så var fredagen slut..

2010-07-31 04:36:00
en hel vecka på jobbet har tydligen tagit knäcken på mig. la mig vid 9 och skulle ha lite fredagsmys med mig själv och en film. men hann väl se ungefär 20 minuter innan jag tvärslockna och sov fram till nu x) så nu då? behöver jag ens sova nått mer? eller vad fan gör man uppe vid den här tiden?.. funderar på o lägga mig nån timme till o sen dra til kalhyttan, då lär det inte vara massa folk där iallafall (y). men det är ju mig vi pratar om så det kommer troligtvis inte hända..  

moln, men inte regn, okej?

2010-07-30 17:30:30
suck. jag som hade bestämt mig för att pallra mig till kalhyttan för lite egen fysträning idag. så börjar det regna som fan så fort man fått på sig träningskläderna.. snacka om att motivationen sjönk.. bara o hoppas det ger sig snart annars väntar jag nog med turen tills imorn.. (a).

förövrigt är det helg nu! har inga planer alls, men det känns fan skönt ändå! ska bara ta det lugnt o fixa o dona med lite allt möjligt. att det är helg innebär också att jag avverkat yttreligare en vecka på olw, bara två kvar nu! å andra sidan innebär det också att det är 3 (?) veckor kvar tills skolan börjar. sommarlovet är alltså typ slut, sommaren med känns det som, men det känns rätt lugnt ändå. tackar inte nej till höst o vanliga rutiner.

och måste bara nämna en grej; jag har kommit i tid heeela veckan! haha.

Daniel, 7år.

2010-07-29 23:04:05

Oskar slåss mycket. Han slog sig själv i ögat så att han bröt benet.


Pepp!

2010-07-29 20:16:22
kom precis hem från innebandyträning. & även ifall det gick rätt kasst idag så är jag grymt nöjd, så jäkla pepp på innebandy just nu! kul med lite nytt folk också :) den här säsongen kommer bli grymt kul tror jag.
vet vad jag ska göra direkt jag får nästa lön (the big one); investera i massa nya grejer till inneabndyn och träningsgrejer iövrigt, sånt man annars aldrig lägger pengar på..  fast först ska jag bli smal tänkte jag, hur jag nu ska hinna med det ;o

nu ska jag iallafall fixa lite mat; laxgryta & råris.




jaa, det är väl tanken som räknas.. x)

2010-07-28 20:21:28
fick en liten present förut.. haha.


...

2010-07-27 22:14:06

det hade passat mig hur bra som helst.


night after night.

2010-07-27 20:32:05

It all seemed perfect.
But there are moments when I feel nothing at all.
Same as always.
Now it's reaping itself all over again.

Night after night you say you move on
tomorrow, tomorrow.
Now, what's holding you back?
I don't know, I don't know.

Don't feel sorry.
'Cause there's no reason for us to fight any more.
Tears are coming and years are going.
I hope we'll learn something.


tjugosjunde juli.

2010-07-27 20:15:45
hinner inte riktigt vara så aktiv på bloggen just nu. försöker ta tag i mitt så kallade liv. med andra ord; sköta jobbet, träna, ta tag i skola/körkort och allt som hör till, hålla ordning här hemma och hålla mig från datorn så mycket jag kan.  försöker.

kom just hem från kalhyttan, grymt goo träning idag! backträning och inga långdistanser, passar mig perfa det.. :p var bra sugen på o fortsätta träna när vi väl vara klara men så attans tråkigt själv. så blir det jämt, när jag väl kommit igång skulle jag kunna fortsätta hur länge som helst, det är just att komma igång som är det svåra.. med vissa undantag, typ springa långt, då vill jag bara hem..

iallafall, nu blir det dusch, fixa nått ätbart, plocka lite o kolla sagan om ringen (y). imorn ska jag klippa mig med! har lite småpanik för hur jag ska göra.. ingen aning om jag ska klippa av allt igen, bara klippa topparna och upp lite mer för å ha en halvlång mer välvårdad frisyr eller bara spara ut allt igen.. och färgen! ännu värre.. jaja, blir impuls imorn, orkar inte engagera mig så mycket just nu känner jag..


BLÄ.

2010-07-25 16:39:23
ska fan inte ha förfest något mer. orkar fan inte städa dagen efter.. :( ser ut som ett helvete igen.. ;/ någon som diskar/städar för en slant? (a)

så kan det gå.

2010-07-25 07:56:15
kvällen slutade långt ifrån väntat! fattar inte hur det gick till eller varför.. iallafall, alla andra drog från mig för tidigt, tyckte jag som inte var speciellt full, så jag stannade ett tag till men råkade visst somna så utgången blev det inte så mycket med.. x) aja. resten vette fan vart det kom ifrån..

nu är både sängen och soffan full, lite småknepigt sådär. fattar nada, men visssst. alla sover och jag är pigg så nu ska jag kolla scrubs och äta chips, för jag är hungrig!!!


hahahah, vet ni blir lite nyfikna! (;

hahahahhahahahaha x)

2010-07-25 05:08:58
hahahahha bra utgång! somande innan jag kom utanför lägenheten.. börjar bli för gammal för det här.. x) menmen, det kan bli bra ändå det här :))

:)))

2010-07-24 15:47:46
tar en liten paus från mitt försök att vara nyttig idag. Utgång blir och förfest hos mig tydligen så bara o röja här lite snabbt, diska glas o göra sig i ordning då! :D


!!!

2010-07-23 16:28:46
Var länge sen jag var såhär jävla arg! & en känsla väcker andra. massa andra. men nu ska jag försöka samla mig och GÅ till kalhyttan.

Torsdag tjugoandra juli.

2010-07-22 23:23:38
Har äntligen lyckats ladda ner låtar till singstar! 13st nya som bara ligger o väntar på mig:))
har även sovit, kollat scrubs, sjungit massa singstar med Selma och vart till gymmet en sväng idag. men nu blir det sängen och imorn är det fredag, kl 15.48 imorn kommar jag vara glad! planerna för morgondagen består av fysträning med innebandyn sen tacos och gin rummy med Emil, Issa och Magnus (y).

Onsdag tjugoförsta juli.

2010-07-22 00:36:51
Nu blir det sängen för mig. Känns lite tråkigt att alla är på köket o härjar nu.. menmen, valde ju själv att strunta i det så ska väl inte gnälla. men så är det när man jobbar o försöker ta tag i livet igen. Dagen har inte bjutt på mycket alls. Sov som sagt ett bra tag, sen har jag bara chillat runt här hemma samt vart till kalhyttan o tagit en runda. 5km idag med och jag gick faktiskt inte en enda meter. haha det tycker jag var jätteduktigt det, den nivån är jag på x) det går fortfarande sjukt segt men stort framsteg att jag ens tar mig runt. förbättrade även tiden från i tisdags med 3minuter så får väl vara nöjd trots allt..

Får se om det blir kd med mamma o moster imorn eller om det blir nån annan dag, vet inte vad mamma svamla om riktigt.. menmen, sova blire nu iallafall.

förövrigt 17 dagar kvar på jobbet! :)))

John Dorian.

2010-07-22 00:29:10
Sitter o kollar scrubs. Hur underbart är det inte? Åh Scrubs måste vara det bästa som finns! Älska J.D och speciellt hans inre dialoger :D
Världens bästa nörd.

J.D -Ska ni ha en piñata? Behöver jag min piñatahjälm?
Jordan -Håll käften nörd. Vi bjöd dig bara för att du av någon anledning har en egen SvampBob Fyrkant-dräkt.
J.D -Det var en present. (Från mig till mig).

Piñatahjälm OCH SvampBob Fyrkant-dräkt liksom.. haha.



Planeringen gick sådär..

2010-07-21 19:25:47
skit! en timmes vilande blev tre timmar stendöd i soffan. fan, jag som skulle både gymma o springa idag, så vad gör jag nu?:( jo, jag tänker såhär: eftersom jag redan sovit massor behöver jag ju inte gå och lägga mig tidigt ikväll, att sikta på 12 känns heeeelt okej. alltså har jag ju fortfarande många timmar att försöka göra nått vettigt av. eftersom gymmet stängt blir det bara en springtur på kalhyttan och den kan jag ju passa på o ta senare när det är svalt o skönt nu när jag ändå har så lång tid på mig.. :p fram tills dess ska jag försöka städa lite här hemma, hann ju aldrig klar med det riktigt och nu är det typ lika stökigt igen -det värsta med att ha en liten lägenhet!

Fick ÄNTLIGEN tag på Bergsskolan förut med! har vart dyngnervös att de ska ha missat att jag ska gå där o gett bort min plats eftersom jag inte kommit in genom att söka som vanligt.. men det var inga problem. Så den 23e augusti ska jag dit på upprop :)) Bara o ta tag i mina två restkurser nu med andra ord! är dock bra sugen på att skita i dom helt, har ju egnetligen noll nytta av dom. meeen hur snyggt är det med två IG:n? nej, inge fint alls! skulle skämmas livet ut, nog illa med mina två G:n..

menmen städa vare nu jaa!

Halleluhja-moment.

2010-07-21 05:25:56
Jag är uppe i tid!!! helt galet! måste vara för jag bytte alarmsignal som jag helt plötsligt vaknade av skiten, plus att jag faktiskt la mig i hyffsad tid. Bra Lisa :)

fast vad gör man när man har såhär långt tid på sig på morgonen, mer än 20 minuter:o platta håret o kanske tillochmed äta nått snabbt ?


BLÄ.

2010-07-20 22:58:47
blev just jättesur o ledsen på allt.



Godjävlanatt på det!

tisdag tjugonde juli.

2010-07-20 21:46:26
Så var ytterligare en dag till ända. en dag som alla andra, den här med: jobb, söving, träning -intervaller på kalhyttan, mat, dusch, tv/dator/fix. måste säga att jag börjar bli rätt duktig på det där med att laga mat, lagat mat tre dagar i rad nu (y). dagen till ära blev det soppa, något jag aldrig gjort förut, inte ätit förutom i skolan överhuvudtaget för den delen, lyckades helt okej iallafall:p

är förövrigt galet sugen på o göra av med lite pengar! tex en beställning från hm skulle sitta fint, kollade runt och det slutade med drygt 30 varor i kundkorgen... haha. lär kanske börja med att öppna det paket som hängde på dörrn när jag kom hem förut.. ;( menmen, nu ska jag kolla över ekonomin lite så jag vet hur mycket jag har o göra av med, blir ju antagligen en tripp till karlstad med mammi efter jobbet imorn :)


måndag nittonde juli.

2010-07-19 23:58:11
ojojoj, vad dagarna går fort! den här försvann helt, borde ligga o sova för länge sen.. har iallafall hunnit med en del idag:

x jobb. tråkigt som tusan men radion snabba på dagen rätt bra. särskilt med tanke på att de jävlarna har särat på mig o Gabbe igen, buhu! :(
x tränat. sprang 5 km. haha tiden kan vi vara tysta om.. x)
x lagat mat. råris o hmm typ laxgryta? aja, det var gott iallafall (y). kan allt om jag vill!

+ sjungit massa singstar, försökt ta mig in på singstore men skräll att allt krånglar.., diskat, plockat lite och duschat. ändrat lite på bloggen med :))

men nu lär jag sova, Godnatt!

Underbart!

2010-07-18 03:53:32
kom alldeles nyssens hem från Eskilstuna. Dagen har vart grym, sällskapet har vart grymt och framförallt; kent var grymma! att det regnade som satan spelade faktiskt ingen roll.

men nu ska jag sova, bilder o nån filmsnutt (om jag fattar hur man bär sig åt..) kommer imorn! Godnatt! :D

mysfredag.

2010-07-17 02:29:39
haha Nattan o Therese har dragtit hem resten ligger döa i/vid soffan ..:p har blivit lite singstar (jag förlora varje gång), twister och "den grymma leken" -bra upprörande film med dåligt slut.  men nu ska jag gå o kolla exakt hur döda de andra är..

och jävlar vilka planer vi smidit för nästa helg! hihih,mongon :D



helg!

2010-07-16 15:48:16
ytterligare en vecka avklarad! :d


alla på olw är ungefär lika mogna tror jag (:


blää.

2010-07-15 18:00:59
pissigt humör just nu. skulle egentligen vart på träning nu men låg och sov oh det första jag ser när jag vaknar är att klockan är kvart i 6 = jag måste dra påengång och det spöregnar. så jag sket i det, ska nog pallara mig till gymmet en sväng istället så jag gör nånting åtminstone. sen försöka tvinga pappa till affären med mig, måste handla!
positivt är iallafall att det är en dag till helg och att jag fått lön idag!

14 juli.

2010-07-15 00:20:23
kent-biljetterna beställda och nya tvn inkopplad, mycket mer än så har inte hänt idag.

Adiam Dymott - Too far gone
City and colour -Sleeping sickness




kent!

2010-07-13 23:14:19

Vet inte om det ens är värt att berätta om min dag. en dag precis som alla andra: har jobbat, fixat lite hemma och idag har jag faktiskt gjort det! nästan itne suttit nånting vid dator :)) har även tränat, fys med intervaller på kalhyttan, jobbigt var ordet.. ännu värre blev det tack vare regnet o myggen.. (n). jaja, nu ska jag gå o sova iallafall, måste börja gå o lägga mig i tid så jag slutar sova på jobbet, börjar bli pinsamt nu ;o

Förresten! till helgen ska jag göra nått grymt! På lördag drar jag till Eskilstuna tillsammans med Emil, Malin o Erika och tittat på kent. wohooo! en plats kvar i bilen med om någon är sugen?:)


(y)

2010-07-13 21:38:14
sådär ska en pöjk se ut!


men DAMP!

2010-07-13 20:21:41
åh nu blir jag arg!!! eller ja mest ledsen, för jag kan ju inte bli arg, typ. iallafall, skulle vara duktig o laga mat här, spaghetti och köttfärsås, så passar på o tinar upp köttfärsen medans jag duschar. men självklart råkar jag tina upp för mycket så det blir lite rinnigt, ska hälla av men tappar hela köttfärsen i slasken! och sen bränner jag mig när jag försöker rädda skiten, så nu åkte det i soppåsen. lutar mot att det blir några mackor istället (n). suck, jag so mvar så hungrig..

förresten så har jag kommit på varför speghetti o köttfärssås är så poppis, den perfekta maträtten om man väger snabbt enkelt o billgt mot gott!

Rieeek var det va?

2010-07-12 23:30:27

Fått lönebesked idag, drygt 7000 in på kontot på torsdag, göttmos! såå idag har jag passat på o lekt lite rik och beställt en tv, ps3 och singstar till.  Så inom en snar framtid får det blir singstar hemma hos mig! :D



dagen i övrigt då?
jobb, gick tokfort idag! fast det brukar ju innebära att morgondagen är skitdryg, hoppas inte.. en sväng på gymmet och , ja sen har det inte blivit så mycket mer.. x) joo beställt klipptid och fixat så mitt hm-paket kommer till rätt adress (y). och ätit mat hos pappa. resten av dagen har slarvats bort framför datorn precis som vanligt. menmen. nu blir det säng o bok iallafall. Godnatt! :)


haha .

2010-07-12 20:54:35
Nu kommer alla tycka jag är dum i huvudet, men kan inte hjälpa det. För det ser ju faktiskt bra ut!? lite mindre smink visst, men annars, snygga!! :D


hur blev det så?

2010-07-11 23:41:57
Egentligen vet jag inte ett jävla skit om den där människan jag kanske borde veta allt om. Kom på det nu och det gör liksom lite ont.


slut på helgen :(

2010-07-11 20:21:03
Haft en bra kväll/natt/morgon/dag hos Isabelle:) igår blev det fotboll, film och tilltugg tillsammans med Mallan. Taken blev det, som visade sig vara riktigt bra.
Idag låg vi kvar rätt länge i sängen sen blev det fruksot, två omgångar gin rummy, som jag förövrigt vann (; och GO mat som Issa fixade :)

Men nu är jag hemma igen, så nu blir det kolla fotboll och städa lite smått.. haha kommer aldrig bli klar med den där städningen.. x)


sådärja!

2010-07-10 17:48:43
Nej nu ska jag dra till Issa på "pyjamasparty"! :)

förresten, vid halv tolv imorse drog jag iväg till kalhyttan o sprng en sväng, det ni!
och det blir en vit helg. ibland är jag förjävla duktig:))


Åt det hållet lutar det.

2010-07-10 11:22:57
Tänk att fria viljor ännu anses va så märkliga
Det finns så många därute med drömmar att förverkliga
För många grupperingar dopar med duperingar
men glöm vad vi tillhör - bedöm vad vi tillför
Och skrota ruttna inrotade vanor och anor
Fundera mer i dina egna banor utan fanor

Willie Crafoord, Mange Schmidt, Sofia Talvik - Flyter


...

2010-07-10 03:25:50

"Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit."



trevande vid kanten slogs jag av tanken.

2010-07-10 00:34:17
Erik Hassle - Standing where you left me
Tove Styrke - Million pieces
Den svenska björnstammen - Allting kommer bli bra
Daniel Adams-Ray - Har du tänkt på din egen begravning
Little Marbles - Hoppar och stampar på ditt hjärta
Kent - Varje gång du möter min blick
Miike Snow - Silvia


en väldigt förkortad version av det bästa just nu.


farligt spel.

2010-07-09 23:52:26
alldeles för bra tidsfördriv. skulle kunna sitta hur länge som helst..


Lugn jävla fredagkväll..

2010-07-09 18:52:40
Igår tyckte jag det skulle bli jätteskönt med en lugn mysig helg, men nu när alla andra ska ut på massa kul så känns det inte ett dugg kul med en lugn helg. Vill med ut! men nu sitter jag här o ska vara barnvakt.. ;/ jaja, bara  o gilla läget, blir film o deg/salld med Selman ska även passa på o städa o fixa här hemma samt färga håret (y).

Kom förövrigt just hem från träningen, coopertest (eller hur fan stavas det egentligen..?) gick väl över förväntan men fortfarande dåligt. förbättring sen sist åtminstone trots att jag är sjuk och levt som en alkis senaste veckorna.. Undra vad jag hållt på med förut egentligen? Styrketesten gick desto bättre iallafall :) Tur man inte är kass på allt.. x) pepp på o ta tag i trännigen nu iallafall, var bra nära jag drog trean innan jag cyklade hem, men så hurtig kan man ju inte vara ;o

sovasovasova!

2010-07-08 22:57:53
Nu blir det sängen för mig. måste sova ikapp nångång, funkar inte att sova på jobbet, särskilt inte när chefen kommer förbi just då.. ;/ bara en dag kvar till helg iallafall, underbart! planerna för helgen är inte helt spikade men vit blir den iallafall! ska nog mest ta det jävligt lugnt, behövs efter allt härj..

annars då, dagen har väl vart rätt värdelös. har jobbat , tränat innebandy (y) och typ inget mer.. fått cdon och nellypaketet iallafall så imorn blir det film :)) och coopertest (!) ;(

men nu blir det sängen o läsa parfymen, Godnatt!


ny favorit (y).

2010-07-08 20:22:00
grymt viktigt! haha.


...

2010-07-08 16:52:53
Flampig (få flamp) = blandning av flamsig och dampig, ungefär som man blir när man umgås för mycket med Gabriel Jansson.

Smartmask
= när man är lat men på ett smart sätt, tex kommer på finurliga idéer för att förenkla handlingsprocessen för det man ska göra, hitta små genvägar och "fusk".


:))))

2010-07-07 22:46:55

Jobb = inget liv.

2010-07-07 21:09:44
Åh vilket fail! jag skulle ta en powernap på en timme men sov istället 4 timmar :/ jobbet tar knäcken på mig! aja, bara o hoppas det här gör så jag åtminstone lyckas hålla ögonen öppna imorn, vilket jag inte lyckats med tidigare i veckan. annars jävlar, jag som skulle hinna med så mycket idag :( städa klart, betala räkningar, fixa massa grejer på stan, träna.. fan. nu ska jag iallafall kolla fotboll o laga mat!

på tiden..

2010-07-06 15:21:19
dags o städa kanske.. ?
nu jävlar ska jag städa!


Känner du lukten av Juli?

2010-07-05 23:51:24
måste måste måste kent nån mer gång i sommar. det var så sjukt galet bra! en av få specifika gånger jag verkligen kännt mig lycklig. haha sitter här o gråter för mig själv bara jag tänker på det, ändå minns jag typ en låt.. x) Mannen i den vita hatten säger jag bara!

storsjöyran? way out west?


Käre gode gud..

2010-07-05 16:17:36
Är livrädd just nu. tänkomtänkomtänkom. OM så dör jag! Ber till gudarna som inte finns att det inte ska vara så.

stress, det värsta som finns.

2010-07-05 16:05:35

Tror man är mer sleten än vad man tror efter den här tiden, vart  väldigt mycket väldigt länge nu. Igårkväll var jag så trött så jag började mer eller mindre hallicunera, trodde det plinga på dörrn flera gånger o att nån kom in, saker ramlade ner och jag var allmänt rädd... lyckades somna vid 3 typ så  var ju inte direkt jättepigg på jobbet. sovit en hel del, så jobbet gick ju åtminstone fort idag:P

trodde iallafall att det skulle lugna ner sig nu, men icke! känner mig precis lika stressad som vanligt.. MÅSTE börja städa, handla, betala räkningar och göra ett jobbigt ärende på stan idag. och halv 7 är det träning. och jag måste komma i säng i tid. fattar inte hur jag ska hinna med :(
hatar sånt här!


.. och ännu lite mer.

2010-07-05 01:30:20


pengar är till för att spenderas, right? :))

beställt mer.

2010-07-04 23:23:39

RSS 2.0