan, nu ska man bara plugga så man fattar när man ska göra det själv också..

jo matte c har börjat nu också så nu är inte mitt schema så roligt längre. Ungefär så här tror jag att det kommer se ut:

nya schemat för mitt tekniska basår, inte SÅ kul..


Skärpning.

2010-10-26 12:19:27

Den här dagen började inge vidare. försov mig! Fattar inte vad det är med mig, hur svårt kan det vara att komma iväg på lektionerna när man börjar 10 liksom?! Svårt tydligen.. Jaja, inte mycket att göra åt nu, förutom att se till att gå o lägga mig i tid ikväll. Vad hände med min sängen-innan-12-regel egentligen? Måste återupptas!

Kemin som börjar om en knapp timme får däremot inte missas, sista lektionen innan provet. Gütt att jag börjat plugga med, höhö inte. Eller okej, började skriva en sammanfattning på datorn men fastnade med att rita en liten bild över aggregationstillstånden.. Så skärpning nu Lisa! Ska iallafall var duktig och både träna innebandy o gymma idag (y). Bör städa på mitt rum med, och som sagt: plugga. Får se hur duktig jag kommer vara..

Men nu fixa till mig lite och knalla iväg till skolan :) Liiiite duktig iallafall.


Längre än såhär kom jag inte..


Gud vad jag älskar krångel!

2010-10-25 22:40:36

Kul, nu har jag slösat bort typ en timme till på att sitta o krångla med datorn. Vet inte hur jag lyckades få det att funka till sist, men får väl vara nöjd med att det gjorde det antar jag.. :p

Aja, tänkte göra ett inlägg för typ en timme sen, men nej då funkade ju ingenting! nu kan jag iallafall berätta att jag åt mat efter en grymt jobbig tränin för en stund sen. Nån dusch har det däremot inte blivit eftersom det inte finns nått varmvatten, Heja! SUCK. Aja, får väl ta en superdupersnabbisknapptljummetdusch nu och sen ska jag krypa ner i sängen.

Det där med att jag fick det att funka tar jag tillbaka. Precis som vanligt är det nått nytt som börjar krångla direkt man lyckats fixa det första problemet..


Klickade hem denna förut också :) Tyckte den var värd en hundring. Var dock typ det enda jag hittade på Nellys höst-rea..


Virus!

2010-10-25 13:53:20
Det här håller inte längre! Måste verkligen göra nått åt min dator.. Ingenting funkar som det ska och är dundersegt! Bara att skriva det här inlägget tar typ 100 gånger längre tid än det borde för datorn är så seg. måste trycka på hälften av knapparna 2-3 gånger för det ens ska hända nått (visst finns det nåt virus som heter typ sega-knappar? ;s) Åh får verkligen damp på det här! :( Får nog tvinga pappa att hjälpa mig..

Planering för v.43

2010-10-24 21:49:56
Är inte lika surig längre. Har spelat ps3 med Semlan^^ Suger lite att jag fortfarande bara har singstar o nån jävla demoversion av worms, inte så vidare roligt. men vad ska man köpa för spel egentligen?!

menmen, nu blir det kvällsmat och sen sooooova! Lägger upp en liten planering för veckan med:



Som ni ser; 7 dagar tills jag fyller år!

5-4

2010-10-24 16:04:07

Har precis vart o spelat match. Blev vinst med 5-4 mot Örnen. Ah har inte så mycket mer o säga, ska lägga mig ner o dö nu, hej!



Värdelöst.


Plugga ord blir!

2010-10-23 20:34:32
Nejni, nått 2.0 blev det verkligen inte.. Gick inge värst idag. eller ja, 3 delar gick riktigt bra, 1 gick dåligt och 1, den största, gick piss! Resultatet på orddelen var INTE okej.. Så har kollat facit nu och kommer antagligen få 1.3 eller 1.4 vilket är samma som sist, så det var inte så kul.. menmen, är pepp på att plugga och göra bättre nästa gång, nu vet jag ju verkligen vad jag behöver träna på iallafall! :)

Blir en lugn kväll nu, spela lite kort o tagga för match imorn, hemma 13.00 :)

btw, har fått ett litet erbjudande om extrajobb! Får se vad som händer (;

2.0 nu då!

2010-10-23 06:28:09

haha eller..?

Shit asså nu är jag inte pigg. Men jag är uppe iallafall! Ska fixa till mig lite nu, försöka leta rätt på pennor, legitimation och allt som ska med, samt få i mig nått att äta innan mamma kommer om 30-40min.

jaja, önka mig lycka till nu! Skriver väl och berättar hur det gick sen. brukar vara så otålig så jag rättar provet redan i bilen på väg hem x) (De rätta svaren läggs upp på internet och text-tv bara en liten stund efter provet är avslutat.)


Fredag 22:a oktober.

2010-10-22 16:09:50
Sådär. nu har jag gjort NÅTT vettigt dag! Har hängt in min tvätt, slängt soporna, plockat ihop på rummet och dammsugit. Har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen och kvällen men.. Idol och nått gott har jag iallafall bestämt att den ska innehålla. Om det blir hemma för mig själv, hos mamma eller med Malin och Therese eller nått helt annat det åtestår att se. Hur som helst lär det bli en tidig kväll eftersom det är (galet)tidig avfärd mot Karlstad och en helag med högskoleprov som gäller imorn.

menmen nu ska jag fortsätta fixa här med tvätt och städning, lite plugg och säkerligen lite annat tills pappa kommer hem från gymmet, då blir det affärn och införskaffa det goda till idol! :)

"Den som går oskadd genom ungdomsåren blir aldrig en verkligt vuxen människa"

2010-10-22 14:42:58

Asså seriöst jag är nog blödigast i världen. Men just nu stter jag och grinar. Igen! Sitter och läser om Paow-Hugo-Nemo-"skandalen", haha jag vet PINSAM som är så insatt men vafan^^

Iallafall. Grinade när jag läste Nemos inlägg, när jag läste Hugos inlägg och framförallt när jag läste Paulinas inlägg. Känner med dom och förstår dom allihopa. Jag vet ju känslan. Jag vet hur Paulina känner sig, hur Hugo känner sig och jag kan verkligen förstå Nemo också. (För er om inte vet nånting så har Paulina vart otrogen mot Hugo med Nemo och ljög om det in i det sista. typ så.)

Har egentligen en massa mer att säga men det är lite för personligt för att jag ska bjuda på det. Kan iallafall säga att jag inte är ett dugg avundsjuk på nån av dom. Vet precis hur lång tid det tar att glömma (om man nu någonsin gör det helt?) och gå vidare.


.

2010-10-22 12:27:25

Men de levde ju inte, tänkte Harry. De var borta.

De tomma orden kunde inte dölja det faktum att hans

föräldrars förmultnande kvarlevor låg där under snö och

sten, likgiltiga, ovetande. Och tårarna kom utan att han

kunde hindra dem, först brännande heta och sedan

frusna mot hans kinder, och varför skulle han torka bort

dem eller låtsas? Han lät dem falla, och med hårt

sammanpressade läppar såg han ner i den djupa snön

som dolde Lilys och James sista vila. De var bara ben nu,

eller stoft, och de varken visste eller bekymrade sig om

att deras son stod här livs levande, alldeles nära, med ett

hjärta som fortfarande slog, att han levde tack vare deras

uppoffring, och att han just nu önskde att han

vilade där under snön tillsammans med dem.



.

2010-10-21 22:35:04

Kolla derby.

2010-10-21 17:49:20

Har nyss dängt Julia i ett antal omgångar maxi-yatzy. sönderägd blev hon och det blev nog ett litet rekord för min del; 547poäng, höhöh!

Om en stund blir det upp till hallen och kolla derbyt mellan herrarna och Hagfors med Malin och Therese :) Efter matchen drar vi nog till Therese och hittar på nått också, mys! men nu ska jag göra mig iordning genom att bl.a måla naglarna med mitt nya nagellack! :))


Nya länkar! :)

2010-10-21 16:13:20

Titt så fint jag gjort det md mina länkar! :) Precis som jag tänkte mig blev det, fattas bara att sidorna ska öppnas i ett nytt fönster/flik, nån som vet hur man får till det? (a) känner på mig att det är en skitsimpel kod, men vilken?! ;s

btw, Issa ville inte bli länkad men hon fick en bild ändå:)


Ger snart upp..

2010-10-21 10:37:04
Åh jag blir så jävla trött!! Försov mig lite halvt imorse, som typ varje morgon men. fick iallafall skynda mig som fan för att hinna till skolan i tid. Väl där så är ingen lärare där och klassen sitter och skriver matteprov, på fysiklektionen. Tack för den, tack för informationen liksom.. Och ja visst, det blir mer och mer eget ansvar ju högr upp i skolsystemen man kommer. men vafan, inte ska man behöva fråga: "har vi fysik imorn eller har ni råkat lagt in ett matteprov då istället?" nej inte så fet chans liksom. men det kanke är det som krävs för att man ska få nån jävla information så ska väl avsluta varje lektion hädanefter med "har vi lektion imorn också?" Så jag inte missar nått. Åh arg jag blir! Ännu argare blev jag sen när jag går till expediton för att få hjälp med den sena anmälningen de sa att jag skulle göra. för nej just det, precis som allt annat dom sagt åt mig att göra när jag vart dit och försökt få hjälp så funkade inte det heller. Men fick jag nån hjälp idag då? nej. Först skulle dom ringa till nån kärring så skulle jag återkomma till veckan, heja!

asså jag ger snart upp..

Göööörmätt!

2010-10-20 18:24:32
Har precis smällt i mig gööörmycket god mat (trots att hon lyckades bränna potatisen!)! Skitbra att Julia lagar mat MEN precis innan jag ska på träning. kommer förmodligen dö av håll när vi ska ut o värma upp ;o

men nu ska jag rulla iväg till träningen, på cykel.

Spotify-favoriter..

2010-10-20 17:08:47

..just nu:

x Beyoncé - Broken-hearted girl
x Natalia Kills - Mirrors
x The Bravery  Hatef--k
x The Bravery - Above and below
x The pussycat dolls - I hate this part
x Josh Joplin - Camera one
x Erasure - A little respect
x Niki and the Dove - DJ, ease my mind

Natalia Kills - mirrors.


Åh!

2010-10-20 13:28:42

Snacka om att jag är blödig just nu, men det här börjar jag grina av!


Träna på högskoleprov.

2010-10-20 11:06:54

Träna på högskoleprov en stund blir det nu! Antar det är lite sent för att det ska göra nån skillnad menmen..

Datum: 2010-10-23
Provställe: Karlstads universitet
Info om provstället:
Adress: Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad
Provsal: 1A 307 Transformum
Tid: 8.20 -16.10

Inteaktiva högskoleprov på internet -skitbra!
Interaktiva högskoleprov på internet -skitbra! okar dck aldrig göra mer än kortversionerna..


Helt enkelt är det inte!

2010-10-19 21:54:16
Vet ni vad som är sjuuuukt irriterande? När man har nått så jävla smart att säga men inte får fram det. Man är liksom dundetaggad på att föra fram sin helt geniala åsikt eller idé, så bara går det inte! Ni vet när det helt enkelt inte går att formulera om tankarna till ord. Det är nått som är så jävla typiskt mig! Oftast handlar det helt enkelt om att jag är för feg men ibland, typ som jämt nyss, går det helt enkelt inte att formulera de där smarta tankarna. I huvudet lät det skitbra, men sen bara failar allt..
Hade ett skitbra inlägg på G tycke jag, men det blev typ två meningar sen tog liksom fantasin och orden slut. "Hur fan ska jag förklara det här" liksom? Så i väntan på att jag ska komma på det får det där geniala inlägget ligga kvar i utkorgen. Och toligtvis kommer det ligga kvar där..

Och förresten det här inlägget blev inte heller så bra som jag tänkte. Hade liksom visionen av att folk skulle tänka "åh, men shit, preciiiiiiis sådär känner jag med!" ni vet.. men jag har liksom inte det där magiska sättet att uttrycka mig på, jäkla skit! 


Förresten, nån som har en bra synonym till "helt enkelt" på lager? Förjävla bra uttryck, men man kan ju inte använda samma jämt.

Min dag

2010-10-19 20:41:51

Har vart en bra dag i dag faktiskt trots en lite seg start.. Lyckades halvförsova mig trots att jag vaknade kvart i 7 första gången men sen var det den obligatorsika snoozningen som gällde, och precis som vanligt; lite för länge.. Men efter att ha cyklat som en tok i det mycket mysiga vädret, not, kom jag i tid iallafall. Pålunchen blev det en 28minutare på solstudion, grymt skönt vare! Sen Kemi och hem. Hemma blev det lite mat och yatzyspelande innan jag åkte med pappa till hallen för en sväng på gymmet innan innebandyträningen. Gymmet och innebandyträningen gick, men inte direkt bra.. Beställde två träningstöjor från Exel med. Aja, fått lite vettigt gjort dag alltså. Skönt att kvällen inte är slut än heller så jag hinner ta det lite lugnt med (som att jag aldrig gör det annars x)). & det är precis vad jag tänker göra nu och resten av kvällen! :))

Ursäkta för ett grymt tråkigt inlägg..



Måndag 18:e oktober.

2010-10-18 22:25:25
Guuuuud vad gött det är att duscha när varmvattnet är typ slut. not! lovar, det gick fan på två minuter.. men dessto skönare blir det ju att krypa ner i en varm säng efteråt (y). Så ah tända lite ljus och lägga mig nu, ska se till att vakna i tid och fortsätta vara duktig imorn (haha, om man får kalla det att vara duktig när man går på sina lektionerx)) Tror det får bli ett besök på solstudion på lunchen också:). Får passa på och ta ut lite pengar när jag väl är nere på stan med, för imornkväll ska team sportia och exel vara i hallen och sälja grejor. Så ska se om jag httar nåt fynd. Lite nya träningskläder hade vart kanonis!

Ett litet tack till Hulabula med som gjort mat tills man kom hem från träningen, hemmagjorda köttbullar o potatis, mumma! :))


Julias Esmerlda-vecka, det gillar jag med! :)


Får man..?

2010-10-18 17:26:43
Är tydligen helt förvirrad, trodde vår träning var inställd idag, men det har jag bara fått för mig. tror jag? Aja, chansar på det, så iväg på träning om drygt en timme blir. Fram tills dess ska jag inte göra ett dugg!

Har iallafall vart "duktig" och vart på samtliga lektioner idag, och på lunchen satt jag faktiskt på biblioteket och pluggade lite. ska nog se till att göra de till en vana. Vart dock jävligt osäker på om man fick äta där så satt typ o smög med min macka.. får man äta på bibliotek..? :o




RSS 2.0