Jag vill nog inte vara vuxen ändå.

2010-08-31 07:03:10
Klockan är knappt 7 och jag har redan gjort nått vettigt. Betalat massa räkningar så nu är jag mer eller mindre pank. Och jag har inte ens betalat hyran än, BLÄ! måste få mer pengar på nått vis, såhär kan man ju inte ha det.. Pokerproffs får det bli!

10 spänn för 3 dagar.

2010-08-30 23:39:34

Bibliotek är grymt underskattade. Varför är man inte där oftare, pluggar, lånar böcker o filmer? Hur bra som helst ju.. Ska nog ta o  börja utnyttja det där jag!


sen kunde man ju kanske önska lite mer av just filipstads bibliotek men..


haha.

2010-08-30 23:24:23

Titt vad Issa fick göra för några dar sen. Träffa Paow! Lite avis jag!


Måndag.

2010-08-30 23:04:35
Har vart superduperduktig idag och har inte rört datorn förrens nu! Kanske just därför har jag hunnit med massa annat bra. Dagen ungefär dåååå: Gick upp vid 7 sen skola från 8 till kvart i 3. Ner på stan, fixat böcker till historian, solat o handlat mat. Sen hem, laga mat, kyckling/pastasallad, så nu har jag att äta ett par dar! Sen träning, promenad o dusch. Så nu är jag grymt nöjd med mig själv o kan lägga mig med gott samvete. Låtsas inte om diskberget o min allmännt rotiga lägenhet, ska även försöka glömma min grymt dåliga träning idag och sen ska jag bli frisk inatt också tänkte jag. Är så trött på den jävla förkylningen som alltid ligger kvar o förstör, helgen gjorde det inte ett dugg bättre heller.. Är nog tvungen att pallra mig till farbror doktorn snart, men jag vill inte! Då kommer jag vara tvungen o vila odet har jag varken tid eller lust med.. buhu. Mennu ska jag inte gnälal nått mer utan  nu ska jag lägga mig med Harry Potter o sova. Natti!

lördagen.

2010-08-29 04:39:16
haha. det blev en rätt mysig lördag ändå. Har suttit hos pappa o spelat spel med han o Julia från 8 till nu vid halv 5.. Lärde Julia Gin rummy också, så nu kanske jag överlever när Emil flyttar ;o Pizza o godis har det bleve med. Pizza måste vara det absolut bästa medlet mot bakfylla!

Lite komiskt (tragiskt?) att det var full rulle i huset när jag cyklade hem.. x) Är dock inte ett dugg avundsjuk på dom som är ute kan jag säga!

men nu ska jag lägga mig med Harry Potter. var ett tag sen nu så dags o läsa en bok igen.. :)

Bakis light.

2010-08-28 13:57:38

Jag tror fan att jag är bakis. Så nu är det synd om mig. Visst, jag mår egentligen inte jättedåligt, men eftersom jag inte varit bakis på bra jävla länge så känns det riktigt jobbigt.. Så nu ska jag tycka lite synd om mig själv o bädda ner mig i sängen o kolla på Wallace and Gromit -en strid på liv och bröd. Bara godispåsen som fattas :(


igår.

2010-08-28 13:24:09
Det belv utgång igår. Men nej utgång i stan funkar fan inte. Det blir inte roligare än förfesten helt enkelt. Ska nog bli nykterist förresten, för just nu önskar jag bara att jag inte hade druckit så att jag hade vart på fysträning nu.. Waste of både pengar, tid och hälsa eller vad man säger:p  Meeen nu låter det som min kväll igår sög, fast det gjorde den inte! jag hade roligt, fast inte superkul.
Sen var jag nog lite dum igår men orkar inte riktigt med killar just nu känner jag, har inte tid,lust,ork med sånt dära.








1,2,3!

2010-08-27 17:19:08
Sitter här i min ensamhet med en cider i ena näven o en grogg i den andra. Att jag inte vet vart jag ska, eller med vem, det löser sig.. :))

Vad gör vi? Nu kör vi!


vattnet är på fel ställe.

2010-08-27 12:37:55
Blä. Tror jag ställer in planerna ett tag. Ute regnar det så tänker inte gå utanför dörrn tills et slutat. och inne är vattnet avstängt så kan inte städa nått speciellt heller. SYND! Måste nog ligga o inte göra nånting då faktiskt.. :)

fredag dåråå.

2010-08-27 09:53:09

Så, då var jag uppe! Ledig idag med så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Önskar jag kunde vara duktig några timmar så jag har kvällen fri med gott samvete, men det är så jobbigt.. Tror iallafall jag sak ner på stan o sola och kolla efter nån bok på biblioteket till historia-uppgiften (det ärendet jag egentligen skulle göra på stan igår men glömde bort). Lär städda lite också för vid 1 kommer nån försäkringsgubbe hit.

åh! kan inte bestämma mig för om jag ska gå ut idag eller imorn heller! imorn passar bättre, så jag hinner vara med på träningen imornbitti, meeen jag tror att det händer mer grejer idag. Om jag inte fattat fel, så var det nått speciellt på Kåren ikväll..? Och det kanske är dags att vara med lite grann på den där nollningen..

nu blir det frukost iallafall!


Bar så ni vet.

2010-08-26 23:46:56
Jag var inne på den nya kinesbutiken förut. Köpte en liten gele-godisgrej för två femtioöringar. Den var ätbar. Allt annat i butiken såg INTE ätbart ut. Speciellt inte det i frysdiskarna. Men det fanns en söt bruk med nudlar i. Det var biffsmak och en glad gris på. 

Jag tror inte det går bra för den där affären.


Nytt för dagen.

2010-08-26 23:27:38

Grym färg. Mindre grymt nagellack.


Och bilderna är inge bra alls. mycket finare på riktigt, färgen åtminstone^^. Mer varm om man sägööör.


Att det ska vara så svårt.

2010-08-26 12:07:52
Om man vaknar innan klockan ringer är det väldigt dumt att somna om har jag kommit på. Varje gång jag gör det så försover jag mig. Precis som idag, var vaken vid 7 men tänkte att så tidigt kan jag ju inte gå upp. Så jag la mig o sov igen och självklart försov jag mig, inte hört ett endaste ett av mina 3 alarm med tillhörande snooz.. kvart över 10 vaknade jag däremot, när jag redan hade börjat.. Så missade väl det enda viktiga vi hade den här veckan: info om studier, tentor, kursplaner mm. Fan behövde verkligen dit idag kände jag, men såå gick det med det..Istället ska jag till skolan om en timme, på matterepetition som jag fortfarande inte vet om jag ska vara på.. ;s 

Efter skolan ska jag iallafall ner på stan o göra lite ärenden, sola också tänkte jag. Sen U-lagsträning ikväll O Gin på det tror/hoppas jag? :) 

Nån gång..

2010-08-25 22:09:53

..ska jag bli en jävel på att ta kort o använda photoshop. Så det så!






det går bra nu.

2010-08-25 22:00:52
..eller inte! Killen som bor ovanför mig har tydligen fått värsta vattenläckan, en decimeter vatten på golvet så de har fått slänga ut golv o allt. Så hos mig har det också läckt in, bara längs väggen vid fönstret iallafall men antar det kommer bli en del skador på tapet o så. Jävla tajming med tanke på att tapetseringen blev klar för några dagar sen! ;( Värsta är att det är så blött i väggarna så de trodde det skulle dröja typ två månader innan det torkar helt. Alltså kommer det säkerligen bli värre.. Aja, imorn kommer försäkringsbolaget hit o ska kolla, får se vad dom säger. Älskar krångel!

Eftersom jag inte vet om det går att duscha, (testat o spolat vatten men det sprutar hetl konstigt, oregelbundet typ). så verkar det som jag får gå o lägga mig svettig o go. Från och med nu ska jag börja duscha i hallen efter träningarna! Jo, träning vare ju med. Fan vad dåligt det går just nu! :( Negg man blir. Dessutom är det nått som är fel, blir helt öm på vissa punkter i benen/fötterna efter träningarna. Hoppas det är skorna o inte benen det är fel på.. ;(

Jaja, nu ska jag lägga mig o kolla Lost, innan jag hinner bli alltför godissugen. Är helt omöjlig just nu! har bakat lite negerbollar varje kväll i typ en vecka & jag som är "nyttig", inte dricker o allt sånt där seriöst.. haha hjälper säkert jättemycket när jag lever på negerbollar o smörgås... x)

Men Lost vare ja, redan inne på 3:e skivan :o

Darin

2010-08-24 19:16:19

Lovekiller
OK (dangerous game)
I'll be alright

Microphone

darin lovekiller.


tisdag.

2010-08-24 15:27:03
idag blir en latdag tror jag. Var till skolan förut och hade typ mattelektion. vet inte ens om jag skulle vara där eller inte menmen :s. sedan har jag inte gjort ett dugg, städat o börjat fixa lite smått här hemma bara o latat mig vid datorn..

aja, ska nog på u-lagsträning sen, kanske en sväng på gymmet med. men nu ska jag inviga säsong 4 av Lost! :)

Schema för hösten.

2010-08-23 15:13:37
Japp, såhär kommer hösten se ut:



inte alltför ansträngande skulle jag tro :)

Nolla?

2010-08-23 15:09:44
Så då var första dagen som bergsskoleelev avklarad. Om jag ens kan kalla mig för det? Ska ju faktiskt bara läsa några kurser; Fysik A&B och Kemi A. Funderar dock på att läsa Matte E också, men då måste jag nog vara med på den andra matten också så jag hänger med sen.. fast å andra sidan är jag ju sugen på matte o är faktiskt lite avundsjuk på dom andra som ska läsa det, så varför inte? (a).
Vet iallafall hur det blir med allt annat nu. Ska läsa kalrt mina gymnasiekurser; Historia A och Svenska C så fort som möjligt så att jag kan få mitt slutbetyg och bli inskriven på Bergsskolan. Först när det är gjort kan jag få pengar från CSN. Så nu blir d et fokus på den jävla hitorian ett tag, Svenskan tar jag nog ett IG i, alldeles för mycket kvar i den kursen och är så jäkla trött på att ha massa skit släpandes efter mig.. så var det med det. Nu ska jag bara få det ghort också.. ;(

Kan inte bestämma mig för om jag ska på nollningen eller träningen ikväll heller.. Visst, jag kanske är dum i huvudet som ens ställer mig den frågan. MEN jag ska ju faktiskt bara gå på skolan ett år och vara med på typ hälften av lektionerna så det känns inte som nollningen är lika viktig för mig som dom som går ett vanligt program. DESSUTOM håller faktiskt nollningen på i nästan 2 veckor så jag hinner ju vara med, gör ju inget om jag missar några dagar (?). OCH det är faktiskt första riktiga träningen idag, första träningen med bara damlaget. och nu när jag väl är med i truppen vill jag hålla mig kvar där, är inte ett dugg sugen på att halka ner i u-laget igen, känns som jag stått där o stampat alldeles för länge.. :/ Så träning blir det!


ibland är det faktiskt rätt att göra tvärtom!

Jaja, det var skolan det. Nu ska jag ta tag i städningen här. Tapetseringen är ju äntligen klar, så nu är det bara allt runtomkring kvar, lister o uppskruvning av grejer o sånt där Och så städningen då. Jäkla omständigt allt ska vara..

måndag.

2010-08-23 12:36:53
haha sitter o kollar på bil. fastän jag verkligen inte har pengar till nått sånt och noll koll. och nej just det, inget körkort har jag heller x)

skola idag med, upprop o grejs, sen har jag vart på spångberg o krångla med men tror jag har koll på läget nu. drar väl en förklaring sen o lägger upp scehma o så, men det får bli senare. nu ska jag strax knalla tillbaks till Bergsskolan för matterepetition eller nått sånt..

...

2010-08-22 02:47:26
Alla barnen städa toaletten utom Thorsten, han var toaborsten.

Winnerbäck.

2010-08-21 01:44:04
Kvällen blev rätt bra tillsist ändå. Kom lite sent till Winnerbäck, som var bra, det är ju trots allt Winnerbäck.. Efteråt blev det lite mat på Donken o sen hemväg, och jag körde! Tog även en raggersväng på stan. haha där tappade jag dock lite fokus så var nog tur mamma satt breve:p annars tycker jag att ajg börjar bli rätt duktig (y).

Läskigt det där med killen som försvunnit här med och som dom hittat död(?). Helt sjukt äre. Men ingenting förvånar ju i den här stan längre.. ;s
 
Aja, nu blir det scrubs o negerbollar, o tagga för fysträning imorn bitti, Natti!



Winnerbäck i Karlstad.

mäeeen.

2010-08-20 19:07:45
Jao, snart Winnerbäck dååe. Fattar inte hur jag inte kan vara taggad. men är grymt surig just nu så vill mest ligga o kolla film eller nått.. ;/ Förövrigt har mamma inte ens åkt hemifrån sig än, vilket innebär att vi kommer komma dyngsent, missa alla förband (jag som ville se Laleh:() och säkert en bit av Winnerbäck med. VÄRT. Jag som tänkte jag skulle få övningsköra lite också men det kan jag väl glömma nu.. Positivt vare här, lalalalala.


Är typ dyngglad o jättetaggad nu, roligt har jag med! not.

Fundering..

2010-08-20 14:05:39
Kom att tänka på en sak. Alltid när man kommer att prata om hur folk ser ut så är det jämt nått speciellt med varje person man tänker på som är fult/inte passar in. Ni vet typ "men hon/han ser ju rätt bra ut, meeeen tänderna, herregud.." Kan ju vara typ vad som helst, ögonen är för små, sitter för långt isär/tätt ihop, ful hy, brösten sitter för långt ner, konstig kroppsform, för stor näsa, blek, fula kläder, blablabla. Såå, undra vad folk säger om mig? vad är den där grejen som man stör sig på? haha guess I don´t want to know.

ellerhuruuruur?!

2010-08-20 00:26:05
Har just vart ute o tagit en promenad med Johannis. Dumma som vi är tar vi alltid en för kort promenad o står sen utanför henne o pratat dynglänge. Haha kommer på massa gamla roliga grejer, pillafittnäsa! hahaha. Tillsist sa vi hejdå iallafall och nu är jag hemma. Grymt sugen på att baka negerbollar är jag med.. Fan jämt vid den här tiden på dygnet! meen eftersom jag inte ätit så mycket idag, så kanske jag är värd lite negerbollar.. Nått bra har jag ju säkert gjort så jag förtjänar en belöning?! får nog bli så:)

Joo, imorn är det fredag också.Oj, eller det är ju fan redan fredag. Jäklar vad klockan går..  Iallafall iså ska jag på Winnerbäck. Konstigt nog är jag inte ett dugg taggad.. Vilket suger hårt. :/ Nästan hellre så jag skulle vara kvar i stan o kolla på herrarnas träningsmatch, men det kan man ju inte säga högt..

Nytt högskoleprov!

2010-08-19 21:57:19
Oj, de ska tydligen göra om högskoleprovet, spännande! inte för att det rör mig alls egentligen, den nya formen ska börja användas hösten 2011, men ändå. Kommer nog testa o göra det ändå, bara för att :p  Anmälan för höstens prov har öppnat också, så blir att anmäla sig snart, fast jag kanske inte behöver det heller. men kommer nog fan inte ge mig förrens jag får minst 1.8-1.9. hah.
nytt hägskoleprov, spännande!

Exempel på uppgifter på de nya delarna:

Meningskomplettering (MEK):
Uppgift: "Att bli uppmärksammad och uppskattad för min konst är en enorm kick. Jag blir helt […] av det", berättar hon. Men samtidigt med glädjen över att synas i en stor tidning blev hon […] och kände sig som ett villebråd när hon gick på stan.

A autentisk – ängslig
B nyckfull – njugg
C uppskörtad – fientlig
D euforisk – skygg


Problemlösning (XYZ):
Uppgift: Sidan i en kvadrat är a. Arean av kvadraten är A.
Vad är sambandet mellan a och A?

A a = A upphöjt med 1/2
B a = A2
C a = A/4
D a = 4A

Kvantitativa jämförelser (KVA):
Uppgift: En tärning kastades 11 gånger och visade följande värden: 1, 1, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 5, 5, 6.
Kvantitet I: Typvärdet
Kvantitet II: Medianvärdet

A I är större än II
B II är större än I
C I är lika med II
D informationen är otillräcklig


Som vanligt har dom inga svar med.. men antar det ska vara D,A,C. Fast det är säkert helfel bara för det. Tycker iallafall det nya verkar skitkul. hahah NERD.


torsdag vare ja.

2010-08-19 20:04:26

Dagen har inte riktigt gått som planerat. Sov ifrån träningen imorse och har inte alls fått så mycket gjort som det var tänkt.. Eller jo, en del: vart med pappa o köpt lister til dörröppningarna, handlat lite mat, diskat o vart ute o gått med hunden. Jo justja, vart på både spångberg o bergsskolan o pratat med lite folk med, vet inte om jag fick så mycket svar men..  Ska väl hjälpa till lite här snart med, men gömmer mig just nu innte vid sängen -enda stället som inte dammat ihop helt efter all slipning..


sova hade inte vart fel. fast nej just det, det går ju inte, som de väsnas här.. ;( och nej jag är inte så otacksam som det låter, ska snart hjälpa till..


Trött.

2010-08-19 01:19:44
Hahaa, Jag är trött o flamsig! förra inlägget blev ju inte så jätteseriöst, men ah. Tänkte göra ett till med planerna inför resten av veckan men neeee, jag orkar inte!

sängen nu, är visserligen redan där men nu ska jag bädda ner mig o släpaa datorn! Har massor att hinna med imorn ju. Träna, pallra mig till ungdomsmottagningen måste styra till det här med p-pillrena.. (glömmer jämt, så måste fixa nått annat..) försöka träffa nån ´syo med mamma eftersom det är massa krångel med allt: har två kurser kvar på gymnasiet, har redan läst hälften av kurserna som ingår i ett tekniskt basår som jag ska läsa och har inte sökt lån eller nått. ah jäkla krångel med allt! ska även hjälpa till med mitt vardagsrooom.

neee, sova nu, vet inte vad jag tänker, skrivr,säger. Natti!


nyinhandlat :)

2010-08-19 01:07:48
Jooo jag var ju o handlade förut. tänkte ta kort o visa men tröttnade efter nån minut. här är iallafall en del:
Älska
två wct-tröjor.


Favoritparfymen, Nina Ricci - Nina, har saknats här hemma, men äntligen står den där den ska :)  Blev även lite annat bra o ha.




& lite småplock på Lagerhaus och Åhlens, bland annat ett kakfat (y).

haha koncentrationen dog lite där, men ah typ det här har jag köpt plus typ mjukisbyxor, stickad cardigan, hårband o säkert lite mer skit. & lite godis på hemköp. det är ju liksom en självklarhet när man har vägarna förbi. haha.

Mitt lilla kaos.

2010-08-18 23:39:07
Har precis käkat kvällsmat här i mitt kaos. det är inte ett dugg mysigt här just nu, eller okej det är det faktiskt. känns som jag håller på o flyttar, och det är alltid mysigt:) iallafall, det är inte så funktionellt, så här satt jag nyss o åt:


och runtomkring ser det ut ungefär såhär:



Allt är inmöljt i mitt lilla "sovrum", så där bor jag just, närmare bestämt i sängen. men jag överlever, kommer vara så grymt nöjd när det är klart så :))) faast nu tänkte jag faktiskt bosätta mig där på riktigt, för imorn ska jag upp tidigt igen, gym vid 10! men det ska väl gå bra, gick ju faktiskt upp 6 (!) idag så :u

börjar bli gammal..

2010-08-18 18:03:17
Ah, jag börjar fan bli det. Idag i Karlstad kände jag mig precis som mamma. Efter nån timme ville jag bara hem. Väskan var tung som ett as, påsarna hänge överallt, jag var ungefär lika smidig som ett kylskäp med dålig balans och allt var bara allmänt jobbigt.. När jag blir stor ska jag fan ha så mycket pengar så jag slipper bära kassarna själv!
Men fick med mig en del riktigt bra grejer iallafall, och en del mindra bra grejer.. haha. Dock inga innebandyskor som var prio ett, men det är ju fan tomt i affärerna?! inga klubbor har dom heller fan..
Kanske är så seriös så jag lägger upp bilder på det jag köpt senare. men vi får välla se om jag orkar med det :p

aja. kom hem strax efter halv 5 nångång. Och nu håller vi på o donar som fan här i lägenheten, slipar o spacklar o river allmänt. skönt att det äntligen händer nått! Ska väl hjälpa till med det en stund nu sen drar jag på innebandyträning så får väl dom andra fortsätta. hihi:)

Uppe!

2010-08-18 07:20:42

Kom aldrig hem igår, fikan o allt drog ut lite på tiden (; sen blev det direkt hem till pappa o vara barnvakt å Selma igen. Men nu är jag hemma, en liten stund. Vid 8 knallar jag ner mot busstation för avfärd mot Karlstad. Ensam, vilket är grymt tråkigt men orkar inte vänta på att alla ska få pengar:/
Men nu ska jag skynda o fixa till mig, vilket egentligen är onödigt för man känner sig ändå alltid precis lika ful när man är o handlar kläder.. ;( men ändå.

Vad är det som är långt och smalt men ingen gris?


Planer för dagen.

2010-08-17 15:09:50

Vaknade vid 12 idag, och har inte gjort så mycket sedan dess. Tog faktiskt fram historiaböckerna, men jag orkar verkligen inte! fattar ju ingenting, måste sitta o läsa in mig som fan först så jag vet vad jag håller på med, men nej, finns ingen energi till det..  Dessutom måste jag ha fått den mest ointressanta delen av historian som finns; imperialismen. sucksucksuck. Någon som gör det åt mig mot betalning? (a)

Aja, eftersom jag redan slösat bort halva dagen ska jag se till att få desto mer gjort andra halvan: Fika med Johanna, Jennie och Lollo. Sen sola o träna med Johanna. & innan jag drar ner på stan ska jag städa lite i mitt källarförråd (!?)

Funderar på o ta en tripp till karlstad imorn också. måste köpa nya inenbandyskor, de här tar knäcken på mina fötter.. Plus att jag vill ha tusen andra saker. Suger att åka buss bara, dessutom är det ju svindyrt! drygt 100 spänn för ungdom?! Och då är det bara DIT. det håller ju inte.. ;(



Barnvakt.

2010-08-16 22:55:10

Blev visst barnvakt ikväll.




Nytt till samlingen (y).

2010-08-16 17:36:16
Supernöjd! men nu blir det lugnt med filminköp på ett bra tag..

beställt filmer från cdon :)

Update.

2010-08-16 17:31:38

Har sedan senaste uppdateringen hunnit med att plocka ur vardagsrummet, kört hem det mesta till pappa, plockat hallon, städat lite, ätit mat och beställt filmer.

Om en liten stund ska jag cykla bort till hallen för gym följt av innebandyträning :) Så på med träningskläderna nu!


såhär ser det ut just nu. Vill bara komma igång o få det klart! men det kommer väl dra ut på tiden precis som vanligt :/


Min bästa vän.

2010-08-16 13:34:06
I januari slutade vi leka o börja hänga.
I februari slutade han definitivt med att ringa.
Och i mars såg jag honom vid kiosken, jag tror det var med bärs.
Och i april hade han glömt vad jag heter och kalla mig för Bill.
I maj och juni var läppen fjunig.
Och när sommarlovet kom hängde han hellre med ett par år äldre.
Kommer jag nånsin o bli som dom?

Min bästa vän hamande i puberteten.
Sen var jag inte värd 5 spänn.

-Nic & the family.

nyvaken.

2010-08-16 11:10:40
Hallå där. Jag har precis vaknat till liv, innan 12! ;o trots att jag somna nån gång efter 3 igår. tänkte lägga mig i tid men sen ringde Isabelle. haha. Trevligt med en rapport från Götet iallafall. Men usch vad avundsjuk jag är! Bara hoppas det här året går fort och som planerat så jag också får komma iväg nån gång!

Vaknade för övrigt med två sms i inkorgen. Varav det ena var från innebandytränarn:
"Hej tjejer! Den här veckan tränar vi måndag och onsdag 18.45-20.30, inomhus. Idag kommer ni få lite mer info om vad som händer den närmsta tiden. Fundera gärna på förslag till kick-offhelgen 11-12/9. Ses ikväll!/Anna."

Sounds good, så man har lite koll på läget. tycker vår nya tränare verkar hur bra som helst:)
Aja, nu ska jag fixa frukost o städa lite, hejs!

Att ta ett sånt här kort var inte lätt.

2010-08-16 00:25:00

Spotifylistan uppdaterad igen.

2010-08-15 22:36:32
Några gobitar:

Makthaverskan - Inside of me
Kent - Ismael
Justin Bieber - One time
Lisa Miskovsky - 20th of december Madison Aveneu
Three days grace - Wake up
Petter - Rostig kärlek
Erik Hassle - Feels like the first time

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log.
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta.
Jag ville göra allt, spendera min tid
just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv.


-Petter.

Nu tar jag kvällen.

2010-08-15 22:14:09
Åh blev godissugen och eftersom Issa (dumma hon) fick mig att komma på vad lätt det är att göra negerbollar så blev det en sats sånna. Just nu står de i kylen o ska bli kalla och när de blivit det ska jag mysa ner mig i soffan framför tvn. :)

Joo, jag färga ju håret nyss med. Det blev FAIL. skitfult. Mittimellan blont o brunt med eventuellt litetlitet inslag av grönt. dreeetfult. Tänker inte ens visa nån bild, SÅ fult är det!
Så blir köpa ny hårfärg imorn. Och nu får det fan bli brunt igen.

eller okej då, jag bjuder på en bild. såhär fult är det:

Och ja just ja, osminkad med. Skön..

Duktigt:)

2010-08-15 18:52:37
sådär. hemma igen! blev backar o lite ryssövningar idag. & Johanna hängde fan på bra, trots att hon inte tränat på bra jävla länge, duktig! :)

Men nu ska jag gå o kleta lite färg i huvvet sen duscha o laga mat! förhoppningsvis städa lite också, men det tänker jag verkligen inte lova ;o


En trött men nöjd Lisa, nu blir det duschen o ny hårfärg; Golden Honey.
hahaha hittade ingen bild på hårfärgen så lägger in en sån här äkta bloggbild.
En svettig o trött Lisa med hårfärgen i högsta hugg x) Bara tummen upp som fattas..

Dags o ta tag i träningen efter en slapp helg!

2010-08-15 16:07:51
Hemma igen efter snabbsvängen hos pappa. blev några mackor och en omgång "få-så-lågt", mitt o Selmas halvpåhittade kortspel.. haha. Efter det tyckte jag det passade bra att cykla hem igen. orkar inte riktigt med kaoset där, barn och hundar o stök. positivt är iallafall att det påminner en om hur skönt det är att bo själv.  

Alldeles strax ska jag o Johanna cykla i väg mot Kalhyttan, får se vad det blir där. Skönt ska de iallafall bli o träna igen efter en väldigt lat helg. :)

Väldens sötaste ungar.


Full rulle! Och trots att alla är hur söta o goa som helst så är det skönt att inte behöva ha dom runt omkring sig 24/7..

Ett jäkla massa pill.

2010-08-15 13:42:02

Har nu krånglat med min bloggdesign i två dagar, så nu får det fan duga.. finns fortfarande tusen smågrejer jag skulle vilja ändra på men vet fan inte hur ;o 

Igår blev det ändrade planer, skulle egentligen till Erika o grilla o grejs. grejset visade sig vara supa, vilket jag inte var ett dugg sugen på så jag blev hemma. Istället blev det spelkväll med Emil o Magnus. gin rummy, yatzy, frågesport. haha, nördigt värre.

& nu är det en ny dag; söndag. och jag har sovit jättelänge, fattar inte hur man kan vända så på dygnsrytmen på en gång:o hela sommaren har det vart upp o hoppa innan 6, och nu kommer jag inte upp innan 12 .. hatar o vakna så sent! missar ju massor av tid då man faktiskt kan göra NÅGOT. runt 8-9 där skulle jag vilja vakna, då har man gott om tid på sig att få nått gjort (y). faaast det hela kanske bara handlar om att gå o lägga sig i tid.. ;(

nu ska jag iallafall cykla iväg till pappa o äta frukost så jag får se Selma o Esmeralda lite också :))

Skitungarna förra sommaren på Astrid Lindgrens värld :)
Skitungarna förra sommaren :)


Fredag trettonde augusti.

2010-08-14 01:04:25
Äntligen! den här dagen har jag verkligen väntat på! sköpnyckeln, brickan och skorna är inlämnade och lönen sitter på kontot. Nu är det tio dagars sommarlov som gäller! :)

Kvällen har spenderats med Magnus och Emil, gin rummy(y). Slutade väl ungefär som det brukade, Magnus förlorade och Emil vann.. men bra nära var jag faktiskt.. (a). Innan dom kom så blev det en sväng till affären och lite städning här hemma, kan ju inte se ut som en svinstia när det kommer folk.. Pappa var även här och fixade min säng, vilket verkligen var på tiden! Sedan nån gång i oktober-november förra året har den vart sne, var några fyllon som var lite för oförsiktiga i den, och nu är det inte riktigt som det låter :) iallafall i nästan ett år har jag sovit i en sne säng, men nu jävlar är den som den ska, min älsklingssäng! :D

Men nu är jag trött och ska nog göra ett besök i min säng, som känns som ny nu, rak o nybäddad, kan inte bli bättre:D eller jo med scrubs o lite choklad. natti! :)

Så här avslutar jag kvällen: scrubs och marabou digestiva i nybäddad säng :)

Jag har tics.

2010-08-14 00:30:12
När det kommer till att skriva med teknik har jag tics. Främst när det gäller tangentbordet, vi är inte riktigt vänner det och jag.., händer även på sms. Tänkte bjuda på en lista över fel jag ständigt gör:

x Bokstäverna hamnar i fel ordning. tex: skulel, ajg, itne. Detta gör jag JÄMT. skyller på att jag har bråttom...

x Använder smileys HELA tiden.. i stort sett i varenda mening och inte sällan två stycken, för att få fram rätt uttryck/känsla. favoritsmileysarna: :p ;s ;o x)

x överkonsumtion av vissa ord, exemplevis; ju, då, typ. Hatar när jag använder nått av orden flera gånger i en mening eller avslutar flera meningar med samma ord. Låter som en bagatell me nvafan, det låter ju skitfult!

x Ihopskrivningar (tror jag?). Jag HATAR särskrivningar. Så jag har gått o blivit tvärtom, tror att jag skriver ihop ord mer än vad man ska. ibland känns det så iallafall, men kanske är jag helt ute o cyklar.. x)

Tangenbord för blondiner ^^
Tvivlar på det skulle hjälpa mig, men bra snyggt är det så skulle inte tacka nej till ett snåt här tangentbord -"tangenbord för blondiner".

Torsdag tolfte augusti.

2010-08-12 22:50:46
Åhhh, imorn är sista dagen på jobbet, fatta vad underbart?! till på köpet får jag lön, 13000 in på kontot, rätt okej för 3 veckor det :) synd bara att 10 av tusenlapparna redan är uppbokade ;/

Dagen då? Jo har väl inte gjort så mycket precis som vanligt. jobbat, tränat innebandy och gått en promenix med Johöna. och däremellan har det blivit datorn.
nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska avsluta kvällen på det vanliga viset: smörgås och scrubs i sängen (:

10 filmmåsten.

2010-08-12 17:39:20
Filmer man, enligt mig, måste ha sett:

1. Sagan om ringen-trilogin
2. Titanic
3. Forrest Gump
4. Fight Club
5. Låt den rätte komma in
6. Snatch
7. Ghost
8. Edward Scissorhands
9. Lust och fägring stor
10. En vampyrs bekännelse


min filmsamling. L1 en av mina värdaste ägodelar!
min filmsamling, en av mina allra käraste ägodelar, näst efter datorn o plattången (:


Will miss it a lot!

2010-08-12 17:09:02


Balen med underbaraste gänget! <3

Den här tiden! <3


Gårdagen.

2010-08-12 15:57:23

Igår var säga-hejdå-till-Issa-dagen. Hon kom direkt jag slutade och sen blev det pizza, film (jag sov mest men man blir ju sliten av att jobba ;o), kortspel o negerbollar, plus en massa prat precis som vanligt :) Något jag verkligen kommer att sakna! Trots att vi antagligen inte kommer att ses på ett bra tag så var jag inge ledsen alls, antar jag inte kommer förstå att hon och alla andra är borta förrns om ett tag. typ om några veckor när jag sitter själv en helg och inte har nått att göra, vem ska jag hitta på nått med då?! men okej, jag är ju faktiskt inte helt själv här hemma så det kommer lösa sig, men vet också att jag kommer sakna just dom som flyttar hur mycket som helst! Speciellt efter det här grymma året! <3

negerbollar. belv bra tillslut.. :p
negerbollsbak, gick till en början rätt kasst, inget ordentligt kaffe, inge kaka o lite väl upptinat smör. men blev till slut alldeles för ätbara.. (;


hjärta.


RSS 2.0