Tisdag 24e maj.

2011-05-24 23:28:00

Jag klarade matteprovet! :D Grym lättnad. Har förövrigt varit effektiv som fan idag:
Varit i skolan,längre än jag behövde dessutom.
Haft körlektion
Pluggat lite körkortsteori
Handlat mat
Dammsugit, diskat, städat lite.
Lagat mat
Gått en promenix och pratat med Issa
Övningskört med mamma

Kollat massa gossip girl har jag gjort också, så nu är det slutt på säsong 1, måste införskaffa nästa på något vis, snarast!

Men nu ska jag kludda ner lite tips i formelsamlingen inför fysikprovet imorn sen blir det sängen!


Everything's nothing without you.

2011-05-24 19:57:16

låttips


sådärja!

2011-05-22 14:22:05
Chuck & Blair. MMM-mm-MM!

Pigg och glad!

2011-05-22 12:32:28
Kul kväll igår! Och jag mår finnemang idag (åtminstone efter lite mat o cola..). Nu blir det massa gossip girl och lite städning, kanske plugg också? Och senare ska vi äntligen tapetsera min hall, heja! :D


Så jävla mätt.

2011-05-20 19:46:32
Varför gör man såhär!? Pizza OCH godis. Håller på att spricka.. Nej gå och spy lite, ta en dusch och dra en fylla kanske? Faaaast det blir nog inte så. Kanske bara en myskväll framför tvn med Selma och Esmeralda? Åhh jag vet inte:(

proppmätt..
haha hittade en väldigt passande bild på google (från den här bloggen). Såhär känner jag mig verkligen just nu!


Livar upp min fredag.

2011-05-20 16:02:43
Först fick jag ett litet paket.

Nytt: bikini och ring från hm. Värd hundring!
en ring och bikiniöverdel för inte ens en hundring, ganska värt! :)


Sen fick jag besök av en sötonge.




Och nu ska vi åka och handla, får kanske bli pizza till mat..? Eller om jag ska strunta i det och istället tvinga in någonaffären med 20-års gräns..?

Och jag tänker glömma allt ni sagt.

2011-05-20 09:04:04
Tar en mysmorgon och börjar den som jag avsutade gårdagen; med film. Skattkammarplaneten.


Oh, vad jag gillade denna!


Blev en liten tupplur..

2011-05-19 18:55:27
Jag är så dum.. Klagar på att jag varit så trött den senaste veckan. Ändå bäddar jag ner mig i sängen med en skål glass med fruktsallad, en bok och den här låtlistan, som gjort för att man ska somna! Ändå gör jag det, fast jag vet att jag kommer somna och sen vara jätteseg resten av dagen tills sent ikväll då det är dags att sova, då kommer jag vara pigg. Aja nu är det iallafall helg så det kanske är okej.

Glass med fruktsallad och en ny bok; Låt drömmarna dö. Som bäddat för en lång poxernap..

Skit.

2011-05-19 10:44:45
provet gick åt helvete. Tror inte ens jag skulle kunna skrapa ihop till ett G om jag så skulle få fullpott på allt jag svarade (gissade) på. Härligt.. Alltså har jag 4 prov tt göra innan 1a juni. Herre! Så mycket som jag kommer behöva plugga de här veckorna har jag nog inte pluggat under hela året, sammanlagt!

jaja. Nu ska jag fixa nått ätbart och lyssna in Lady Gagas nya album som tydligen plöoppat upp på spotify :) Sen blir det körlektion, grymt otaggad..

Hur tänkte jag där..?

2011-05-19 00:06:24
Asså vad är det med mig den här veckan?! Är helt orkeslös, sover mest och har inte lust att göra nånting.

Idag har jag iallafall föröskt pluggat, vilket jag borde ha gjort hela veckan.. Just ja. notera försökt. Gick bra i en halvtimme, lärde mig en av de fyra saker som kommer på provet imorn. Så då tyckte jag att jag förtjänade en paus. En paus som blev väldigt lång..Ungefär hela dagen. Försökte göra att sista ryck till big grother men det gick inge bra och nu är jag alldeles för trött! Alltså kan jag ungefär en fjärdedel av det som kommer på provet imorn, känns tryggt.. Seriöst skulle jag få G imorn så borde jag nästan få en bestraffning, jag förtjänar verkligen inte ett G..

Meeen formelsamlingen är min bästa vän så kan alltid hoppas på att det går vägen ändå. fast näee, inte en chans.. Nej usch, fet ångest jag fick nu! att man aldrig lär sig..

förresten, nån som vet vad det var för film på 6an förut? verkade bra ju! fast sen började bb så då var jag tvungen att byta kanal. Måste sluta kolla på det där.. Behöver nya vanor överhuvudtaget just nu!


Gråa dagar skyndar aldrig på.

2011-05-17 17:47:49

Dagens vill ha: inget prov på torsdag. & nått gott.
Dagens klädsel: stor t-shirt och svarta strumpisar med nån stickning och ett hål.
Dagens smink: som vanligt, fast inte riktigt bra.
Dagens frisyr: knut.
Dagens låt: Winnerbäck.
Dagens saknad: riktig mat, värme.
Dagens dummaste: har panik för att jag måste plugga men gör det ändå inte?!
Dagens misslyckande:  redan nämnt. Skulle dessutom gå o handla men då började det spöregna.
Dagens drog: mystoffler, musik. 
Dagens köp: inget än, sitter dock och surfar runt..
Dagens godis: mandariner och kalla köttbullar.
Dagens humör: vet inte ens.

dagens humör: vet inte ens

Det finns en fagrare glans, någon annanstans.


We kissed on the lips!

2011-05-13 15:55:27



Naaaw, började seriöst gråta.. x)


...

2011-05-12 21:42:32


Picknick i tv-soffan.

2011-05-12 16:35:18
Jag och Selma tänkte ha picknick men under tiden vi var på Ica hann det regna och bli blött och solen gick i moln. Så vi tar picknicken hemma i min soffa istället, med film!

picnick hemma i soffan.

Godmorgon!

2011-05-11 23:25:55
Given morgonrutin, näst efter snoozandet: på med spotify.


Ett måste helt enkelt.

2011-05-11 23:15:54
Justja glömde säga att det hände en stor katastrof igår. Min plattång gick sönder.. Seriöst 3e plattången som går sönder för oss, ska det ens kunna hända?! Det är ju liksom en sån där grej man köper för att ha tills den bokstavligt talat faller i bitar. Det kan ju inte vara så att man använder den för mycket?;s
Hur som helst kan jag inte leva utan plattång. Och nu överdriver jag faktiskt inte.. Sen jag vid typ 13 års ålder införskaffade min första plattång kan jag lova att det inte gått många dagar då jag inte plattat håret. Så idag har jag beställt en ny, trots att jag har askasst med pengar. Men det löser sig.

ny plattång beställd!


jaaao.

2011-05-11 22:43:40
Jag är så jävla seg på att uppdatera, speciellt på helgerna. Tänkte berätta om min helg i söndagskväll, men då hade jag visst nått viktigare för mig (big brother?).. Såå tar o berättar om helgen o veckan nu, bättre sent än aldrig som det så fint heter :)

Fredagen vet ni ju, jag lekte med Semlis och sen med Tobbe. 
Lördag: Blev det tacos, spel och sånt hos Robert med grabbgänget (jaaa jag tycker det låter grymt coolt 8)). Söndag: Åkte jag hem till mamma, vette tusan vad jag gjorde egentligen, rotade runt, städade, lagade mat, lekte med ungarna.
Måndag: Skola och så var jag jävligt hurtbulle! Gym, core och bodypump. Fysikprovet gick bra också förresten, sköööönt!
Tisdag: Skola, körlektion, handlade, pluggade lite. Ut o sprang var ajg med, men usch vad jobbigt det var! Tycker verkligen inte om att springa själv, tiden går så jävla sakta..

Och så idag då, var i skolan, solade, vart på loppis. Fanns seriöst ingenting idag?! köpte ett glasögonfodral för en femma bara, rätt värt. Var och åt Jullans mat på Bergmästargården. Gymmet en sväng.
Så bra, då var jag ikapp med uppdateringen!

Big brother nu, Älskar Sara och Martin idag! :))

Hej, bb-nörden här!

2011-05-10 22:30:31
Shieeet, laddat i big brother nu! Fattar ni vilken viktig tävling det blir den här veckan?! Jag som tänkte lägga ner big brother-tittandet, men det går nog inte nu. heheeee. Hatar Gurkan mer för dag som går för övrigt. Blir bara drygare o drygare för var dag som går.


Faktiskt.

2011-05-10 13:04:00


Bara en dåre skulle vilja dra sig ur.

2011-05-09 17:48:25

Kommer sakna ihjäl mig.

2011-05-06 22:22:26
Åh har precis haft supermys med Semlan! Började med att gå till Pekås o handla (yes, jag fick med henne!). Hade världens diskussion på vägen dit om hur vår framtida familj ska se ut. Är det konstigt om mina planer är ganska lika hennes, med tanke på att hon är 9 år..? Hur som helst skulle hon ha en man som var snäll mot henne och deras barn, han skulle GÖRA saker och inte bara sitta vid datorn. Dom skulle ha ett stort hus lite utanför men ändå nära till stan. Två barn skulle dom ha, helst två flickor och den ena skulle heta Madelene. Tycker jag låter som mycket bra planer?!

Aja, vi handlade iallafall, gick hem. Städade och fixade iordning för myskväll (tände ljus osv). Lagade lite mat och sen fixade vi efterrätt. Och hur god var inte den?! Färjävla god! Blev en liten variant av marängsviss; glass, vaniljvisp, kladdkakesmet, maränger, banan, mandariner (eller satsumas kanske det heter), äpplen, hallon och jordgubbar. Njöt av den samtidigt som vi kollade Talang, låg i soffan och kramades samt killade varann i ansiktet.. (y).

Men fick lite ångest sen. Följde henne hem efter talang slutade, så passade på att hälsa lite på Esmis när jag var in. Och seriöst jag kommer ju sakna ihjäl mig efter dom två när/om jag flyttar! Seriöst det bästa jag har i mitt liv?! Usch börjar gråta bara jag tänker på det.

Jag kommer dö..

Egen variant på marängsviss; glass, vaniljvisp, maränger, kladdkakesmet, banan, mandariner, äpplen, hallon och jordgubbar. nom nom!

Men nu ska jag tänka på annat. Röja undan efter vårt mys och kolla tv, får se om jag hör nån som kastar sten på rutan snart också, isåfall är det Tobbe (han har pajat sin telefon) som är här för att påbörja vårt Harry Potter-maraton.

Vänd på mig!

2011-05-06 16:38:00
Hahah, vet inte varför, men jag dog lite när jag såg det här. Blev skitsugen på att skaffa en sån där värdelös jävla sten för att se folks min när man vänder på den. Men tror ju liksom det ska stå nått fint, smart så bara Nä-e!

eller så har jag bara dålig humor. . .


Hon har inget val.

2011-05-06 15:27:42
Nej uhhhh vad seg jag är, har bara suttit vid datorn och kollat runt hela dagen, orkar inte göra nått. Tar tillochmed emot att svara på sms..  Så nu måste jag skärpa till mig! Börjar med att gå till pappsen och tvinga Selma att följa med mig till Pekås, eller åtminstone att leka med mig en stund :) 



[press to play]

2011-05-05 20:50:02

Thomas Di Leva - För evigt underbart Colonel Reyel - Toutes les nuits
Brandur - The illusion of Supermarket ft. Medina & Anders Bagge - Du säger att du älskar mig


Äntligen!

2011-05-05 18:23:28

Åhhh, vet ni vad jag ska göra nu? Träna innebandy! Äntligen, har seriöst drömt om det typ varje natt den här veckan ;o




som jag längtat! :)


Gute Morgen!

2011-05-05 12:24:23

Eller ja, det var ett tag sen jag gick upp men. Förresten, heter det "Gute Morgen" eller "GuteN Morgen"? Har ladrig riktigt förstått det..

Har precis käkat frukost och tittat lite innebandy. Nu blir det på med plattången (alltid lika kul att platta ruffset/krullet efter att ha sovit med blött hår..) och fixa lite för att knalla ner på stan och uträtta några ärenden; betala gårdagens körlektion, handla lite mat och sola.

Just ja! Klickade just hem en liten beställning:
En liten beställning från Lindex :)


Avslutar kvällen med:

2011-05-04 22:03:00

Kvällsfruksot och bb. Turkisk toghurt med hallon, banan och äpple toppat med kanel och lite råsocker + lingongrova med rökt kalkon och paprika, mumma! :)

kvällsfrukost & big brother :)


Happyface!

2011-05-04 14:55:32
Vet inte varför men jag känner mig himlans glad idag! Kan vara för att det känns som fysikprovet gick riktigt bra?! eller för att det känns som att det går framåt med körlektionerna? Eller för att jag just fick väldigt bra planer för lördagen? :D
Inte är det för att jag försov mig imorse eller för att mamma sa att mitt halltak var fult iallafall (och syftade på att jag skulle måla en gång till, men det kan hon glömma!).. ;(



Tankepaxar.

2011-05-03 22:05:23

"Han är en kille man tp:ar"

tp:ar = tankepaxar. Fan vilket bra uttryck, det ska jag komma ihåg!

Egentligen borde jag plugga nu men det går inte så bra, dessutom pluggade jag faktiskt några timmar förut så det borde väl gå vägen imorn, hoppas jag?!  jaja, hinner göra nått tal i pausarna på bb.


Martin, en kille man tp:ar!
Slänger in en bild på en kille man lätt tp:ar, bb-Martin. men mest för att han verkar så mysig. Skulle gärna byta plats med Sara :)


trööööööött

2011-05-03 12:09:10

Jag är inne i en väldigt trött period just nu.. I söndags sov jag som sagt till 4. Igår kom jag knappt upp till skolan, kom hem och powernapade från 2 till 6. Idag kom jag upp till skolan och endast 5 minuter försent satt kvar i 3 timmar men nu vill jag bara powernappa igen, men icke! Jag ska plugga, det ni!
men sen ska jag fanimej sova..

Förresten så snöade det förut (som ni vet), men jag är inte ett dugg förvånad! Dock kändes det knas att gå där i snön samtidigt som solen sken, allt var grönt och det var relativt varmt.


Om sanningen ska fram.

2011-05-02 20:18:00



Blir bara bättre o bättre! Dör om den inte dyker upp på spotify snart..


en bössan med ananas, tack!

2011-05-01 17:23:27
Sov visst till 4.. Trött tjej. Men jag hade kul igår iallafall, riktigt kul faktiskt. Och jag kommer ihåg det också, så ganska värt att sova bort ett gäng timmar :) Mår prima nu iallafall, förutom att jag är dynghungrig. Hade varit ganska optimalt att nån kom hit med en pizza, en Bössan med ananas typ. Det och senaste Harry Potter filmen hade gjort min dag känner jag. 


RSS 2.0