Dagen.

2011-02-28 22:40:40
den underbara känslan av att planera en lång varm dusch och väl därinne upptäcka att varmvattnet är slut..

ja, jag har precis tagit en kall och väldigt kort dusch. Sköljt ur en omgång hårfärg. Kvällsmat är på G, äggen sitter i äggkokaren. Medans jag väntar ska jag hyra mig en film (fick man tydligen göra gratis när man beställde för en viss summa på cdon, så är väl lika bra jag testar), tror det får bli Twilight -New moon, har ju bara sett den första än..

Har vart en bra dag annars:

skola; matte och fysik
Fixa lite i lägenheten med pappsi, eller ja fix, vi har snarare reve halva hallen..
soooooov
innebandyträning +halvtimme på crosstrainern
och nu alltså; hårfärg, dusch, kvällsmat, film.



och jo, typ såhär hade jag sett ut med väldigt kort hår... kanske skulle strunta i o spara ut det o snagga mig istället (;

Skön söndag :)

2011-02-27 20:17:57
Skön dag!

Vinst mot Hagfors med 7-3, oerhört gött att spöa seriesegrarna både borta och hemma, så jävla kungar är vi! :)) Blev även 2 poäng till mig, vilket också var väldigt skönt eftersom insatsen idag inte kändes helt hundra direkt.. som vanligt kan man säga..

Efter matchen blev det fixa lite ärenden med mammi och sen ljusparty. Köpte mig lite ljus, fikade och fick träffa mormor och moster, så det var mysigt.

Men nu ska jag kolla tv och slänga i lite mer färg i håret. Sjukt glad över att jag köpte den där färgen, känner mig som en ny människa, tyckte inte om det bruna alls.

Ljusparty, partylite, bild via google.
bild ---> google 


check!

2011-02-26 22:50:06

tränat -check!
solat -check!
färgat håret -check!
så fritt fram att ge mig en belöning alltså! :))

Tar en tidig lördag och myser ner mig i sängen redan nu, natti!




Dag 6 - Typ av killar jag faller för.

2011-02-26 12:32:00
Okej det finns nog en del grejer som gör mig intresserad direkt, t ex:

- Killar som sportar. Innebandy och fotboll framförallt, ju duktigare han är desto snyggare blir han liksom..

- Killar som kan saker. Om det är spela innebandy, fotografera, snickra, skriva dikter, eller laga mat är inte så viktigt, men att han är intresserad av mer än dricka öl och hänga med kompisar imponerar på mig. 

- Killar som är såpass trygga i sig själva att dom törs visa sig känsliga, töntiga osv. Alltså sånna som inte hela tiden har en roll och bryr sig så himla mycket om vad alla andra tycker. Det värsta som finns är killar som börjar bli gamla men fortfarande har ett behov av att ”stajla” och vara coola..

- Killar med lite koll. Typ killar som har en (bra) musiksmak och inte bara lyssnar på vanlig musik utan faktiskt lägger ner en del energi och tid på att hitta sånt han gillar, eller sånna som faktiskt kan läsa en bok utan att det är en skoluppgift, eller har en fin filmsamling osv..

- Schysst stil. Snygga kläder och fint hår gör nästan lika mycket som utseendet i sig. Sjukt viktigt! Om inte resten väger upp jävligt mycket.

Och själva utseendet då: Att han är fräsch är det viktigaste, fin hy, fina tänder och fina drag. Vältränad är bra, men inte för mycket, hellre skinny än superbiff.

Nått sånt här hade dugit rätt bra:
Vilken typ av killar faller du för. Såhär ser de ut iallafall..

Dock så kvittar det nog i slutändan om han uppfyller mina "krav" så länge jag trivs och mår bra med killen i fråga. Det är en sån som är det svåra att hitta!

big problääääms.

2011-02-26 00:44:19
Blev ingen lyckad fixar-dag. Har inte sorterat ett enda viktigt papper eller ringt ett enda telefonsamtal.. Har inte heller tränat eller solat som jag också hade planer på. Men betalat räkningar har jag gjort! och skaffat mig nya.. Har även ätit pizza och godis.. tills jag mådde dåligt och seriöst övervägde att gå på toa och spy. Det gjorde jag dock inte, istället åt jag lite mer. Seriöst, måste. sluta. äta. godis.

aja, nu ska jag sova iallafall. Imorn måste jag fan träna och sola! nu kan jag inte ens skylla på att det är för kallt för att gå dit längre.. Beställa klipptid och köpa hårfärg vore också bra, men vilken färg och vilken frill? inte lätt assåååååå.
Hursomhelst, det blir en lugn dag imorn, ingen utgång eller så, har match på söndag. Men det passar mig bra. Känner mig faktiskt supersugen på innebandyn just nu!

ljust eller mörkt? det är frågan det, fast nu fick den ett svar.
.. jag hitta seriöst inte ens 3 okeeeej-bilder på kort och mörkt hår. Så näee imorn köper jag fan blond slingning! och beställer en klipptid! om ingen kan jämt klippa upp och tunna ur lite för en mindre slant än jag behöver punga ut hos frisören för en hel klippning? (a)

Har jag inte solat, tränat och färgat håret innan dagen är slut imorn, då har ni all rätt att ge mig ett straff! Fast om jag å andra sidan gör det får ni gärna ge mig en belöning istället :ddd

okeeeeeeej? Nej godnatt..


A land down under.

2011-02-25 21:37:04

Vet inte riktigt varför, men åh vad glad jag blev av den här.. jävligt skön låt iallafall!


cdon.com <3

2011-02-25 18:20:37

Något måste man ju få unna sig när man fått pengar :))

nått måste man ju få unna sig; beställning från cdon :) 

Cash och kolasås.

2011-02-24 23:09:34

Har precis tagit en dusch eften en rolig och bra innebandyträning. Har även börjat städa i lägenheten, åh vad inflyttningssugen jag är!

Morgondagen tänkte jag skulle bli en fixar-dag. Ska städa lite, ringa lite viktiga samtal, sortera lite papper, betala räkningar, planera upp mina cash på olika konton och sånt dära. För jo just det jag får pengar imorn. Hur gött?! :)

Jo apropå duschandet, måste bara tillägga att jag har världens goaste schampoo, luktar precis som kolasås! :))


Bed hair brunette goddess, luktar hur gott som helst. kolasås! :D


27grader kallt, vafan?!

2011-02-24 10:08:29
Pappa väckte mig imorse, med att berätta att det var 27 jävla grader kallt. Behöver jag säga att jag vände på mig och somnade om? Vägrar fan GÅ till skolan när det är så jävla kallt, det kan man fan inte göra?! Hade förmodligen frusit ihjäl på vägen..

Så idag är jag alltså hemma. Vill till lägenheten och städa, men det tar emot att gå dit också, särskilt släpandes på dammsugaren. Så ska nog städa lite här istället, sortera byrålådor och sånt. Men börjar med att vila lite, och äta frukost.


18,34 jävla kilometer!

2011-02-23 22:55:50
fyfan vilken sleten men nöjd tjej jag är nuuu! Har mest latat mig hela dagen men vid 7 var det dags för innebandyträning. 4pers och målvakt var vi vilket resulterade i en lugn träning med skott och sånt. Inte så himla bra, nen efter träningen var jag bra duktig! Körde jag EN TIMME på crosstrinern (18,34km & 736 kalorier enligt displayen) Finfint! Nästan så jag borde belönas med en chokladkaka (a) Men det har jag ingen så fick nöja mig turkisk yoghurt med massa mums i (hallon, jordgubbar, banan och kanel).

Har precis duschat och slängt i mig den där kvällsmaten så nu är det dags att krypa ner i sängen. Veckans sista lektion imorn; matte. Tror minsann vi får tillbaks våra prov imorn också, spännandeee!

Ska även börja med det där braiga imorn (det som jag egentligen skulle börja med idag). Nämligen städa ur och flytta in i min lägenhet! Det är fortfarande inte helt klart (fattas kakel i köket, ventilationsgrejs och nått mer småskit..) men tänkte smygbörja. Dessutom har vi kommit överrens om att VI (eller jag kanske man ska säga..) tar på oss städningen istället för att nån städfirma gör det, mot betalning. Passar mig fint då jag börjar känna mig fattig som en lus..

Om två dagar får jag dessutom sista studiebidraget med fullt lån, sen blir det fattigt må jag säga! Fast funderar på att unna mig några veckor extra med lån.. :)))

aja, nu ska jag inte babbla nåt mer, sova ska jag göra! Fasar redan för att GÅ till skolan imorn bitti ;(

Vill ha tillbaka..

2011-02-23 17:04:09
Asså ibland funderar jag verkligen..



Varför gjorde jag såhär?! Vill ha tillbaks mitt långa hår. Men det känns fan som det aldrig nånsin kommer bli långt igen.. :( Nått måste jag göra åt mitt hår iallafall. Hårförlängning hade suttit fint! men inte ekonomiskt..
Åhhhhh! vad gör man med ett för kort och tjockt hår i tråkig färg?!

MOLGER.

2011-02-23 11:39:31
heter den och jag köpte den igår:

Köpt ny spegel/hylla till badrummet, istället för ett sånt där vanligt fult badrumsskåp. MOLGER från IKEA.



+ några andra smågrejer till lägenheten (typ matlådor och handdukshängare) och några armband.


Just saying..

2011-02-22 23:45:23



Popterror! & Fightstar.


"Jag heter inte Berit"

2011-02-22 23:00:48
Har precis läst godnattsaga för den här lilla fjanten :) "Folke på tunnelbanan" och "Knisen & Knåkan" blev det. Nu ska jag borsta tänderna och läsa godnattsaga för mig själv. 

Det lilla som införskaffades i Karlstad visar jag imorn. Imorn ska jag även börja göra en annan mycketmycketmycket bra sak! Berättar imorn, nu är jag trött i ögaaaa!





Godnatt!

Sådär.

2011-02-21 22:50:23

Sådär nu tar jag kvällen!
Fysik, påfyllning av kylskåpet, vila, fixa mat, innebandyträning, 30 minuter på crosstrainern, kvällsmat, dusch.
Så!

Imorn står följande på schemat: Mattelektion, Karlstad, skriva CV!!!

Men nu ska jag kika vidare på sommarkurser, sommarjobb och sånt..


God morgon typ.

2011-02-21 10:23:55

Den här morgonen, dagen, veckan började inte så bra. Jag försov mig. Vaknade för en halvtime sen, har inte hört minsta lilla pip av de tre alarm jag ställde tills imorse.. Så ingen matte blev det för Lisa. Inte bra med tanke på att Tobbe precis skickade och berättade att det nya vi gått in på är skitsvårt.

Men tänkte iallafall vara duktig och gå till gymmet innan fysiken som börjar vid 1, men åh vad det tar emot, särskilt när jag ser på fejjan att folk pratar om mer snö, wtf?! Jag vill inte ens titta ut genom fönstret, är livrädd för vad jag kommer få se.. Ingen vill ha mer vinter och snö nu, vad är det dom inte förstår?! Och med dom har jag ingen aning om vilka jag menar..

Ska iallafall fixa frukost nu och försöka pallra mig iväg så fort som möjligt. Skulle ju som sagt ta tag i mitt liv idag, ta tag i de där nya nyttiga vanorna som rubbades helt av den där trippen till Göteborg, sen dess har jag bara ätit skit och inte rört mig typ alls. Känns som jag gått upp typ hundra kilo sen dess så nu jävlar lär jag göra nått åt det! Sommarn närmar sig ju sakta men säkert (fast man inte kan tro det..) och den här sommarn hade jag ju tänkt vara SMAL. Fast man blir visst inte smal av att bara tänka på att man ska bli det, man måste visst göra något också..

Men frukost ja, fast vet inte vad jag ska äta.. Inte lätt att vara nyttig när det fan inte finns nått nyttigt att äta! Jag behöver turkisk yoghurt och hallon!

Hallon -ett måste i frysen om jag ska klara av att vara nyttig..


:)

2011-02-20 22:46:10
Åh vad skönt att alla mina älsklingar snart ska göra en visit till stan.
Det behöver jag!

Men nu blir det sängen för mig. Skulle ju ta tag i mitt liv igen imorn..

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu

2011-02-20 01:52:06
Den är lätt! För det är alltid samma sak; pengar, en smal snygg kropp. och godis..

så djup är jag.. men okej nått djupt då: Nått att brinna för!  

Spotify-favoriter..

2011-02-19 23:01:03

..just nu:

Veronica Maggio - Jag kommer
Panic! at the disco - The ballad of Mona Lisa
Baronen Selma - Umedalens dårar
Firefox AK - Boom boom boom
Erik Hassle - Are you leaving
Killabite - Follow me home
Ljusår - Ljusår



Försöker vara vettig.

2011-02-19 22:33:27
Kom hem från Karlskoga för typ en timme sen. Bara 2 poäng fick vi med oss hem. Lite pinsamt av oss då en vinst borde varit ganska given. menmen, 2 poäng är ju mycket bättre än inget alls. Så man ska väl inte gnälla. :)

På vägen hem satt jag och funderade över vad det ska bli av mitt liv. Och fick lite panik, som vanligt. Så nu gör jag faktiskt lite vettiga saker. Har bland annat ansökt om att bli affischerarePeace & Love :)

Tror jag ska ta och skriva ett cv också så jag kan söka sommarjobb nångång.. För får nog ge upp det där med att spara ihop såpass mycket pengar att jag slipper jobba, det kommer inte gå. Men hela sommaren tänker jag definivt inte jobba! Nån som har nått bra tips på vart man kan söka om man inte vill ha så mycket jobb..? (a)


Annars suger det lite att sitta hemma en lördagkväll igen kan jag säga. Särskilt när Julia bestämt sig för att ha fest här. Så här sitter jag instängd på mitt rum, haaaaa!
Gud ge mig mitt hem tillbaka. und meine freunde..

vad gör man egentligen..?

Match!

2011-02-19 14:04:16

Packar väskan och drar iväg till Karlskoga för att stärka u-lagets 2a plats.


LFIBK U - Karlskoga IBF
Karlbergshallen 17.00


Tänkte måla den i paint men..

2011-02-19 12:58:19
Jävlar vad länge jag har sovit. Men jävlar vilka drömmar jag har drömt! Värsta äventyrsdrömmarna. Precis som på film, skitkul vare, fast läskigt! 

Senaste drömmen natten till ära innehöll bland annat en tågkrock, att jag och några blev dumpade i djungeln och sedan jagade av ett annat gäng. Vi skulle ta oss över floder med vattenfall och farliga strömmar, det var giftiga kackerlackor och det andra gänget hade nån ledare som inte kunde dö, förens vi slet av han huvudet och slängde i en speciell källa i floden.

Det var spännande som tusan! Sånna här drömmar har jag haft i flera dagar nu, wonder whyyy? och jag har faktiskt inte kollat på några sånna filmer den senaste tiden, så det borde inte vara förklaringen..

Det tråkigaste med sånna här roliga drömmar är ju att det aldrig går att förklara hela drömmen, dels för att man glömmer bort den så fort och dels för att den egentligen inte hänger ihop alls (inte som det känns när man väl drömmer den), det enda man kommer ihåg tydligt är vissa detaljer. Har t ex en speciell bild i huvudet efter den där drömmen som jag minns bättre än resten; när vi skulle ta oss över floden med dom faliga strömmarna och vattenfallet, minns precis hur det såg ut, vad vi sa osv. 
Tänkte måla den scenen i paint, men näEruuSynd, annars hade ni fått en glimt av hur det ser ut i mitt huvud om nätterna :)

I natt och några nätter tillbaks har jag drömt väldens äventyrsdrömmar, precis som film!
och nej såhär såg det inte ut, men tyckte bilden passade ändå :b Snood via google.


makes me

2011-02-19 01:24:28
ibland blir man så himla paff av sina egna känslor. Blir glad av helt konstiga anledningar. Men nu ska jag sova, somna med en bra känsla Och till bra musik, som jag äntligen hittat efter en jävla musiktorka, sånt gör en också glad!

Imorn har jag match igen, spelade igår också men då hade jag virus (i datorn asså) och kunde inte berätta det, vann gjorde vi iallafall. och det ska vi göra imorn också! :)



 och till veckan tänkte jag ta tag i mitt liv igen, bra va?!

<3

2011-02-18 22:32:00

-Varför är det en pannkaka i bestickslådan?
-Varför är det bestick i pannkakslådan?!

Åhhhh! :D


Ryck upp mig!

2011-02-18 15:56:16
Hej. Mina fritidsintressen är att ligga nermyst under mitt täcke med en bok i näven eller en film framför näsan, smaskandes på något gott.

Snälla, ryck upp mig! ;(


Långhelg i Göteborg.

2011-02-15 16:01:23
Men titt nu är jag tillbaka! :D

Blev en långhelg hos Issa. Tänkte vara snäll och uppdatera alla nyfikna heeeela tiden. Men så blev det inte. Direkt jag slog på datorn därnere så fick jag virus.. Bakgrunden blev blå och det stog massa skit om ah, vad det nu var.. Har alltså inte haft nån dator sen i torsdagskväll. Men nu helt plötsligt när jag startade om den var det blåa borta och datorn verkar fungera som den ska?! Väldigt knepigt, så kanske inte är så smart att använda datorn nu när viruset säkerligen ligger kvar i..

Men långhelgen hos Issa ja! Får väl passa på att berätta om den medans datan åtminstone beter sig som att den vore virusfri. Helgen har vart kanonis! :))

Torsdag: Mat på Jensens med Issa, Jacqueline och Sanna, sötissa bjöd:) Fika och plugg på nått supermysigt café som mer liknade en supermysig lägenhet. Införskaffning av mat och vanligt mys resten av kvällen.

Fredag: Ensam hemma medans Issa var i skolan. Passade på att ta en 40-minutare på crosstrainern, kolla Patrik 1,5 (som jag inte sett förut, men den var mysig!), låsa in mig på toan (lyckades dock ta mig ut precis innan tårarna började rinna, kul att sitta där inlåst i flera timmar liksom ;o) plugga litelite körkortsteori och sova.
Senare blev det mat på Qué pasa med massa folk från Issas klass.

Lördag: The shopping day. Gjorde massa bra fynd :)) efter många om och men tillochmed en outfit för kvällen, då det vankades utgång. Eller ja utgång kanske man inte kallar det, hemmafest. Har tyvärr inga speciella minnen från den, jävla mig!  men Issa sa att jag såg au att ha kul iallafall (y).

Söndag: Hahahahhaha! Eh fick ta följderna för gårdagen och då syftar jag inte på att jag var bakis för det var jag inte :)) När jag väl ordnat det, och det tog sin lilla tid, satt vi mest halvdöa hos Issa och väntade på att några av hennes kompisar skulle komma för bakishäng med pizza. Och jävlar vad den pizzan satt fint ska jag säga er! Åt nästan en HEL! följt av en chokladkaka..

Måndag: Sov och segade oss längelänge jag och Issa. Sen blev det en sista tur på stan innan det var dags att åka hem. Fyndade lite mer, massa fina grejor till lägenheten bland annat, supernöjd tjej!

Inte en endaste liten bild har jag sen helgen heller, dåligt! men får be Issa skicka om hon har nån så lägger jag upp då isåfall.

På tåget, rätt tåg.

2011-02-10 09:58:06
Vad duktig jag är! Tillobörja med så kom jag upp imorse, trots att det blev sängen sent igår.. Jag kom även på rätt tåg (med lite hjälp, tack för den! :)) och är nu alltså på väg mot Göteborg! Eller ja egentligen är jag på väg mot Trollhättan där jag ska byta från tåg till buss, buss till Göteborg.

Gött att åka tåg har jag precis upptäckt också, gott om plats och gratis internet, finfint! är ju faktiskt bara 2a gången i mitt liv, 1a gången jag åker själv. Känner mig ganska vuxen och cool nu ska ni veta. haha!

Men nu ska jag kolla om jag hittar nått fynd på tradera :))



H&M's Conscious collection

2011-02-10 09:35:59
Ny kollektion från H&M på G; Conscious collection. miljösmart mode. Massa fina supersomriga plagg, speciellt alla klänningar!

Några favvisar:

Mina personliga favoriter från H&Ms conscious collection.



Fakta om kollektionen och fler bilder hittar ni här. Släpps i butikerna gör den 14e april.

Ojdå..

2011-02-09 23:51:18
Kom nyss hem från Karlstad. Tinar upp fötterna med hårtorken. När dom inte längre är is måste jag packapackapacka. Kolla vilken buss jag ska med imorn också..

Ska bli grymt skönt att lämna staden att tag iallafall och träffa älskade Isabelle! och Nattan:)Och annat folk. Och få se Issas lägenhet. Och Göteborg! och Festa som jag inte gjort på evigheter. Och ah så jävla bra ska det bli! Bara jag kommer på rätt tåg..
 Fast just nu har jag litelite ångest över att jag ska åka just den här helgen. Men det kommer bli grymt!


Ah fast nu har det gått typ en timme sen jag skrev det här, fick visst annat att tänka på. Men nu lär jag verkligen ta tag i packningen och sova!

När ska jag ställa alarmet?!

2011-02-09 00:13:50
Har haft lite problem med att planera min morgondag. Klockan 1 har jag lektion och vid 5 drar jag till Karlstad för att käääka och kika innebandymatch med laget :) 

Men innan dess då?

När ska jag ställa alarmet? ska jag göra nått vettigt? eller bara glida runt? eller kanske helt enkelt sova tills det är dags att gå till skolan? hej i-landsproblem!

Men har iallafall bestämt mig för att ställa alarmet på 10.00, snooza en stund och 10.30 händer detta. Det och frukost kommer sitta finfint imornbitti känner jag :))

Men nu ska jag göra mig klar för sängen, nightynight!

Tjuvkik..

2011-02-08 16:51:53
.. på min lägenhet:

Min nyrenoverade lägenhet är på G. Ska bli så sjukt skönt att flytta hem kan jag säga..

Har ju väntat ett bra tag på att det ska hända nånting, men nu börjar det äntligen ta sig. Det mesta är klart, bara kakel och en del småfix som fattas. Hoppas dom fixar det snartsnart! Det ska bli så underbart att flytta hem så det finns inte! :D

Hoppas dock att dom städar efter sig, annars lär jag ha o göra ett bra tag innan det går att flytta in ändå.. :/ grisar..

Kunde inte låta bli..

2011-02-08 13:50:52

Jag vet, jag har egentligen inte råd just nu.. Meeen, så länge som jag har spanat på dessa, så dyker ett par röda 36or plötsligt upp på lager?! givet köp.
sista exet var det tydligen också. FLYT.

två ringar passade jag på att slänga med också :)

Äntligen ett par röda Matsumoto 3 på väg hem till mig! två ringer passade jag på att slänga med i beställningen också:)
Ett par röda Matsumoto 3, äntligen är de på väg hem till mig!


Tröttast.

2011-02-07 18:11:25
Ujujuj, vad trött jag har varit idag. Försov mig till matten klockan 8 och sen till fysiken klockan 1. Men kom iväg gjorde jag iallafall och duktig var jag! Resten av dagen har jag bara legat i sängen coh myst med HP. Tänkte städa men näee, har ingen ork till det.. Sparar den lilla orken till innebandyträningen istället, som jag ska dra iväg på alldeles strax.

Måste tvinga pappa till affären också, det enda ätbara hemma är kolhydrater, som jag inte får äta. Har fuskat nog så det räcker under helgen. Men har var så tjurig så får se hur det går..




Beställt tågbiljetter.

2011-02-07 00:04:57

Go vinst förut! 6-2.

Har suttit och krånglat med jävla tågbiljetter nu. Ska äntligen hälsa på Issa! men jävls cphemsida, som dumma sig. Skulle boka dit- och hemresa, båda ligger i kundkorgen, ska betala, nej då är det helt plötsligt bara summan för en resa. Tänker att "jaha, då får jag väl betala dom var å en för sig, så osmidigt." Men sen när jag ska betala hemresan är den borta. Gör en ny beställning men då står det att jag måste ha en återresa också, vilket då blir en resa till till Göteborg, och det vill jag ju inte ha! Så nej gjorde om allt istället och då minsann funkade det..
Så här sitter jag med två biljetter dit och en hem. Så iväg kommer jag illafall! På torsdag far jag :)))

vet inte om det är jag som var klantig eller sidan som var dum, hundra spänn åt helvete blev det iallafall..

men nu ska jag sova, skola imöööra!


Draaaar.

2011-02-06 11:21:17



Lesjöfors/Filipstad IBK U - Sjöstads IF U.
Spångbergshallen 13.00


Om man skulle ta och skaffa en..?

2011-02-06 00:21:44

Åh, är så himla sugen på en tatuering! För något år sen var jag jätteanti, men det har bara vänt mer och mer och nu har jag det fan i tankarna jämt.. Dock så kommer jag nog aldrig kunna bestämma mig för precis vad jag vill ha. Får nog helt enkelt beställa en tid och sen blir det som det blir, för annars kommer det inte bli av alls.

Iallafall så har jag kommit fram till att jag vill ha en text svenska, antingen vid revbenen, i nacken (eller snarare precis nedanför nacken) eller handleden.

Men vad ska man ha för text egentligen? Kommer med största säkerhet bli ett citat från en låt eller film. Men problemet är ju att man kommer på nått nytt bra hela tiden, men ändå aldrig nått som känns liksom detskajagha!

Just nu känner jag mig väldigt inne på ett Kent-citat i nacken iallafall, det skulle bli grymt tror jag! Fast imorn kan jag lika gärna vara inne på nått helt annat ;s

Fick jag välja just idag hade det blivit en sådanhär tatuering fast med ett kent-citat.
En sån här fast med ett kent-citat hade det blivit om jag fick välja just nu.

Är även rätt sugen på några smågrejer på handen/fingrarna. Ett hjärta på nått finger SKA jag ha.


Såhär mysigt har vi det:

2011-02-05 08:18:16

Tidig morgon med Skönheten & Odjuret, mys :)

Det kallas tvivel.

2011-02-05 00:02:19

Filmen var riktigt bra faktiskt:) mysig och rolig. Måns röst gjorde väldigt mycket också! Men 3D kändes rätt onödigt..
Nöjd tjej iallafall, förutom att jag åt massa godis. Center med nougat i <3 

Men nu ska jag läsa Winnerbäck-texter och fundera på livet.  

"Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå"



Helgens planer.

2011-02-04 13:23:08
Idag: Bio i Karlstad; Trassel, med Therese och Lollo, kanske Malin också.

Imorn: A-lagsmatch borta mot Kristinehamn, 14.00

Övermorn: U-lagsmatch hemma mot Sjöstad, 13.00


Men nu ska jag platta håret och fixa annat och knalla ner på stan för några minuter i solariumet.

Bio ikväll; Trassel

Sjutton.

2011-02-03 23:12:11
-Hur gammal är du?
-22 men snygg som 17.



jag tyckte det var lite kul . . .

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

2011-02-03 21:21:34

...

Mitt mål är först och främst att komma på vad som är mitt mål, min dröm. Nånstans att börja liksom.

Har väldigt mycket panik över det där just nu.. Vad ska jag plugga? Vill jag ens plugga? Vill jag jobba? Får man tag på något jobb? Vad gör man annars? Vart ska jag flytta? Eller ska jag bo kvar?
Jag vet helt enkelt ingenting. 

Fast sen finns det ju andra mål/drömmar också, som inte har med jobb och göra; Jag ska hitta en perfekt man, skaffa två barn och ett fint hus.

Sen kunde man ju önska att den där prefekta mannen råkar vara rätt tät också så man slipper oroa sig för allt det andra. Bara kan gå hemma och fixa, leka med barnen äta middagar med vänninor och sånt där annat hollywoodfru-aktigt :)


Spotify-favoriter..

2011-02-03 12:52:42

..just nu:

Sichelle - Fuck deg
Britney Spears - Hold it against me
Salem Al Fakir - Split my personality (Bassflow remix)
Johnossi - Roscoe (Rebecca & Fiona remix)
Armand Mirpour - All for Sara [All for you]
The Beach Boys - Good vibrations
Sophie Zelmani - If I could



weheartit



Där fick man för den ansträngningen..

2011-02-03 07:01:38

Ahmen det här var ju kul.. Gick upp 20 över 6, tänker vara dreeeethurtig och gå en promenad eller jägga en sväng. Drar på mig kläder och går ut, håller på o dra mig innan jag ens når vägen.. Och så fortsätter det, går inte att ta ett steg utan att man håller på att halka i kull.. Så ja, jag har vart ute och halkat omkring i en kvart. Hurtigt Lisa.

Nej fyfan vad sur jag blev nu..



såhär gulligt var det inte när jag halkade omkring, dör om nån såg mig, och det vet jag att nån har..


Avslutar kvällen med det här:

2011-02-02 23:35:00



Har inte kollat killens blogg på ett bra tag så finner jag det här. Glad blev jag :)) Nån som råkar veta vad sista låten heter..? (a).


Köp inte!

2011-02-02 23:00:26

Köp inte det här..
Speciellt havtornen (?) smakar skit. Tacka vet jag hallon, jordgubbar o smultron..


bild  -->  google


Today.

2011-02-02 21:09:27
Good day.

Sov lite för länge.
Tog det lugnt, fixade frukost, kollade datorn, läste lite.
Solade med Therese, gymmade med Therese, hängde med Therese.
Hem, fixa lite mat, latade mig.
Drog iväg på träning. tränade.
Hem
Nu: Iväg till affären, handlaaa lite småplock, ägg bland annat. jävlar vad det går åt ägg när man inte får äta kolhydrater.. x)

Sååh! Blir sängen tidigt ikväll. Matte 08.00 imorn. och kommer jag upp i tid till den har jag vart på ALLA lektioner den här veckan, det ni! (att jag bara har 3 stycken låtsas vi inte om..)

Helgens planer börjar klarna också, mhmmmm! :)) 

5 ynka u-lagare..

2011-02-01 23:39:30
Nu tar jag sängen. Tänkte sakta men säkert vända rätt på nitt dygn och bli en liten morgonpigg en! Så som man var när man var liten.
Kanske dags att återinföra regeln sova innan 12?!

Hann inte riktigt med allt jag skrev förut att jag skulle göra innan träningen. Plocka lite på rummet och noppa ögonbrynen hann jag, storstädningen och byrålådsrensningen får vänta.. Sen var det träning ja, 5 ynka u-lagare var vi idag.. Men träningen blev helt okidoki iallafall, blev massa skott och teknik och en jobbig "snabba-vändningar-övning", var helt trött efter den!

Har även vart rätt duktig och ätit helt okej LCHF-mat idag. (Vet inte om jag nämnt att jag är dyngsugen på att testa det, eller om jag skrivit det nån annanstans? Har en liten hemlig blogg också förstår ni :)) Iallafall så har jag mest ätit massa ägg i olika former, turkisk yoghurt och en ölkorv idag. Tyvärr har jag också ätit en banan och 5-6 godisar, inte bra! Men ska testa ett tag till, så länge det finns ägg hemma tror jag det går! Ska fan köra hårt nu och se om jag hamnar i ketoooooos!

Men nu ska jag sova som sagt och försöka ta mig upp tidigt imorn, trots att jag är ledig, och  få nått vettigt gjort!Sol och gym med Therese är planerat iallafall och så träning på kvälla som vanligt. Städa och måla naglar står ocså rätt högt på prioriteringsslistan.

Nej godnatt med er!



Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

2011-02-01 20:11:36

Sommar känns ju som det uppenbara valet, men det vette fan asså. Efter 3 somrar på olw med alldeles för lite ledig tid och nöjen känns inte sommaren lika rolig längre. så nej, jag måste nog lägga min röst på våren istället. 

Snön försvinner, kylan försvinner, alla jävla vinterkläder försvinner. Man blir piggare, gladare och liksom mer motiverad. Allt blir så mycket enklare och roligare! Det ligger förväntan i luften och man känner sig liksom fri.
typ. Åh vad kass jag är på att förklara...

"Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha"


Börjar såhär:

2011-02-01 14:04:33
Är ledig idag :) Så har passat på att sova alldeles för länge och bara latat mig. Men nu tänkte jag ta tag i dagen, plocka ihop på rummet, rensa nån byrålåda och noppa ögonbrynen tänkte jag hinna med innan det är träningsdags.

Men jag börjar såhär:


RSS 2.0