Having a good day!

2011-12-20 23:38:04
BRA DAG.
Kört Selma, klippt mig, handlat, solat, innebandyträning som var grymt kul och gick riktigt bra, ett bra telefonsamtal. Ja fan, allt känns bra idag! :))) Fast det gnager lite i mig.

nu: hårmask (riccinolja) och ett fånigt litet leende på läpparna.

Massa skor!

2011-12-18 19:10:59
Har glömt, för några dagar sedan klickade jag hem 4 par skor (2 till mig och 2 julklappar) för futtiga 296kronor. Alltså mindre än av man egentligen får punga ut för endast ett par. Galet!

Klickade hem via members.com, de har olika erbjudanden vissa perioder, dock är skoerbjudandet slut nu men vill nån bli medlem så skicka er mejl så bjur jag in er! Då blir ni medlemmar på en gång och slipper vänta de 3 dagar det egentligen tar samt att både ni och jag får 50kr extra att handla för. hur bra?! Gillar ni dom dessutom på facebook får ni ytterligare 100kronor rabatt.



They'll never know.

2011-12-18 18:12:34
Känner mig liten, djup och förvirrad. Slut på helgen. Har gått runt och osminkad och dräggig men ändå kännt mig fin, mått hur bra som helst men med världens klump i magen. Vet egentligen precis men tvivlar ändå. Är bara sär.

Beundrar verkligen dom som kan sätta ord på sina känslor. Jag är inte en av dom. Läser Q's blogg och jag älskar henne.

Lyssnar annars massor på detta:




Dags att skaffa iphone kanske?

2011-12-15 00:23:01

hur mycket vill man inte ha en iphone när man ser hur mycket fina skal det finns..? Ännu mer vill man ha en när ens egen telfon är världssämst..



Några favoriter från society6.com.


Back in town.

2011-12-13 00:03:33
Har haft en helgrym helg i Göteborg med Issa o Nattan :)) Har bleve massa mys, prat, gottis, shopping osv. Är helpank nu :/

Kom hem för några timmar sen, har färgat håret, igen.. Är så jävla sugen på att häva i brunt igen för det blonda blir fan inge bra, men det ågr ju inte för då har jag sabbat håret helt i onödan. För sabbat är det, har aldrig haft såhär slitet hår?! måste fixa klipptid..

Men nu ska det sovas, upp tidigt imorn och kolla Semlis lucia, MYS!

En helt okej och en underbar.

2011-12-08 14:34:10
Jag och mitt filmtjat.. Men iallafall, avverkade två filmer igår: Apornas planet: (R)evolution och Requiem for a dream.

Ap-filmen var helt okej, eller snarare riktigt bra men tog slut alldeles för fort och lite mitt i, men antar det var upplagt för en fortsättning..? Eller fan jag kanske inte fattat det där, är det meningen att denna film är utspelar sig innan de gamla filmerna? Sen vet jag inte varför de droppade en del sidospår, varför tog de upp medicinens effekt på människor, de bygger ju upp det som att någon smitta ska spridas och få förrödande konsekvenser men se sen lämnas det spåret helt.. Ceaser är grym men de andra karraktärerna känns rätt tunna.
How ever helt okej film.


Requiem for a dream däremot, hur bra?! Helt annorlunda mot det mesta man sett innan, effektfull klipping, underbar musik osv. Vacker och hemsk film, som spontant hamnar bland favoriterna direkt men måste nog se den igen.

Men åh musiken, kan inte släppa!

Helt awesome trailer här, men gick inte o bädda in.. Men kolla för tusan!

Fyller på önskelistan med:

2011-12-07 23:41:44

denna bok:
Klicka för att provläsa. Vilket jag gjode och fastnade, vill läsa mer!

hungerspelen står på önskelistan. klicka för att provläsa!


och filmen "En kärlekshistoria"



Hur underbar musik dessutom..?


Läget osv.

2011-12-07 00:35:37
Trots att mitt liv är helt uppocher känner jag mig väldigt tillfreds idag.

Har annars inte gjort mycket idag, heller. Kört Semlon till skolan, grinat till Lejonkungen, städat lite, sovit och tränat innebandy. SOM jag har saknat innebandyn i stan alltså! Var en u-lagsträning med jättelite folk men det kändes ändå jättebra?! Fick övergångspapper också. Usch blir ett väldigt dyrt innebandyår det här..

Förresten, jag kanske inte har förklararat nånting om vad som händer i mitt liv just nu?! Har ju mer eller mindre hoppat av skolan i Linköping, ska bara göra några omtentor i januari sen flyttar jag hem. Hem till pappsen. haha, känns sådär att flytta hem till ett litet flickrum som 20-åring efter att ha bott själv sen jag var 15.. Men om man inte pluggar och inte har nått jobb så har man inte råd med hyra.. Så jag ska alltså flytta hem till Filipstad! och försöka skaffa mig ett jobb här nånstans, eller typ Karlstad.
Och ja jag vet, det är ju en jättefail att flytta hem igen och jag är säkert jättedum i huvudet. MEN det känns mycket bättre så. Nu vet jag ju att det inte är livsfarligt att bara ge sig iväg men tänker inte göra det förrns jag känner mig mer säker på vad jag vill och just nu är det definitivt inte plugga jag vill.

Thats it.


..Och hur kan man inte vilja flytta hem när man hittar sånna här bilder på datorn?! Min Semlis ♥


fan, får man lägga upp sånna här bilder, känns lit som jag lägger upp en sida från hennes dagbok eller nått... ?

Auktion.

2011-12-05 21:28:00
Har precis vart på auktion med mamma o Selma. Fanns mest skit, men Selmis blev kanonnöjd med sin cupcake och jag fick med mig tre lampor hem, för 50 spänn, rätt värt då de tydligen kostar 399kr/styck egentligen :))

Men nu ska jag o Semlan äta kvällsmat o spela lite buzz innan sängen!


Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

2011-12-02 18:28:50
Känner mig som en väldigt liten människa idag. Blev defintift inte bättre av att kolla på Wir Kinder vom Bahnhof Zoo heller..

Men nu ska jag försöka rycka upp mig!

Imorn kommer Selma, mamma och Henke, kanske Jullan också? LÄNGTAR! Funderar på att åka med hem sen också, kan ju inte sitta här som nån jävla no-lifer.. Eller om Selmis ska stanna här några dagar och sen åker vi hem tillsammans. Eller om alla åker hem utan mig. Ich weiss nicht!

Feelbad film?

feelbad-film?


Julkänsla.

2011-12-02 12:16:07
Sitter här och är helt död. Bestämde mig för att vända rätt på dygnet igen så gick upp vid halv 9 trots att jag somnade typ halv 4.. Har vart o tränat också, kom hem för nån timme sen och har sen dess suttit helt apatisk i soffan.. Får inte sova nu.

Aja, försöker styra upp en jullista på spotify men fan, det finns ju knappt nån bra julmusik?! Jag vill ju ha fina psalmer o sånt som dom sjunger på lucia, men det finns ju inte o få tag på typ. Iallafall listan börjar kännas okej och finns här.

Vill ha julkänlsaaaaaa. Kan tillochmed tänka mig lite snö.


RSS 2.0