Facebook.

Facebook har blivit en ganska naturlig del i de flestas vardag. Direkt man kommer hem från skolan/jobb sätter man sig vid datorn och kollar fejjan. Så är det liksom. Och ja facebook är bra på många sätt och vis, man uppdateras ständigt om vad folk i ens närhet pysslar med, vad som hänt senaste tiden och vad som är på gång. Det är det lättaste sättet att hålla kontakt med vänner och bekanta man inte träffar så ofta och det är ett enkelt och oskyldigt sätt att ta kontakt med folk man inte riktigt känner. Skitbra. Men sen finns det sånt som är mindre bra. Sånna som man stör sönder sig på. En del helt beroende av Facebook itself och andra, de flesta, på användarna.

Facebook-fenomen att hata:

- Facebookchatten. Funkar den någonsin som den ska..? Antingen loggas folk ut och in utan att dom faktiskt gör det på ritkigt, eller så hänger den sig.

- Alla jävla grupper där man måste gilla eller bli medlem för att ens kunna se vad det är.

- Folk som ständigt laddar upp nya profilbilder. Ännu värre blir det när bilderna publiceras och taggas om och om igen, ALLA måste ju se bilden, helst flera gånger om, annars kan dom ju glömma att gilla ;o.

- Folk som gör statusuppdateringar (eller annat) men sen tar bort och lägger upp på nytt om inte folk gillar.

- När folk börjar föra en konversation med varandra på din statusuppdatering, som handlar om nått helt annat, typ vad dom ska göra imorn ;s  det kan dom väl fan göra nån annanstans?

- Värdelösa appar (heter det så?) typ Today "Lisa is 12% hot" eller "du har 87% chans att få ligga i helgen". Orka? 


Facebook -sidan vi alla älskar, hatar och är sjukligt beroende av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0