The Killing

2011-06-30 22:19:18
Så då var ytterligare en dag avklarad. Gud vad fort det går! Får panik för man inte hinner/orkar med så mycket som man vill.
Enda som återstår av den här dagen är att kolla in The Killing som börjar strax. Den danska versionen har väl blivit rätt hajpad så lär inte vara nått fel på den amerikanska heller och definitivt så är det ju inga fel på Joel Kinnaman :D
Taggar för The Killing.

2011-06-29 23:13:28
nya låttips, massa kärlek till dom.

Ångest vare här.

2011-06-29 23:00:38
Sjukt trött tjej går o lägger sig nu. Vet inte om jag har så mycket mer att tillägga är rätt less på allt just nu, orkar inte ta tag i någonting men har samtidigt fet ångest för att jag inte gör det.

Pluggat lite körkortsteori, övningskört och solat (för första gången den här sommaren (!)) och umgåtts med mina gosisar har jag iallafall gjort idag. Bättre än ingenting antar jag. Lär för övrigt ligga i som fan med körningen och pluggandet, nu är ett datum satt och jag är långtifrån redo..

Everything.

Sena kvällar på sexan.

2011-06-27 23:33:52
Oj den här dagen försvann verkligen fort. Började med att jag sov jävligt länge, antar jag hade en del sömn från helgen att ta igen. Slöade ett tag innan jag drog iväg till gymmet, sen dusch, mat, disk och lite bloggfix, mer än så har jag liksom inte hunnit med idag.

Joooooo, en sak till, titta vad jag äntligen lärt mig: ♥
så länge som jag funderat över detta alltså.. x)

Förövrigt, 6an står på, deras sena kvällar är rätt grymma. Just nu 2½ men, dynggamla avsnitt, hur söt var inte Jake då?! nu scrubs också, sen sängen :)

åhh hur söt var inte jake harper i början av 2½ men?!

Tillbaka till verkligheten.

2011-06-26 19:49:44
Så då var det slut på en riktigt bra helg! Slutade med lite utgång igår också, åtminstone spel och grogg. Det där med själva ugången blev ju rätt fail. Nån dum fan hade ju fått för sig att det var parken, men så var det ju inte, och vartenda ställe i hela stan var stendött. Vad blire liksom, en lördag ska väl fan nånting vara öppet..? ;s aja blev bra ändå.
Förresten; Jag måste köpa buzz!
Men nu var det slut på helgen och tillbaks till de vanliga rutinerna. Borde börja med att städa och betala räkningar, men jag törs seriöst inte kolla kontot, tror jag levt lite över mina tillgångar senaste tiden ;(
Imorn ska jag träffa Issa också, saknat henne massvis! Åh hon kommer tydligen nu på en gång, snabbstädning blir!

Midsommar

2011-06-25 15:33:43
Hade en grym midsommar, tack Magnus och alla andra inblandade! :))) Har vart tokslö idag, får se om det blir rycka upp sig o ladda om för nya bravader eller bara en myskväll hemma?

Lilla julafton.

2011-06-22 19:47:00
Åh nästan så har det kännts idag:D Har hämtat två paket med kläder, handlat mat, köpt en väska (på erikshjälpen (!)), lite smågrejer på Magnolia och massa votivljus på partyliteparty.

Extra supernöjd är jag med väskan jag köpte på nelly. Totally in looooove. Väskan på Erikshjälpen för 25 spänn känns också rätt värd :))

Ny väska. Sååå nöjd!
Ny väska, tack erikshjälpen! 25 kronor, rätt jävla värt :D

Godmorgon!

2011-06-22 07:49:06
Tro't eller ej men jag är uppe och har faktiskt vart uppe sen halv 6. Vaknade och var pigg, feels gooood! Så har vart ute o tränat (!). Sprang en kort sväng, körde styrka och gick hem. Har även vart och slängt i några tvättmaskiner, duschat och nu sitter jag och äter frukost. Så jävla skönt o vara uppe tidigt!
Nu blir det kolla mejlen och se om det dykt upp några nya lägenheter jag kan söka och sen ner till tvätten igen. Gud vad stolt jag blir över mig själv sånna här dagar, varför gör man inte såhär jämt?!




Myser ner mig med en skräckfilm x)

2011-06-21 23:15:57
Weei, har äntligen en laddad telefon igen! Härligt! Sprang till Therese och hämtade den förut, notera SPRANG. Det var jobbigt.. Men nu har jag iallafall rört lite på mig, var nästan en vecka sen sist fanimej.. Blir bara värre o värre ;( Men nu ska jag hyra en film (gratis tack vare Cinema:)) och mysa ner ig i sängen. Dawn of the dead blir det, får väl se hur bra jag kommer sova sen :D

Imorn är det upp tidigt som gäller, har tvättid klockan 7 (!) sen ska jag fixa lite annat smått och gott, leka med Therese ska jag göra också :)

Haha kollade trailern nu, jag kommer förmodligen avlida! x)

De tre fjortisbloggerskorna.

2011-06-21 16:30:55
Jaha så hade Dessie också släppt en låt.. Egentligen är själv låten rätt okej, låter som mycket annat bara lite.. sämre? Fast nää, bra är det inte. Känns inte som rösten passar in i låten, någonting gör att det låter väldigt amatörmässigt och  det lyser "liten tjej försöker vara stor" om henne, men värst av allt; det mesiga "heeey"-körandet i refrängen..



Meeen åtminstone så är det mindre pinsamt än Paow och Hugos låt:


Det tar emot lite att säga det men bäst av de tre fjortisbloggarnas låtar tycker jag ändå att Kissies är:


Ge mig någonting nytt!

2011-06-21 13:14:48
Usch vad jag inte gillar min nya rutin att vakna vid 12. Ångest. Saknar tiden när man var liten och vaknade jättetidigt, jättepigg. Har kommit på att jag inte är någon dags-människa. Morgonen och kvällarna är bästa tiden på dygnet. Ska iallafall försöka ändra på den där vakna-vid-12-rutinen. Lägga sig lite tidigare och få tillbaks mobilladdaren så man kan ställa alarmet igen känns dock som en nödvändighet om jag ska lyckas med det.
Idag har jag egentligen massa grejer jag borde göra; plugga, städa, handla, skicka brev till csn, TRÄNA, hämta paket, fixa nytt bankkort, sola.. Men är i nån cp-period så vill inte vara bland folk så allt känns liksom väldigt jobbigt. Allt som jag inte kan göra ensam hemma skjuter jag liksom upp, typ csn-brevet har legat påskrivet och klart i flera veckor allt som krävs är ett frimärke och en brevlåda att lägga det i, men det tar liksom emot...
Vill bara flytta härifrån, till nått större, där man bara är en i mängden. Vill inte bli dömd och synad i sömmarna.. Vill bara ha en nystart.

Känns som allt hänger på en liten grej. Som jag har låtit bli alldeles för stor i mitt huvud och ändå gör jag inget åt det?! Förstår mig inte på mig själv..

Hej guldfisken.

2011-06-20 20:51:18
Har suttit med Ps hela dagen (förutom när jag gick till gymmet för att upptäcka att det var stängt, lagom kul..).

Efter massa krångel lyckades jag göra snö! Blev dock så glad när jag till sist fick till snön att jag glömde bort hur jag gjorde ;( Här har man bra minne du.. Överhuvudtaget så är det det där med lager som krånglar för mig, meeen det är väl bara o läsa o testa mer, tillsist faller väl poletten ner antar jag..?

Snö mitt i sommaren med photoshop.

För månen har en kraft som förnuftet aldrig haft.

2011-06-20 19:04:00
"Man kan undra lite över den här låten. Själv förstår jag inte alls vad som fick mig att skriva så här. Jag var tjugo år. Den var skriven till en rätt krass tjej. Hon var nog knappast imponerad. Jag tänkte mig nog att jag befann mig i en skyddad verkstad. Den är ju inte precis rakt på sak. Men det är en rätt fin melodi."
//L.W

En sorts kärlek.

2011-06-19 21:00:19
I 2 dagar har jag grinat sönder till den här boken. Sorgligaste och finaste jag läst någonsin?! Får ta pausar från läsandet ibland bara för att torka tårar och snyta mig så jag kan andas.. SÅ sorgligt och fint är det! Fast egentligen är det inte fint, bara så jävla hemskt. Men Carmen! Världens underbaraste människa, kan det verkligen finnas sånna människor? Som hanterar alla situationer så man skulle vilja göra men aldrig skulle klara av?  Som kan skratta när alla andra hade gråtit och gråter för hennes skull?
Sån ska jag också bli.

Hur som, har ett gäng sidor kvar innan boken är slut, innan Carmen är slut. Avslutar gråtfesten ikväll :)
Ray Kluun - En sorts kärlek. Så jävla fin.

"Ray Kluun skrev En sorts kärlek när hans fru dog i cancer. Kvar lämnade hon honom och deras lilla dotter, ensamma. Det är en skoningslöst självutlämnande roman och det är lika bra att varna för det på en gång, det är en av de sorgligaste böcker som skrivits.

En sorts kärlek är en omtumlande roman om Sten och Carmen, det till synes perfekta storstadsparet som vräks omkull av beskedet att hon har cancer. Naket och osentimentalt skildrar Ray Kluun ett kärleksförhållande och en livshotande sjukdom.

Ärligare än så här kan det inte berättas. Hur han- den notoriskt otrogne monofoben, festprissen och fotbollsfanatikern- plötsligt tvingas att älska, på riktigt, i praktiken och in i döden. Men hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en make vara? 

En sorts kärlek ställer alla begrepp på ända, vi vet egentligen ingenting om vad som är rätt och fel. Bara att det är så oändligt sorgligt när den man älskar måste dö."


Pluggar

2011-06-19 15:43:20
Har äntligen tagit tag i mina sommarkurser.* Sitter just nu och pluggar photoshop :)

* Läser kurser så jag slipper sommarjobba. Lever alltså på bidrag och studielån istället. Mycker behagligt. Kurserna jag läser är: "Brottsplatsens arkeologi" & "Flashapplikationer och photoshop".

pluggar photoshop

It all ends july 15.

2011-06-18 22:54:55
Åhhh, jag är taggad! Rysningar av trailern (och ja det kom en liten tår också.. )

Okontaktbar.

2011-06-16 22:36:37
Gud vad kass jag har blivit på att uppdatera. Kanske för att jag inte har nått speciellt att uppdatera om..?
Har iallafall tagit lite ledigt från mitt vanliga tråkiga liv och hälsat på Therese. Bodde där i en vecka och blev rätt sugen på flytta till Karlstad kan jag säga! Meeen Linköping vare som gällde ja.
Har iallafall haft det skitbra hos Therese, har bl a blivit ett gäng utemiddagar, en spontan utgång på dyr champagne, mycket träning på SATS och massa film och mys. Sakner na rednan! och SATS. och att inte sova själv..
Tillbaks till verkligheten med massa måsten blev det iallafall igår, efter en shoppingsväng med mamma. Har vart en mycket stressig dag idag med körlektion, lite plugg, solning, klippning och hårfix på Selma sen Brattforskyrka för skolavslutning och fika hos mamma.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en film; Basic Instinct. Imorn MÅSTE jag ta tag i disken som stått i flera veckor -.- serinteframemotdet..
för övrigt så glömde jag min mobilladdare hemma hos Therese, är alltså okontaktbar vis mobilen fram till nästa vecka när hon kommer hem till stan. Vet inte riktigt hur jag ska överleva det?!
bilder snodda från Jennys fb.

Att göra innan jag dör. Och sånt jag gjort hittills.

2011-06-10 16:39:43
Jaa jag började med en sån lista förut, går långsamt framåt. Så tills jag känner att listan är värd att visas tänkte jag göra en anna lista. En lista över sånt jag åstadkommit i livet hittills:

Tagit studenten ¤ Köpt en dunk hb ¤ Blivit biten av en apa ¤ Ridit på (eller åtminstone suttit på) en elefant ¤ Tältat på en parkering ¤ Druckit i skolan ¤ Varit full i skolan ¤ Varit Lucia på gymnasiet ¤ Tagit en oskuld eller två ¤ Dansat på en bardisk ¤ Spytt i en bar ¤ Blivit moster ¤ Festat med min mamma ¤ Kastat mobiltelefon i golvet så den gått sönder ¤ Klippt av mig håret ¤ Varit riktigt kär ¤ Åkt madrass nerför en trappa (massa gånger!) ¤ Börjat grävt en pool ¤ Testat att snusa. Och spytt ¤ Haft brunt, blondt, rött och lila hår ¤ Smakat riktigt stark sprit (95% om jag minns rätt?) ¤ Flyttat hemifrån ¤ Vaknat upp och inte vetat vart jag var ¤ Satt potatis ¤ Svingat mig i en takkrona ¤ Försökt köpa en munk för en pins ¤ Byggt en träkoja ¤ Gått vilse i skogen ¤ Gått vilse i Filipstad ¤ Haft en walk of shame ¤ Fjäskat/tjatat mig till ett MVG ¤ Åkt traktor ¤ Gjort snuskiga saker på en skoltoalett ¤ Kännt mig lycklig ¤ Velat dö ¤ Fuskat på ett prov ¤ Somnat stående ¤ Vaknat gråtande ¤ Varit på festival ¤ Hamnat i den norska tullen pga ev en felkörning med en bil full av hb och annan sprit samt massa minderåriga ¤ Varit på en riktigt grym och urballad studentresa ¤ Och så vidare..

Sånt jag hunnit med hittills i livet.
Haha en del grejer mer beundransvärda än andra.. :)

...

2011-06-06 12:06:47

skål dååå!

2011-06-05 21:10:00

Trollunge..

2011-06-05 12:20:29
Haha så här kan det gå när man sover med blött hår.. Och så tror folk att jag överdriver när jag säger att jag skulle dö utan plattång?!
sova med blött hår = trollfrill.

...

2011-06-03 01:52:05

..every other time he looks a mess.

2011-06-01 16:28:03
hetast: The faint - mirror error

looks like..

2011-06-01 11:35:34

Sommarlov!

Sommarlov! :D


...

2011-06-01 00:40:30

RSS 2.0