Sleten!

2010-09-30 22:56:35
Sådär nu kan jag äntligen lugna ner mig för kvällen. Har precis slängt i mig lite mat efter träningen; en cheezburgare. inte så bra mat kanske men vafan.. Träningen var för övrigt riktigt kul idag o gick bra, (var en av de fem som vann en lite present av Fille också, undra vad det kan vara, jag gissar fortfarande på kinderägg^^) förutom att jag är grymt trött i kroppen. Så nu ska jag inte röra en fena framtill matchen imorn! För inte nog med att jag har match imorn, har en på lördag också! Ska tydligen vara med på U-matchen, trääävligt! :D Center ska jag spela också så får se hur det går, men har kört det lite på träningarna under veckan så det ska nog gå bra:)

Fast förresten, får se hur mycket vila det blir imorn. Imorn ska vi nämligen börja flytta ut mig o mina grejer. på måndag ska de nämligen dra igång med rivandet här.. Kanske slipper pappas källare iallafall, om Julia offrar sig på att dela rum med Esmeralda ett tag så jag får låna henns rum, hoppas! :)

men nu blir det dusch o direkt ner i sängen för mig, kommer sova som en stock känner  jag, Natti!


Innebandy hela helgen! Bild på profillaget från Viking line-cupen som var sjukt rolig och vi var galet bra! Finns det något bättre än o va på cup överhuvudtaget? nej! ..eller okej, studentresa!

Mat!

2010-09-30 20:02:54
Jävlar i mösen vad man blir hungrig när man kollar på Halv 8 hos mig. Speciellt när jag själv inte ätit nått annat än frukost idag, visserligen tre gånger men ändå.. ;o Sååå, varför bjur ingen mig på sån där middag?! Lägger till det på min önskelista.

trerätters, varför blir man aldrig bjuden på det?


Önskelista

2010-09-30 17:21:23

Bara  1 månad kvar tills jag fyller år så hög tid för en önskelista tycker jag!

1. Ny mobiltelefon.
Börjar bli galet akut! Helst en HTC Desire eller Wildfire.



2. Systemkamera
Kan inget om sånt här, men en canon EOS 1000D?

Canon EOS 1000D

3. Adidocolor teambag



4. Dessa skor från modekungen.se

349kr på modekungens rea :)

5. Klocka


6. Äggkokare

7.
Filmer; 9, Scrubs säsong 5 ->, Lost säsong  5 ->,
Disneyklassikerna som fattas i samlingen, Toy story 1 & 2.

mm mm mm


Driver dom med mig?!

2010-09-30 12:27:48
överskriden gräns på surfandet, skojar dom med mig?!

Favoriter..

2010-09-30 12:02:03

just nu:

Familjen - Det var jag

Nathalie Merchant - My skin

Sophia Somajo - The trip



Annars: Hela nya spotify-listan.


Torsdagmorgon.

2010-09-30 09:00:42
Tro det eller ej men jag har vart vaken och UPPE i snart en timme och en halv timme:) Har plockat lite o betalat hyran, har tillochmed vart ute o gått! men seriöst fattar inte hur folk orkar sånt.. tyckte jag gick i evigheter men det tog nätt o jämt en halvtimme.. aja, bättre än ingenting antar jag :) Men nu blir det frukost o chilla lite med Harry Potter en stund innan det blir börja packa o göra iordning för utflytt ;o

Onsdag 29:e september.

2010-09-29 21:30:41
Sitter o tar igen mig lite sådär efter träningen. Gick åtminstone lite bättre idag men känenr mig helt vilsen i vårt uppspel, speciellt som forward. menmen det är väl bara att köra på o hoppas det släpper nångång. Match på fredag iallafall med damerna:) Borta mot Sjöstad 19.30 i Tingvallahallarna. Taggataggatagga!

Men nu blir det iallafall dusch, sen kvällsmat till kungarna och sängen på det :) Får inte glömma betala hyran heller sen är jag PANK!

För tjock för fina kläder?!

2010-09-29 21:19:25


 (samma mjukis/harem som jag har fast tusen gånger snyggare på henne. Varför? Jo för hon är SMAL.)



Jag vill också vara smal och kunna ha fina kläder! nu kanske  jag låter dum i huvudet, men visst fan äre så att allt blir mycket snyggare på nån som är smal? Då kan man ha vad som helst! annars få man ha sånna där tråkiga tjockiskläder. Sånt som jag lever i just nu. Mjukis eller stor tröja med strumpisar eller tights till. Inte så kul.. :/

Har seriöst kollat på fettsugning (!) men det är ju svindyrt.. Så det är väl den hårda vägen som gäller; mer träning, nyttig mat o lördagsgodis (för det måste man väl få?!) Frågan är hur jag ska hinna med det? Känns som jag har fullt upp bara med skolan o innebandyn. Faaast vet ju att jag tränat mycket mer än såhär plus haft mer i skolan förut o det har ju gått. Så har väl inget o skylla på. Jaja, ska ta tag i det där nu, och uppskattar verkligen om nån skulle tjata med mig ut o röra lite på fläsket, kvittar hur; springa, gå, simma, gymma, spinning, what ever, jag är på!

Framsteg med godiset iallafall: inte en godisbit på hela veckan. Men usch vad sugen jag blev bara av att säga det ;o

Såhär blir det tydligen:

2010-09-29 17:09:55

Eftersom det var massa krångel med försäkringsbolaget o jag inte är skriven här o blablabla så står inte de för annan bostad till mig under tiden.. Så pappas källare it is! Hans stökiga, äckliga, kalla källare, hurra! Kommer typ dö. Men får väl hjälpa till o städa o styra upp det dära. Så kanske jag överlever.. Om jag orkar ska jag fanimej röja upp hela källaren som egentligen är grymt bra om det inte vore för en så lat gubbe utan stil o smak..

Just ja: snabba ryck är det med, gubbarna vill komma igång så fort som möjligt så vi ska försöka ordna det här under veckan. med andra ord är det bara o börja packa grejer på en gång. Gött mos när man nyss fick det iordning igen.. ;/  menmen antar jag kommer vara grymt nöjd när allt väl är klart, när nu det är..


Ohyes!

2010-09-29 10:41:08
Ska få nytt kök & badrum iallafall!! fyfasen vad gött!

..Men undra hur snart jag måste flytta ut? Hur lång tid det kommer ta? Vart får jag bo så länge? Måste jag flytta ut ALLT? Får jag vara med och bestämma hur det ska se ut?
Åh tusen frågor som jag glömde ställa.


Inte okej..

2010-09-29 10:24:35
Det känns inte riktigt okej att sova nästan 11 timmar.. Kanske var meningen att jag skulle gått upp vid halv 5 när jag vaknade i natt? fast nee. Hursomhelst är jag uppe nu så nu blir det frukost o sen tror jag faktiskt att jag ska slå på en film o städa lite.. Ta rätt på den gigantiska klädhögen på sängen till exempel. & damma av allting för typ tusende gången, fast jag gjorde det för bara nån dag sen. Seriöst hur fan kan det bli dammigt så jävla fort? Vad gör man åt det? Funkar ju inte att damma typ varje dag bara för att det inte ska se ut som  det bor världens lortgris här?! eller får jag helt enkelt skylla mig själv för jag valt mörka möbler? ;s

ska det behöva se ut såhär?! Världens dammlager bara nån dag efter att man torkat?
inte okej..

Godnatt bara.

2010-09-28 22:07:14
Mitt internet är cpsegt o jag är cptrött så nu ska jag lägga mig o läsa tills jag somnar.





Tröttast.se

2010-09-28 17:38:35
Förstår inte vad det är med mig. När jag för en gångs skulle går o läggermig i tid så blir jag ÄNNU tröttare! höll på att försova mig till fysiken imorse, sen till kemin efter lunch och nu till träningen (tur den började en halvtimme senare än jag trodde..) Och jag är fortfarande trött! Skulle absolut inte ha något emot att gå o lägga mig igen, men träning vare ju nu som sagt och sen kanske man ska göra NÅTT vettigt på en hel dag? typ laga, mat, städa eller plugga? apråpå det; tänkte införa en till ny regel för mig själv också men tror jag väntar med den tills imorn.. ^^

aja, iväg o röra lite på fläsket nu!

morgonpigg! not.

2010-09-28 07:42:22
Det kvittar fan hur tidigt man går o lägger sig, man blir inge piggare för det. Igår gick jag o la mig 10 (!) och jag är ändå dyngtrött nu.. Varför kan man aldrig få vakna och vara pigg? Blir sova en sväng till känner jag.. Men ska fan fortsätta gå o lägga mig (nästan) såhär tidigt för nån gång måste det ju vända? Älskade när man var liten o morgonpigg o hade sånna här mysiga mornar när man hann kolla på tv.. Allra mysigast är det ju att gå upp tidigt på helgerna så man hinner gå runt o pyssla och utnyttja hela dagen. Synd man är för stor för barnprogrammen.. :p

5-2 :)

2010-09-27 21:12:35
Kom precis hem från matchen. Vinst med 5-2 blev det, grymt bra gjort av laget men kasst av mig :/ tycker bara det går sämre o sämre. menmen, bara tagga för helgen; seriepremiär för både A och U, så får väl se vad det blir för match/matcher för mig :) 

Nu blir det iallafall dusch o sen kolla repris av idol innan sängen. Ny regel: ligga i sängen INNAN 12 under veckorna!


Högst på önskelistan..

2010-09-27 15:50:20

Nu ska jag sätta mig o planera upp min vardag lite tänkte jag. Mera plugg o träning o andra nyttiga rutiner, mindre sitta o wastea bort livet vid datorn/tvn/sängen. Anledningen? Det räcker inte längre o ha lätt för sig, man måste anstränga sig OCKSÅ. Jo, provet gick sådär förut. Gissar på ett G-VG men definitivt inte mer. & jag börjar inse att man inte kan glida längre..

Högst på önskelistan: Några kilo självdiciplin!  eventuellt någon form av personlig coach..



Min söndag.

2010-09-27 00:47:33

Kom hem cirkus halv 5 i natt. Kvällen var bra även om jag inte kommer ihåg så mycket. Har dock ett svagt minne av att jag kan ha suttit inne på en toalett o sovit (?!) Hoppas jag minns fel! Annars allt bra, träffade världens snällaste kille som hjälpte till o ta hand om mig när jag tappade bort dom andra en sväng. har för mig han var bög också, men det kanske jag bara fick för mig.. haha!

Halv 10 imorse ringde iallafall klockan o bara pallra sig upp o vidare till hallen där jag skulle hjälpa till med träning för småtjejerna som var där o provade lite. Visade sig att jag lika gärna kunde legat kvar i sängen, vilket var galet nära att jag gjorde! vi var mycket mer folk än vad som behövdes så första timmen satt jag bara o glodde o andra hjälpte jag till lite med en träning men jag var ganska onödig... så ah kunde lika gärna sovit vidare som sagt. & tvärtemot alla andra som mår piss när de vaknar dagen efter o sen blir bättre o bättre så mår jag kanonis när jag vaknar o sen smyger sig bakfyllan liksom på.. Så på väg hem från hallen beställde jag pizza; en bössan med ananas. Kände mig skitsugen men när jag väl skulle äta var jag inte alls lika sugen längre, bara ananasen som var god. Positiva med det är att jag har lunch imorn iallafall :D Nångång vid pizzan där började jag må riktigt dåligt så då gick jag o la mig. Sov nån timme o vaknar sen av att Julia ringer o frågar om jag ska med på ljuspartyt hos moster. Så då var det bara o pallra sig upp ur sängen o på med kläder och iväg! Ljuspartyt var precis som vanligt, lukta på massa ljus, beställde nått skit o fikade, men det är mysigt det:) Efter ljuspartyt körde jag till pappa; åt mat, spelade kort o pluggade lite, men varken jag eller pappa fatta nånting o min bok suger så det gick verkligen inge bra! Ser ljust ut inför provet imorn.. (n).

Menmen nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorn o panikplugga lite innan provet.. Match imorn med, A mot Hagfors U :)


Esmeralda & Idde


Full & dum.

2010-09-26 13:30:12
Det var jag igår. & det börjar kännas så sängen blir det nu!













Stressigt vare här!

2010-09-25 18:37:44
Har inte haft tid för något bloggnade idag. Har haft fullt upp precis hela tiden och har fortfarande.. Íallafall dagen lite snabbt sådär:

Vaknade vid 9-10 av att mamma ringde o frågaade om jag skulle med till Kristinehamn o köpa present till morfar. Så var bara fixa sig lite sanbbt o dra iväg. Övningskörde jag med, ända in i Kristinehamn faktiskt, genom rondeller, rödljus o allt, för första gången, parkerade gjorde jag med coh jag tyckte faktiskt det gick riktigt bra! Väl där kollade vi runt lite, fick faktiskt lite handlat; cykelbyxor eller vad man säger (o ha under shortsen när man tränar.. så tänkte jag ha iallafall x)), ett pannband, ett nagellack o lite mat på lidl .. haha. Blev mat på donken med. Sen körda jag hem till mamma, städade o fixade lite där, sen körde ajg till morfar. Där det blev en väldigt snabbvisit, säga grattis o fika lite typ. Sen hem igen, tog ut pengar på stan o köpte groggvirke. & nu sitter jag här. Har precis tagit en snabbdusch o ska göra mig i ordning o dra till Lollo där de andra redan sitter o dricker. Senare blir det avfärd mot Karlskoga o Statt :)) Men skyndaskyndaskynda nu! suger lite att jag glömde spriten i mammas bil med men hoppas hon kommer med den snart.. x)

stressat inlägg så antar det är tusen stavfel men det skiter jag i just nu..

Föresten fick sötaste komplimangen av Esmeralda förut: "Vad fint du kör Lisa. Som ett hjärta. Ett fint hjärta." Naaaw gullunge! :D

Idol & fruktsallad :)

2010-09-24 19:04:11
Blev inge mer städning. Istället blev det dusch o bloggpill. Är så jäkla nära att komma på hur man gör en länk till nästa sida/äldre inlägg som brukar ligga längst ner men det vill sig inte riktigt. Just nu lyckas jag bara göra så man hamnar på Kissies nästa sida och så hamnar länken på fel ställe x) menmen, jag ska komma på hur man gör! faaast det får nog bli nån annan dag, för nu lär jag klä på mig o pallra mig iväg till pappa. Blir idolmys o fruktsallad med Julia o Esmeralda ikväll, skulle gissa på lite kortspelande också^^


Städat köket!

2010-09-24 16:25:02
Fick ett ryck och städade köket. Fasen vad duktig jag är! frågan är om man ska fortsätta med sovrummet när man ändå är igång..

nystädat kök!

Halebop bababop

2010-09-24 14:04:34
förresten, sett den ny halebop-reklamen? jag o Johanna fick en smärre chock när vi såg den igår. hysteriskt roligkass egentligen, men det som gör den så jävla bra.. x) 



fanns tydligen en till som är precis lika korkad, inte riktigt lika rolig dock.. :p




planer för helgen och rött hår?!

2010-09-24 13:46:54
sådär då var jag hemma igen. Lyckades inte hitta Yvonne men har iallafall lämnat in allt så bara vänta nu..

Svängen på stan blev inte ritkigt som jag tänkt, glömde solkortet hemma så ingen solning blev det. och vill inte färga håret förrens jag har blivit lite brun.. x) så det blev ingen hårfärg heller. funderar dock på att färga det rött (?!).  såååå det blev bara biblioteket, låna Harry Potter(y) och handla lite mat på konsum och två filmer; Vuxna männisor och Amelie från Montmartre.

Men nu då? Vad ska jag göra hela helgen? ;s

Fredag: inte en endaste liten idé. blir nog bara plocka här hemma, måste verkligen städa och framförallt DISKA. Sen blir det väl mys i soffan för mig själv hela kvällen antar jag ;(

Lördag: Hälsa på morfar för han fyller år. Funderar lite smått på en utgång också, men neee, jag ska ju låta bli det. Plus att jag måste styra skjuts o skit. men vi får se. Kanske kolla innebandyherrarnas seripremiär (?) annars, vilken tid det nu är.. ;s

Söndag: 10.00 ska jag vara i hallen och hjälpa till med innebandyn, är massa småknattar som ska träna o sånt. Och senare blir det nog ljusparty hos moster :)

bli rödhårig?
törs jag? vilken typ av röd? hur får man det så? hur ska jag ha håret överhuvudtaget?
det är fan inte lätt inte!

skynda iväg.

2010-09-24 11:47:24
Skynda iväg till gymnasiet! Försöka leta rätt på Christina o Yvonne så jag kan lämna in min uppgift så jag snart kan få mina slutbetyg, bli inskriven på bergsskolan o söga csn! det börjar bli lite akut nu..

Blir nog en sväng på solariumet o biblioteket också. Funderar på o göra nått spontant med håret med, får se om jaghittar nån rolig färg på konsum^^



Harry Potter and the deathly hollows.

2010-09-24 01:32:58
Gud vad jag längtar! Den verkar galet bra :))

Och åh vad sugen jag blev på att läsa boken igen, faaast den har jag ju slängt för jag bokstavligt talat läst sönder den, så blir kanske låna på bibblan imorn (; Och säger bara är det nån jävel som inte läst böckerna så gör det! Har läst alla böcker ett tiotal gånger och tycker fortfarande det är de absolut bästa böcker jag läst.. Så är jag en nörd med men whatevaah!  



Bloggfix.

2010-09-24 00:33:58
Suttit o pillat med bloggen hela kvällen. men det är en jävla grej som krånglar för mig så jag blir tokig! på grund av det lilla cp-felet som jag inte vet hur jag rättar till kan jag inte göra några stora förändringar utan att det ser helt cp ut. (cp är ett bra ord tycker jag.) Så istället har jag ändrat typ tusen små grejer som ingen lägger märke till ändå ^^ värt! me jag tycker faktiskt sånt här är lite roligt..

Har gjort en ny header med, men eftersom jag just laddat ner photoshop (om jag nu får det att funka..) så struntar jag nog i o byta utan gör en ny i det istället, lite bättre än paint kanske.. :p

randoms.

2010-09-23 21:21:56








Så jävla klantig!

2010-09-23 11:53:56
Åh men suck! Skulle aldrig gått i närheten av den där sängen.. :/ Somnade och sov som en stock precis som jag sa. Vaknade nu och lektionen är redan slut.. Bra Lisa! ;( Aja, ska försöka gå dit på räknetimmen iallafall så jag får lämna in den där jävla rapporten, sista chansen att ställa frågor innan provet med. Lite drygt att jag måste hinna till spångberg med, innan eller efter, det är frågan..
aja, det ordnar sig  de däraaa .

Godmororgon.

2010-09-23 07:27:16
Sådär, nu har jag fixat till uppgiften! hade inte alls räknat fel bara tänkt fel när jag skulle ändra måttenhet, så nu tror jag att det stämmer ganska bra, tjoho! :D Har också vart duktig o fixat till det sista i historiauppgifiten så nu fan ska jag lämna in den sen!

frågan är vad man gör nu, uppe såhär tidigt (börjar inte förrens 10) Törs inte lägga mig o sova nått mer heller för då vet jag att jag kommer sova som en stock och vakna skitsent.. ;o elleeeer? nja tar nått att äta och sätter mig o läser i sängen en sväng tror jag (a).

laborationsrapport, jippie!

2010-09-23 00:30:16
har inte gjort den där jävla labbrapporten som ska in imorn än. Så sitter o pysslar med den nu. Men det blir bara fel! Fattar inte. Så svårt ska det väl inte vara att räkna ut densiteten? men antar det är rätt fel när mitt resultat mer morsvarar densiteten hos luft än något fast ämne :/ hittar inget fel jag kan ha gjort heller så har jämt litte damp nu!  trött är jag med så nu skiter jag fan i det hära..

räkna ur densiteten, hur svårt kan det vara? Jävligt svårt tydligen! ;(

hemskt slut = bra slut.

2010-09-22 18:27:43
Har precis kollat på the mist. riktigt bra film men slutet gör ju allt, så jäkla hemskt & det är så galet bra! grinade som en tok trots att jag satt o läste tidning och egentligen inte var speciellt inne i filmen.. :p

började laga mat också men la ner det när jag kom på att jag ändå inte hinner äta innan träningen ;( Attans vad lång tid det tog att gör ugnsbakad potatis?! om det nu var det jag gjorde ;s haha .

nej packa o iväg på träning nu, äta får jag göra sen.

the mist, bra film med ett grymt slut.

Älskar den här bilden!

2010-09-22 12:51:52
Semlan lär sig cykla, så grym bild!
Världens bästa Selma lär sig att cykla.

men vafan!

2010-09-22 10:28:58
Gud jag blir galen. Nu var dom hit IGEN, fast ett annat gäng, som vart här förut. och nej nu verkade allt vara bra. Hur ska dom ha det egentligen?! ;s tar tillbaks att jag tog tillbaks det där med cpn.

Wihoooo!

2010-09-22 09:02:06
så plingade det på igen. Och kan säga såhär; tar tillbaks det där med cpn. Blir antagligen inget nytt golv i vardagsrummet som sagt men istället ser det ut att bli ett nytt kök och nytt badrum! :D:D:D Mindre roligt att jag inte kommer kunna bo här på nån månad. Dom står iallafall för tillfällig lägenhet och flytthjälp o så.. Men fatta vad nöjd jag kommer vara sen?! :D Då kommer verkligen ALLT i lägenheten vara fixat, jag kommer ju inte vilja flytta härifrån ;s  Så blir jag kvar i stan så vet ni varför ;(

Undra om man får välja själv hur det ska se ut..? (a)

Åh tack vare vattenläckan ska jag få toaletten o köket renoverade, heja!


onsdag morgon.

2010-09-22 08:34:55
Åh så var jag uppe! tänkte gå upp ännu tidigare men den där jävla snoozen.. men när de börjar borra i lägenheten ovanför då var det svårt o sova vidare. Går upp börjar plocka lite, ska precis byta bh och börja platta ner mörafrillen så plingar det på dörren, som fan.. jävla gubbar som ska kolla efter vattenläckan igen, och nu har tydligen hsb bytt företag o jobba med och den sura gubben var med. Och nej det behövdes inga åtgärder här inte, så inget nytt golv till mig inte. Jävla cpn.

aja skönt att vara uppe iallafall kanske jag hinner göra nånting idag.. :p städa vore rätt lämpligt. höll på o skämmas ihjäl när de skulle vara i lägenheten o kolla så ligger kläderna i drivor, allt har ett charmigt dammlager och ah usch!



De ofrivilliga

2010-09-21 15:04:50
Har just kollat på "De ofrivilliga". Knepig film må jag säga. Handlar om hur fem människor som hamnar i små udda men ändå vardagliga situationer hanterar det och framförallt hur människorna runt omkring beter sig. man blir arg, äcklas, förundras och framförallt känner igen sig i hur folk beter sig. Tyvärr dras inget till sin spets utan det tar liksom slut alldeles för fort. Kunde vart grym men blev liksom inte mer än bra.
haha proffsig recension va? ;)

annars: äkta recension



tisdag tjugoförsta september.

2010-09-21 12:10:12

har precis haft fysiklektion igen och precis som igår fattade jag inte ett ord av vad hon sa men lyckades ändå göra uppgifterna ;o hemma på lunch nu men mår inge vidare så tror jag blir hemma från kemin. Vi ska ändå labba och det tror jag inte jag lär mig ett skit av..

fick förresten ett lite roligt sms förut. blev tillfrågad om att vara med när filipstadstidningen provar höstmodet i stan x) men tackade nej, tråkig som jag är.. :p

aja, nu ska jag fixa nått o äta och sen kanske göra nått vettigt som jag inte gjorde igår..?


säääeeemst.

2010-09-20 23:53:06
haha jaa meningslös var ordet!

skolan -Ja!
diskat? -nej.
gjort en labbrapport? -njaa börjat lite grann.
rättat historiearbetet? mjaa, i stort sett.
tränat? -typ..

nej godnatt förfan!


skitträning..

2010-09-20 20:59:28
Usch jag skulle allt ha stannat hemma o kollat tv o bakat tårta istället.. Fy fan vad dåligt det gick! Spelet funka inte för fem öre och det kändes mest som jag sprang runt o var allmänt meningslös ;(
Nu blire mat hos pappa iallafall o kolla sista perioden på innebandyn (y).

En gång i veckan, det håller ju inte!

2010-09-20 17:49:05
Varför visar dom bara innebandy på tv EN gång i veckan? När ska dom utöka egentligen? Och varför måste jag alltid ha träning just den tiden då matchen visas? Grymt irriternade är vad det är!

Meeen är grymt sugen på att vila från träningen idag, mina ben mår inge bra alls efter helgen, jag vill se matchen på tv och Julia tyckte vi skulle laga mat o baka tårta för att jag har namnsdag idag.. hur mysigt o skönt hade inte det vart då?!


Jag saknar...

2010-09-20 12:21:10

...min mormor, min morfar, min moster & mina små kusiner! Jag skäms verkligen för hur lite jag träffar dom trots att de bor så himla nära.. Såg på Pias (mosters) facebook, bara det i sig är pinsamt, att Tinne redan blivit 5 månader gammal, och jag kan fanimej räkna antalet gånger jag träffat henne på en hand.. Så ska det inte vara! haha och nu sitter jag o grinar med ;o Tur morfar fyller år till helgen så man förhoppningsvis får träffa alla. Fast nej just det jag har ju lagfest till helgen så det kommer säkert krocka.. Hur ska man ha tid med allting egnetligen?! Har alltid tänkt att man hinner med familj, vänner o sånt vid sidan av träning och skola som har fasta tider, men tydligen så gör man inte det:/  Kanske dags att omprioritera?


Esmeralda, Idde, Tinne.


måndag tjugonde september.

2010-09-20 12:05:53
Har nyss haft en fysiklektion. kom in på ett nytt kapitel idag som handlade om kraft, som jag egentligen inte ens fattar vad det är men räknade på och det gick helt okej förutom att jag inte fattade vad det var jag egentligen räknade ut.. Ser ljust ut med tanke på att vi har prov nästa vecka, men man kanske inte behöver förstå vad man göra bara veta hur man ska göra det? ;s 
Aja är hemma på lunch nu iallafall, eller ja snarare frukost eftersom jag försov mig förut och, precis som varje dag, inte hann äta frukost.. Börjar igen klockan ett.

Tänkte jag skulle va såhär duktig idag o få lite saker gjorda, så bara för att motivera mig lite extra tänkte jag göra en att-göra-lista idag med..

x skola
x diska
x göra en labbrapport
x rätta det sista i historiearbetet
x innebandyträning

Röstat!

2010-09-19 21:22:12
Sådär nu har jag gjort min plikt  och röstat:) Nu blir det kolla valvakan resten av kvällen och vara barnvakt åt Semlan. Så nu ska vi cykla till papsen, pling plong!



btw, snygg lugg hon har va?! haha .


sleten var ordet!

2010-09-19 18:03:31

Fyfan vad sleten jag är! kan man bli det av en sån här, ändå rätt lugn, helg? har ju bara spelat två matcher o typ pluggat.. ;s Skulle lätt kunna lägga mig o sova nu framtills imorn! om det inte vore för jag är så galet chokladsugen, haha! försökte tigga pappa till o fixa det åt mig men han var inte så lättraggad.. Försökte ge honom dåligt samvete föratt  han inte var o kollade på matchen förut men Neee det hjälpte inte ett skit ;(

Tog en tupplur nyss iallafall men det gick inge bra, låg o var tokstressad o drömde/tänkte att jag skulle missa o rösta.. men det ska jag itne göra, mamma ska hämta mig om en stund så ska vi åka iväg o rösta:) känner mig fortfarande kluven, skulle behövt en månad till på mig att fundera men nu blir det som det blir, antar min röst inte påverkar SÅ mycket ändå så ^^


Hjälp mig!

2010-09-19 15:08:11
Nått jävla snille som kan hjälpa mig med en grej?! Tänkte göra kategoreier på bloggen och har lagt till dom jag vill ha, så nu ska jag bara  sortera in alla gamla inlägg. Men seriöst måste man sitta o göra det ett i taget? kommer ju ta år o dag, nån som har nån fiffig lösning? 

Help me, pleaseeeee!

14-5

2010-09-19 14:12:00
Kom precis hem från matchen. Mötte precis samma lag som igår fast nu med u-laget och idag blev det vinst med 14-5 :D & tyckte faktiskt det gick bättre idag, blev ett gäng assister men nån målgörare kommer jag nog aldrig bli.. ;( Riktigt rolig match iallafall:) inte lika kul att jag får ont i fötterna av mina nya skor o de där jävla inläggen som kostade lika mycket som skorna och skulle vara så VÄRT pengarna. BLÖ!

match!

2010-09-19 10:40:59
mot hallen nu! :))


söndag

2010-09-19 09:29:14
Godmorgon!
Jag har precis käkat frukost,  och nu tänkte jag lägga mig o vila en liten stund för sen blire packa o fixa för match :) samling 10.45.
 
& måste bara tipsa om en grym låt i en ännu grymmare version:
Kent - Pojken med hålet i handen (hotbilds version) Länk här.

Pärlor.

2010-09-19 01:36:34

Vet ni vad som är galet irriterande? När man vill lyssa på en låt så finns den inte på spotify! För youtube är ju sisådär roligt, dessutom grymt drygt o pendla mellan olika program. Såå bara för det tänkte jag göra en rolig lista.

Pärlor som saknas en massa på Spotify:

Kent - Håll ditt huvud högt
Kent - På drift
Nina Rochelle - (Happy) jag hatar att det är så
Lil Rain - Adore you
East Clubbers - Drop
Dj Mangoo - Fanta & Rosé


...

2010-09-19 00:40:11

Jag har kommit på vad jag ska göra med mitt hår; klippa lugg!

Elin klings lugg vill jag ha!

mohoho, vem hann först Hulabula? vem härmar vem? vavavava?


RSS 2.0