Säger så.

2011-07-31 15:29:39
Seg tjej.
Var ganska duktig tidigare idag, gick upp strax efter 7, ut och gick 1½ timme, handlade, osv osv. Men nu sitter jag här o göra inte ett dugg.. borde göra det o det o det, men jag vill inte. Kanske skulle slå på en film och göra nått halvbra, som att sortera några byrålådor, så gör jag nått riktigt bra senare? Vi säger så.


Tillsammans.

2011-07-30 23:12:12
Kom precis ut från duschen. Innan dess var jag ute o tränade i drygt 2 timmar :)) Visserligen bestod hälften av tiden av snabb promenad men joggade även 40 minuter samt körde ryck i backar. Så nu kan jag lägga mig med gott samvete! Och det ska jag göra snart.

Ny kärlek:


och så en till:


Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna någon ro.
Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra men sen var det som hon dog, inombords.
Så vändes världen upp och ner då hon en dag träffade en annan. Han var mer så att han la band på sig själv och kände sen ofta att han inte var en tillräcklig människa.

Trodde jag...

2011-07-30 19:48:05
Nu kanske jag är tokig men jag har precis köpt en ny soffa! :D För några ynkliga hundralappar, ganska så värt:D Trodde jag, sen kom det en jävel och trissade upp priset som fan precis innan auktionen gick ut ;/ Så nu blir det börja leta efter en ny soffa, buhuuuuu! Åh vad besviken jag blev nu.. Trodde jag skulle få den för 300 och var skitnöjd! Men icke..

Aja, har iallafall hunnit med att tvätta, diskat, lagat mat och bäddat sängen idag och nu ska jag ut och röra lite på fläsket!

rokokosoffa inhandlad på hammarösauktionsverk för några hundralappar. fett värt! dock blir inredningen runtomkring lite svårare att välja :o

Ekhultsgatan 6.

2011-07-30 17:27:05
Nya adressen: Ekhultsgatan 6, Linköping!

Sådärja. Hyreskontraktet påskrivet och ivägskickat och adressändring fixat. Blir det som planerat går första flyttlasset nästa helg och den riktiga flytten helgen därpå. Ganska taggad tjej! Fast samtidigt sjukt nervös och stressad. Har typ tusen saker att hinna med innan dess?! Tror dessutom jag prioriterar lite fel när jag lägger ner typ all tid och energi på att fundera över inredning och möblemang...


Uppdatering.

2011-07-28 21:18:16
oj här går det bra med uppdateringen, är egentligen inge sugen nu heller, men kör ändå.

I förrgår var jag hemma hos mamma, bara städade i garderober. Igår drog mamma med mig på packmopesturnén och direkt efter det ut. Det där direkt resulterade i att jag gick klädd i en filt, men det var skönt kan jag lova! :p Nykter var jag också! Men inte mamma efter ett tag.. haha, sprang runt och gömde sin sprit i typ varenda buske nere på stan och sen försökte hon beställa ett lös kokt ägg på Torgrillen... osv osv. toktant :)
Anledningen till att jag var nykter var att jag var iväg o körde halkbanan idag. Gick välla bra, blev inte kuggad och jag dog inte. Så ett steg närmre nu! Direkt jag kom hem blev det iväg på innebandyträning, kul!

nu ska jag nog passa på att ta en promenix medans jag ändå är svettig och äcklig (lagom varmt o mysigt i hallen..).



556:-

2011-07-25 22:00:42
Glöme helt bort! Har beställt från Nelly idag också. Rea, fri frakt och gratis tidning på köpet, vem kan stå emot att slänga i väg en beställning då? (a)

fri frakt, rea och gratis tidning. en liten beställning från Nelly kan väl aldrig skada? (a)
blev det + lite annat smått.

Getting busy doin' nothing.

2011-07-25 21:41:15
Sitter just nu och försöker ta reda på varför bokstavs- och sifferkombinationen A113 dyker upp i alla pixar-filmer. Lyckas jag ta reda på det och har lite flyt kan man vinna ett fett paket från pixar, med bl a alla deras filmer, hade inte suttit helt fel!

Annars har jag inte gjort mycket idag (heller). Haha, varit på stans alla mataffärer har jag iallafall hinnut med och fyllt på förråden. Hittade äntligen Cinema (filmtidning) också! Fattar inte varför den sak vara typ omöjlig att hitta, men jävla traktor- och jaktmagasin kan dom ta in hur många som helst?! knepigt.

Sen har jag hjälpt Jullan o fixat lite mat och så har jag plockat hallon, nam nam!

Men nu ska jag fortsätta leta, sen ta en promenix och sova.Tar en låt på det också så blev det här inlägget kanske inte helt slöseri med tid:


Skön som tusan! :)

It all ends here.

2011-07-25 18:57:00
OBS läs inte om ni inte vill få sista hp-filmen spoilad. Och har ni inte läst böckerna fattar ni nog inte ändå.

Igår kom jag äntligen iväg och såg sista Harry Potter-filmen. Hade riktigt höga förväntningar på den, särskilt efter den grymma trailern, förväntningar som inte motsvarades. Tar väl i om jag säger att filmen var dålig, för det var de inte, men det går inte ens att jämföra med de underbara böckerna.

Satt och störde mig på någonting i typ varje scen fast samtidigt så satt jag och grät till hälften av dom?! Mest störde det mig att dom lagt till så mycket action och snygga effekter.
Varför kastar sig Harry utför ett stup tillsammans med Voldemort?
Varför sprängs Voldemort i tusen bitar när han dör?
Varför berättar Harry för Ron och Hermione att han tänker låta sig dödas av Voldemort?

Så ska det inte vara! All jävla action dom lägger till tar ju fokus från det viktiga. För Harry är ju kampen mycket mer psykisk än fysisk, vilket inte alls framkommer i filmen.

Scenen i minnessållet var dock en favvo. Kan även konstatera att det är bökigt att torka tårar bakom 3D-brillorna.

Äntligen har jag sett den sista Harry potter-filmen.

Wherever you go I will follow.

2011-07-23 22:09:57
Dagen har inte bjutt på mycket. Gick upp 7 för att sedan gå och lägga mig igen och sova till halv 3(!). Har haft i en till omgång färg i huvvet och sen en omgång färg för kroppen på solstudion, samt pluggat körkortsteori.

Spelar för övrigt sönder den här låten:


Nu ska jag nog ta med mig musiken ut på en promenad och sen sova. Lever ett vilt och fullspäckat liv just nu!

Orkar inte med mig själv.

2011-07-23 18:21:01
.

"Nu är det kört.."

2011-07-22 09:35:51
Usch vaknade precis av typ världens hemskaste dröm (eller okej det var värre när jag drömde att mamma dog). Iallafall först var det en vanlig, ganska rolig dröm, var utomlands och festade och massa sånt, sen satt vi på nån resturang och åt då jag känner att nått sitter på benet. Drar upp byxorna och får se ett stort grönt äckligt kryp men nån sorts puppa. Får panik och försöker slå bort skiten men den har liskom bitit sig fast. Till sist får jag bort den men då får jag bara ännu mer panik; under sitter en larv som är halvvägs in i mitt ben. Får tag på nån jävla doktor som säger att jag antagligen har fler larver som kryper omkring i kroppen och fortsätter babbla.. Vaknar precis efter att jag tänker: "nu är det kört..". Usch den tanken och det hålet rätt in i mitt ben, rysningar! kliar på hela mig nu..

Ingen bra start på morgonen!

29 kronor.

2011-07-21 17:39:04
Kom hem från Karlstad för en stund sen. Blev lite shoppping på Bergvik, mat på ikea och en titt på Hammarös auktionsverk, tror minsann jag har hittat mig en soffa! :D

Nu ska jag packa ihop mig och knalla ner på stan för att inhandla glödlampor och en till omgång hårfärg, för nej  jag ska inte ha rött. Så nu blir det lägga i mer brunt! Blir nog ett besök på solstudion också, när jag ändå är nere på stan liksom.. :)

alltså, finns det nått bättre än mat på ikea?
mat på ikea är givet vid en karlstadtripp, så jävla billigt o gott! kolla här; mat, sallad, bröd, 'efterrätt; 29:-





Shoppat blev två par tygskor och lite hoppaplock på hm samt en tidning.

Experimenterar lite.

2011-07-20 21:01:35



Loppis och möbleringsproblem.

2011-07-20 17:28:26
Har precis varit nere på stan med Selma och kollat in varenda loppis, hittade ingenting?! dåligt. Sen blev det glass på det. Var bra nära att det blev en pizza också men vi lyckades stå emot, istället ska vi fixa kyckling nu! Fast blir nog jag som får fixa, Sekma är så flamsig såå jag vet inte vad jag ska göra med henne x)

Just ja har fått lite bilder på lägenheten nu och har försökt göra en skiss utefter det, chansade lite, men på ett ungefär ser det ur såhär:

En ungefärlig skiss på min blivande lägenhets planlösning.
Blir inte det lättaste att möblera den här, ännu svårare blir det med tanke på att taket ser ut såhär på båda sidor:


meeen det blir nog bra i slutändan det där, men har nån nått bra möbleringstips så tell me!

En tisdagkväll.

2011-07-19 22:05:01
Kom precis hem efter en kvällspromenix. Skönt! Nu ska jag kolla runt litepå datorn sen blir det dusch och sängen. Ska försöka att inte läsa halva natten också så jag kommer upp i hyffsad tid imorn..Tycker inte om att vakna vid 12 ;(







hehe jaa, passade på att plocka lite blommer när jag ändå var ute. Och ursäkta för det inte så vackra mobilbilderna..

Kan även meddela att tidningen jag köpte förut var rätt kass.

Vardagslyx.

2011-07-19 19:50:09
vardagslyx; fruktsallad och tidning.

Det fick gå över som ingenting alls.

2011-07-19 02:10:19
Det gick inte över, jag ville tillbaks.
Hjärtat ville fram och tillbaks.
Det gick inte över, jag ville va kvar.


Jag vill tillbaks.

The end of 18e juli.

2011-07-18 23:39:10
Neeej, dags o tänka på refrängen, typ.

Imorn lär jag se till att vara mer effektiv än idag. Eller vadå, nu lät det som jag inte gjort nått idag och det har jag faktiskt! T ex så kan jag checka av en, nästan två, av uppgifterna i den ena sommarkursen. Har också promenixat, solat, lagat mat, pluggat lite körkortsteori och upptäckt att jag verkligen lär plugga mer på hur bilen funkar.. Jaa, den sista punkten var ju inte så bra, men att vara medveten om sina svagheter är också en styrka, right?
Men som sagt öka på effektiviteten imorn.

Nu blir det tvätta ansiktet, borsta tanden och krypa till sängs med Lilla stjärna.

Natti! :)


Kan inte bestämma mig!

2011-07-18 21:37:14
Jag vill tatuera mig. typ nu. Men får verkligen aldrig tummen ur att beställa tid.. Tänkte ju inte göra i stan heller (känns som det är lång väntetid här också?). Nån som vet nått bra ställe i Karlstad?

Är ganska säker på vad jag vill göra iallafall, har haft samma citat i tankarna bra länge nu. Funderar dock på ett litet tillägg från de tidigare tankarna.. Sen måste man bestämma typsnitt också och svårast av allt: vart ska jag ha den?! Revbenen? Nacken? Handleden? Insidan armen? Eller nån annanstans..?
Åhhhh.

Skulle vilja visa hur jag tänkt mig men är rädd att nån ska sno min idé (a). Eller jo vi kör, måste bli av snart!

vill tatuera mig, men vart?!

Citat från Kents Mannen i den vita hatten, dock lite omgjort.

Blödig tjej.

2011-07-17 23:22:05
Vet inte vad det är med mig men jag är så sjukt blödig just nu! Värst är jag när det gäller familjerelationer och sånt, mest till barn. När det handlar om sånt på tv eller i en bok  så kommer tårarna direkt. Inte tala om när jag tänker på att jag ska flytta ifrån min älskade Selma och Esmis.

Men det är väl okej, antar det ska kännas lite så när man flyttar långt bort (ja, jag tycker Linköping är riktigt långt bort..).

Mindre okej känns det när ögonvrårna fylls av tårar när Japan gör mål i vm-finalen ;o Har inte ens kollat på matchen men zappar över och ser dom göra mål, och där kommer dom: tårarna. Fortsätter rinna gör dom under straffarna nu också, varje gång man ser målvaktens lycka när hon gör en räddning. Och nu när Japan vann..
Vad blire liksom!?


Lite irriterande det är att inte ha något photoshop nu när man vant sig vid det (min testperiod har gått ut:().

Färnsjön runt och Zodiac.

2011-07-17 20:52:20
Har precis duschat efter en jobbig löptur i regnet. Blev färnsjön runt idag igen, jag kan tydligen om jag vill?! Lite sjukt att  det tog på  minuten precis lika lång tid som sist. Har även hunnit umgåtts med både Selma och Esmeralda, vart o handlat, betalat räkningar och pluggat körkortsteori idag.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och invänta Zodiac.


Shoppingförbud och kladdkaka.

2011-07-16 20:59:02
Sådär, då har ungen anlänt. Ut på gården och leka skulle hon på direkten så det är hon nu, blir dock lite nervig när jag ser henne i klätterställningen, ser inte vidare stabilt ut.. Får lite ångest, är det väldigt oansvarigt att låta ungen vara ute och leka på gården själv..? :o

Förövrigt så måste jag verkligen sätta ett shoppingförbud eller något, bara handlar och handlar.. Så fort jag klickat hem en beställning börjar jag kolla runt på nya webbshoppar eller annat. Visst pengar är till för att spenderas men kanske ska börja lägga lite mer tanke bakom det där spenderandet..

Iallafall, nyss så klickade jag hem löshår. Vad heter det Nagelslingor med keratinlim? Äkta indiskt remyhår, nån som vet om det är bra? och om det går att fixa hemma?

Men nu kom ungpalten in, hon hade inte ramlat ner från nån klätterställning, så nu ska vi baka kladdkaka. Leilas sega får det bli.

Om exakt en månad.

2011-07-16 16:50:54
Hjälp. Upptäckte precis att skolan börjar 16e augusti, jag som räknat med 31a hela tiden. Alltså är  det precis en månad kvar, en ynklig liten månad. Hur tusan ska jag lyckas hinna med allt innan dess?! Uh, mest ångest för sommarkurserna kan jag säga. Och det där jävla körkortet. Sen ska man skaffa alla skolböcker, själva flytten ska ske, adressändra osv osv.. -panik!

Annars då? Jo kom hem från auktionen i Nordmark för drygt en timme sen, blev bara 200:- spenderade (på saker jag inte ens vill ha..?! haha..). Håller nu på att fixa mat, sen ska jag städa lite och senare kommer Esmis så ska jag vara barnvakt. Just nu känns det dock lite jobbigt, är trött som ett as och har panik för allt. meeen det ordnar sig väl, brukar bara bli på bättre humör av att ha den där ungen i närheten så :)


Kan inte sova.

2011-07-16 02:03:27
Jag och Selma tog en hyffsat tidig kväll och la oss strax innan 12. Efter att ha gett Fantasia ett försök men misslyckats (Vad är det för skitfilm egentligen, verkade mest vara nån orkester som spelade och en gubbe som stod o pratade emellanåt? Inte ens tecknat ;o).

Hur som helst, nu ligger vi nerbäddade i sängen. Selma har somnat för länge sen men mig går det inte lika bra för. Knepigt, jag som inte brukar ha ett dugg svårt att somna (eller sova). Brukar inte störas varken av ljud eller ljus, kan sova både med lampor tända och musik på. Sova på obekväma ställen eller konstiga positioner burkar inte heller vara nått problem, har ju tillochmed somnat stående ett par gånger så :p Väcka mig är däremot svårare, krävs oftast ett antal alarm med tillhörande snoozar. Finns det för övrigt nått skönare än att ligga kvar i sängen o dra sig de där minuterna extra när man borde gå upp? Och med minuter menar jag snarare halvtimmar, den största anledningen till att jag så ofta har kommit försent till skolans första lektion genom åren.

aja, ska iallafall försöka tömma skallen och sova. För antar det är i huvudet problemet sitter. Just att jag ligger och tänker på att jag inte kan somna är nog en bidragande orsak. Precis som det brukar vara, tänker man på hur långsamt tiden går känns det bara som den går ännu långsammare osv..

Wonder how it would have been

2011-07-15 23:31:44

Fredag.

2011-07-15 19:38:33
Fredagsmys med Semlan nu! :) Först mat och nu glass med hallon och film; den fantastiska räven. Ska dock sabba myset lite genom att betala räkningar.. 

Imorn äre auktion som gäller, grymt taggad :D

Jag måste stjäla

2011-07-15 00:20:22
Sitter o slötittar på nått program om snattare, att det är som ett beroende och att affärerna förlorar sjukt mycket pengar på det. Tror åtminstone det är det budskap dom försöker få fram. Men är det då så bra att de berättar om massa olika fix o trix snattarna använder för att inte bli påkomna..? Speciellt grejen med kvittot var ju smart! (köper en grej, går tillbaks till affären några dagar senare plcokar på sig en likadan grej i affären, går till kassan, visar kvittot och säger att man vill lämna tillbaks grejen och få pengarna tillbaks.)

Rätt sjukt också att man är så pengakåt så man blir sugen på att testa, om man bara inte hade vart så feg.. (a) haha, tjejen utan moral..

jag måste stjäla

haha när jag skulle hämta en bild på snatteri på google hittade jag det här citatet: "snatta hellre ditt schampoo än råna för att ha råd med det". Jaa så kan man ju också se det :)

Fungerande dator och antagningsbesked.

2011-07-14 21:31:02
yey, datorn fungerar! OCH webbläsarna. Passade på att byta till firefox också, verkar som dom flesta har det så det borde ju vara bra (?) dock tycker jag att datorn verkar seg men det beror säkert på mitt internet..

Har förövrigt inte berättat att jag liksom alla andra fått antagningsbesked idag. Och visst kom jag in :) Så till hösten är det alltså högskoleingenjör i kemisk analysteknik som gäller. I Linköping. Ganska säker på att jag har en lägenhet också, eller ska rättare sagt bara tacka ja så har jag. Rätt grymt! :D

Nu ska jag roa mig med tv och sortera i några byrålådor innan det blir sängen.

Finns det något mer irriterande än teknik som krånglar?

2011-07-14 18:01:59
Gårdagens planering gick ganska bra. Åtminsone tills min webbläsare fuckade ur totalt. Helt plötsligt gick det inte att komma in på någonting, vilket resulterade i att jag fortfarande inte gjort quizen eller betalat tradera-auktionen.

Har fortfarande inte fått bukt på problemet trots att jag provat allt, från att slå på datorn till att kasta den i backen. Nejdå, det har jag faktiskt inte gjort, bara tryckt extra hårt på alla tangentbordetsknappar samtidigt (det hjälpte inte..) Har även testat tusen andra, vettigare,  saker; följt massa olika problemguider som dykt upp, fått hjälp av andra mycket mer datakunniga än mig osv, men inget har hjälpt. Så nu sitter jag hos pappa för den sista utvägen: total systemåterställning.


Dagens att-göra:

2011-07-13 08:06:07
Dagens att-göra-lista.
I'm up! Har precis vart i tvättstugan och nu står äggen på kokning, frukost it is!

Make believe

2011-07-13 00:14:03
Har just vart ute på en löptur, (nästan en vecka sen sist nu, så var verkligen på tiden!) så nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen bädda ner mig i sängen med lite bättre samvete än jag hade för en timme sen.

Ska göra en att-göra-lista till morgondagen också. Funkar ju inte att bara sitta nersjunken i soffan med datorn i knät o vika pappersfåglar hela dagarna..

Säger godnatt med dena goding som jag hittade idag:


Hur underbar?! Ännu bättre blir den om man sett Gossip Girl :)

Vart tog mitt liv vägen?

2011-07-12 22:45:04
Just asking..
Dagens största händelse: jag har lärt mig vika papperstranor. Vad har jag gjort mer idag? handlat, lagat mat, slötittat på en säsong av scrubs oh kollat runt på ungefär varenda webbshop som finns (?!). Höll mig dock till att beställa från en. Törs knappt säga vad, men okej; pennor. En webshop för bara pennor, jag använder ju liksom knappt pennor, varken skriver eller målar..!?
men jag ville ha en sån här:
hat köpt mig en
Hmm ja det var min dag det, skönt att man är så himla effektiv!

Papperstranor

2011-07-12 16:23:56
Titt vad jag lärt mig! Bara att fortsätta så har jag snart mitt draperi då! oooom man bortser från att det tog typ en halvtimme att vika dessa två..?
åh, har lärt mig vika papperstranor!
Bara 998st kvar tills jag får den där önskningen också..

från inatt.

2011-07-11 16:32:00

Jagat igelkott.

2011-07-11 05:19:49
Oj, har verkligen vänt på dygnet..
Har slötittat scrubs och klickat runt på massa inredningsbloggar hela kvällen/natten. Har hittat massa roligt! Bland annat en hemsida där man kunde köpa en uppstoppad (?) vit påfågel, hur grymt vore det inte att ha en sån?! kostade dock typ 50 000 så får väl drömma om det. Fanns ju andra roliga, lite mer realistiska saker också.
t ex:
bilder från husligheter.elle.se

Är helt kär i alla 3 bilderna, men mest i papperstranorna tror jag. Eller i tavlan med text. Sån borde ju inte vara så svårt att få tag på eller, sitter ju i var o varannan lägenhetshus så borde väl gå att få tag på? Om inte annat kan man ju alltid sno från nån lägenhet här.. om jag hade vågat.
Förresten nån som har vikt sånna där fåglar och vet om det skulle ta evigheter att pyssla ihop nått liknande..? Kanske är ungefär lika orealistiskt som den där påfågeln. Hur som helst är bra sugen på att fixa :)
Meeeen egentligen var det inte det där jag skulle svamla om. För nån timme sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig men sen fick jag syn på hur det såg ut ute, himlen var helt rosa och hmm ja, fin. Så jag fick en knäpp och gick ut för att ta lite kort. Blev en del fina så gick hemmåt och kände mig nöjd. Ännu nöjdare blev jag när jag fick syn på en igelkott som kilade över gräset. Åh, kul motiv tänkte jag, men det var minsann inte igelkotten med på. Stack in under en bil o gömde sig. Och det gjorde han väldigt länge, försökte vänta ut honom men det enda jag fick ut av det var att se honom kila in under nästa bil, och nästa för att sedan stanna där.. Så kul var det. Blablabla. Skitsamma, finare bild än såhär blev det inte:





Dumma igelkott. Meen nu blir det iallafall sängen för mig!
Visar lite bilder imorn.

Dagen & gårdagen.

2011-07-10 23:00:59
Var hos mamma igår till idag, kom hem för nån timme sen. Igår var jag o Semlan ute o fotade lite, hon fick leka modell och jag fotograf. Gick ganska bra tills vi var tvugna att ge upp eftersom vi höll på att bli uppätna av alla knott. Senare på kvällen blev det några filmer och massa bildredigering (lite plugg men mest annat.. (a)).
Idag har det mest blivit slöing men har även klippt gräs (var en sån lättnad när jag var klar de där jäcla äckliga gråsuggorna var på mig hela tiden!), solat, pluggat lite körkortsteori och ätit god mat.

Life Like

2011-07-08 16:34:32

 

Låten. Videon!


Kan inte sluta titta.

2011-07-08 11:33:05
Yey, jag är vaken! Hyffsat tidigt ändå med tanke på att jag låg och kollade gossip girl till minst 4 i natt. Kunde verkligen inte sluta. Innan varje avsnitt tänkte jag "Efter det här går jag och lägger mig" och efter varje avsnitt tänkte jag "Åh bara ett till" Så det slutade med att jag sov på soffan.

Tror bestämt jag börjar den här dagen också med lite GG, sen måste jag verkligen se till att göra lite vettiga saker, typ plugga, städa och träna..   Hört den förut..?




Negg

2011-07-07 23:11:10
Har inget att säga idag.
Är så sjukt trött på mig själv. Mår dåligt av min egen spegelbild. Vill bara spola tillbaks tiden och göra om, göra rätt.



Gudfadern och hökörning.

2011-07-07 00:10:01
Blev väckt av mamma vid 7-8 imorse då hon klampade in här och mer eller mindre tvingade med mig till Rubbetorp.
Så så blev det; kom dit var rätt pigg, så slog på en film, Gudfadern. Tänkte jag äntligen skulle ta tag o kolla på den eftersom den är en sån jävla klassiker. Meeeen vet inte riktigt om den levde upp till förväntningarna. Fast det var nog mycket för att jag somna i den och spolade tillbaks och hackade mig igenom den, såg inte ens hela förresten, så får nog ge den ett försök till. Hästhuvudet tyckte jag dock var klockrent :D

Senare på dagen åkte vi till Daglösen (Mormor & morfar och moster) för hökörning. Så idag har jag slitit hårt! eller..?
aja det är väl typ vad jag hunnit med idag, övningskört en massa också, det är bra! Svider dock lite att jag missade Erikshjälpen idag, särskilt efter att ha varit dit i lördags när det visade sig vara stängt!
Min morgon: Ciabata, jordgubbar och Gudfadern

Hur duktig..?!

2011-07-04 11:19:51
Godmorgon! Usch idag sov jag sådär länge igen, borde gått upp vid 9 när jag blev väckt. Igår däremot var jag duktig! Gick upp halv 9 och begav mig ut för en löptur en halvtimme. Men inte nog med det; på kvällen gav jag mig ut på en ny löptur, tänkte ta det ganska lugnt men hade tydligen mer spring än jag trodde i de hät feta benen.. En tur runt färnsjön blev det, vet inte hur långt det är (mamma gissade på 8km?), men hur som helst trodde jag aldrig att jag skulle orka springa så långt! 55 minuter tog det och jag stannade inte en enda gång. Var bara tvungen att säga det, kände mig så grymt jävla bra!

Men ja, jag blev väckt idag ja; av körskolelärarn som hade fått ett återbud och undrade om jag ville ta över lektionen, och det ville jag, så om 50 minuter är det körlektion som gäller. Ska se till att plugga lite teori när jag ändå är därnere också. Sen MÅSTE jag plugga lite på mina sommarkurser, innan jag går och hämtar Semlan som ville hit idag. haha hon har blivit så himla Lis-ig på senaste tiden :)) Sötnosa..

Stora tjärn

2011-07-03 17:33:00
Innan vi åkte hem från mamma blev det en sväng till Stora tjärn för lite bad. kallt! Sen blev det även fika på Lindgården i Brattfors, mys! Var bra nära att köpa mig en gammal väckarklocka på deras loppis också men eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken så blev jag utan..


Mot Rubbetorp.

2011-07-02 13:47:15
Spenderar resten av lördagen hos Mammi med henne, Selma och Esmis :))


Dagens fynd.

2011-07-02 13:01:00
Solning & loppis -check! Dock var Erikshjälpen stängt så fick bli annat, fick med mig en shaker och en liten vas hem, supernöööjd :) Blev även en liten bodybutter på Magnolia, luktade så jävla gott, socker och vanilj, mm-mm-mm.





Skön Fredag.

2011-07-02 01:24:34
Ska precis bädda ner mig i sängen efter en skön fredag. Blev lite plugg och fix under dagen, sen färgat o klippt håret på Isabelle, blev riktigt bra faktiskt! kanske har lite talang för det där ändå? ;) Sen drog vi till Magnus och nötade Buzz, jag ägde sönder totalt, så gööött!
Imorn står bland annat; loppis, solning, plugg och lek med Esmeralda & Selma på schemat :)
buzz, fy fan vad kul det är!

Fyller på filmhyllan :)

2011-07-01 12:25:24
Whoopwhop, pengar på kontot! Firar med att betala räkningar och göra en liten beställning från cdon. Var faktiskt länge sen nu (a).

Meeen eftersom jag lever på csn så lär jag kanske ta tag ordentligt i de där sommarkurserna så jag slipper betala tillbaks sen...
nytt i filmhyllan!
Blev mest disneyfilmer eftersom cdon hade massa erbjudanden på dom. 328 kr för 4 st är ju rätt billigt trots allt:)

Coopertest, promenad och smultron.

2011-07-01 10:48:40
Hurtig morgon! Strax innan 8 begav jag mig mot Kalhyttan för att köra ett coopertest. 2km skulle vi köra (brukar det inte vara 3? men det var tur att det itne var det!) konditionen är ju inte riktigt på topp så det var riktigt jobbigt, 12.44 tog det.. men nu kan det väl bara bli bättre?! Fortsatte runt färnsjön hem. Fyfan vad långt det är! trodde seriöst aldrig jag skulle komma hem.
Plockade smultron längs vägen också, så när jag kom hem blev det frukost, med smultron i yoghurten :))


RSS 2.0