Überseriös!

2011-03-31 19:05:51
bloggen har krånglat med mig ett tag, eller om det är mitt internet eller min sega dator..? Hursom så har varje inläggsförsök resulterat i damp. Men nu verkar det funka som det ska igen :)

Idag har jag vart überseriös! Skrivit matteprov, som jag tror att jag klarade.. Vart till ica för lite handling och pakethämtning. Städat köket ganska ordentligt. Så när jag väl städat där så tyckte jag det passade bra att stöka till igen. Det gjorde jag genom att baka bröd. Eller ja, baka är väl att ta i kanske, slängde ihop lite ingredienser till en deg/smet, bredde ut på en plåt o in i ugnen bara. Inte så komplicerat. Men mera nämnvärt är att det blev gott! Nämnvärt av två anledningar; mina tidigare brödbak har resulterat i små degiga bollar. ochden andra anledningen; det var ett lchf-bröd -alltså nästan inga kolhydrater, men det blev ändå gott, glad överraskning där!
Efter brödbaket körde jag på och gjorde en tacopaj (lchf också den), som också blev god! Så nu är jag mätt och belåten :)) 

Nu ska jag lyssna in massa nya album på spotify och fila på en liten grej (som antagligen aldrig kommer bli av men ändå..)

lchf-tacopaj

Nytt i filmhyllan!

2011-03-30 21:38:00


heheeee. det här vad jag ägnade gårdagen åt.. Satt och läste massa filmrecensioner och jämförde massa olika filmsidor. vilket resulterade i en ganska stor filmbeställning. Ojsan.

Lägenhet i Linköping?!

2011-03-30 12:17:44
Åh shit nu fick jag lite panik. Fick precis ett okänt samtal, från nån tjej som pratade skitfort om lägenheter i Linköping.  Fattade inte mycket men det lät väldigt seriöst, skulle kolla upp mig hos hyresvärden och sånt där och så skulle jag ringa upp i början av april för att se om dom hittat nån lägenhet åt mig. Jag som trodde det var nån vanlig boplats-sida jag anmält mig till där man bara sökte på lägenheter man typ vet att amn inte kommer få.. x) Men så var det tydligen inte. oj måste kolla upp det där nu..

Usch vad verkligt det känns nu, ska jag verkligen flytta härifrån, till en ny stad helt ensam?!

Flytta till Linköping?!

Skön måndag!

2011-03-28 19:42:09
Sådärjaaaa, varit en ganska duktig tjej idag må jag säga! Började visserligen med att försova mig, börjar bli en måndagsrutin.. Men sen kom jag iallafall iväg till skolan för fysiklektion sen vidare hemmåt för plugg med Tobbe. Tror vi satt från typ 12 till 4, duktiga! Sen har jag fixat och dolat lite, diskat, fixat mat. Världens latmat visserligen men ändå.

Sen bestämde jag mig för att ta en promenad och handla lite så knallade iväg till pekås. Jävlar vilken bra affär det är egentligen! Tyckte jag handlade massa bra grejer, ändå kostade det inte ens hälften av vad det hade kostat på typ ica (kändes det som iallafall)..

Så mysigt är det att handla också, är fan nått av det roligaste som finns. Ja, tillochmed på en mataffär (!) älskar att skrota omkring där, jämföra märken, priser, innehåll, se om det kommit nått nytt osv..  

Nån promenad hem blev det dock inte, råkade möta pappa på vägen hem och skjuts kunde jag inte riktigt tacka nej till. Skyller på att jag ville hem och kolla innebandyn (a). Så det ska jag göra nu.

Skön Måndag!

Heelgen.

2011-03-27 20:39:21
Helgen blev inte riktigt som planerat men bra ändå. Karlstadturen blev flyttad till lördag. Fredagen spenderades istället hemma hos mamma, kollade tv och åt våfflor :)) Och på lördag åkte vi alltså till Karlstad. Det gick ganska bra med listan faktiskt! prickade av kökshyllorna, duschdraperi-stång, strumpbyxor, superlim och löparskor. Blev även kryddburkar, en orkidé, några baslinnen och en vårjacka.

Är dock inte helt hundra på jackan, inte skorna heller.. var ute o sprang en sväng förut men det kändes inge bra alls, fick ont på utsidan fötterna och skavsår. Vet inte om man bara måste vänja sig eller om dom helt enkelt inte passade mig.

Blev jävligt sugen på att köpa en soffa på ikea också! Var halva priset på en utgående modell som var fiiiiin, åtminstone om man jämför med min fula.. men ah, ändå rätt mycket pengar att bara punga ut med sådär så det blir väl inget med det, fast jag vill!

mitt fredagsgottis..

2011-03-25 12:52:54
Vet ni idag äre fredag och då tänkte jag äta nått gott, nått med socker i! Har ju faktiskt hållt mig från sånt heeeela veckan men igår när jag var tvungen att berätta receptet på kladdkakesmet började det verkligen kännas jobbigt..

Såååå bestämde mig för kladdkakesmet (mycket goare än själv kakan fan!). Tänkte dessutom vara smart och göra iordning det nu, då kan det passa på att stå i kylen och stelna till lite medans jag är i Karlstad så kommer jag vara jätteglad när jag kommer hem sen. Sagt och gjort, diskade tilloochmed efter mig på en gång bara för att få en riktigt skön feeling när jag kommer hem sen, bara slänga ner sig i soffan med gottiset liksom. Men sen uppstod ett problem, ehh..
halva satsen är liksom slut.. Vet inte riktigt hur det gick till, skulle ju först bara slicka av visparna, sen bara ta lite på fingret och smaka.. fast sen blev det liksom ganska många fingerdoppningar, jag bara stod där i köket och njöt liksom.. så nu har jag ju inte mycket alls kvar till ikväll..

och ett litet tips bara; minska ner på sockret, det blir faktiskt mycket goare då! och mjölet kan man också skita i, och sen ställer man det i kylen (eller frysen om man har bråttom..) så det får stå och stelna, kanongott!

The shopping list

2011-03-25 12:13:25

Städar, men det är inge kul när dammet bara yr omkring och landar där man precis torkat.. Känns ganska meningslöst.

När mamma slutar vid halv 1 ska vi iallafall åka till Karstad, får dessutom pengar idag så rätt bra tajming :)) Inte för att jag har så mycket pengar att handla roliga saker för ändå men..



får se hur det här går. Skulle gissa på att jag glömmer/inte hittar/finns inte på lager hälften av grejerna på "ska köpa-listan" och istället råkar hitta väldigt mycket som inte är med på nån av listorna..


Big Brother.

2011-03-24 23:08:38
Asså det är nått fel på mig tror jag.. Såg första avsnittet av Big brother och då tänkte jag att "vafan det här kommer ju inte bli kul alls ju, inte en enda snygging med ju.." Men nu när jag tittar tycker jag att typ ALLA ser bra ut. Asså inte dretsnygga men liksom helt okej. Patrik är ju riktigt fin! Och Rodney är ju het på nått vis och Martin ser ju ut som den där söta killen i Full frys, ni vet en sån där typisk svenne-söt-snygg-90-tals-kille.. höhö tyckte tillochmed Christian var rätt fin i ett klipp förut.

Tror jag behöver komma ut och se lite folk..


24 mars

2011-03-24 22:30:29
Sådär då var en dag till slut. Jävlar vad tiden går fort nu asså!

Dagen började mindre bra med att jag försov mig och missade matten.. Men har iallafall  gjort lite annat vettigt under dagen
Tvättat, diskat omgång 1 (står en ny omgång och väntar nu..) och lagat mat; kycklingsallad. Igen..

Det och tacos (utan skal/bröd) är fan det enda jag äter, vet liksom inte vad jag ska äta annars, det där med att inte äta kolhydrater minskar ju liksom utbudet av maträtter avsevärt.. Har nån nått bra LCHF-recept kan ni ju berätta det för mig!

Beställt körlektioner har jag gjort också, i början av maj fick jag. Guuuud vad bra, inte.. Aja, nu behöver jag iallafall inte vara rädd för att träffa morfar.. Har liksom vart lite rädd för det ett tag nu (a).

Sen har jag promenixat och pratat med Issa också! <3 och lite annat göjs, typ kollat massa scrubs o städat lite.

Men nu avslutar jag kvällen med Big brother! Börjar bli rätt insatt ska ni veta, kommer förmodligen sitta klistad varje kväll nu :))


Saknernajuuu!

2011-03-23 21:56:54

Har precis kommit hem från en pw (och ni som åkte bil längs industrirakan; det var inget fyllo där, det var bara jag som spelade sudoku medans jag promenixade..) och ett litet besök hos pappa. Passade på att hämta lite tvätt när Esmis är där, sakner na juuu! Så vi läste lite böcker och så bjöd hon på tår och näsa :) Men sen grinade hon när jag skulle gå så då kände jag mig elak..

Annars då? Skolan förut kändes som grymt slöseri med tid, gick igenom en grej som jag kunde läst in själv på 10 min och sen kollade på tråkig film. Ganska ovärt.
Sen var Kristoffer och mamma här och fixade med dörrfoder till öppningen mellan sov- och vardagsrummet. Och pappa fixade lite med halltaket. Skönt att det händer nånting, men fort kan man inte påstå att det går inte..

Men nu ska jag fixa lite kvällsmat och kolla Big brother! Började kolla igår, tänkte jag skulle bli en hängiven big brother-tittare jag också, funkar ju liksom inte att vara ensam om att INTE titta på det.. dessutom har jag på tok för mycket fritid för att låta bli.


Mina gosisar!


Spotify-favoriter..

2011-03-23 21:40:47

..just nu:

Electric Lady Lab - Let go
Katy B - Katy on a mission
Poison - Talk dirty to me
Hoffmaestro - Memories in blue
Agualung - Easier to lie
Ke$ha - Animal (Switch remix)

eller kolla hela listan här, har blivit ett gäng uppdateringar sen senaste favvo-inlägget (:


God morgon!

2011-03-23 10:10:31

Inatt har vart en rolig natt! Har drömt så jävla mycket knäppa grejer.. Det bästa är att jag kom ihåg mer än vanligt när jag vaknade också :D Så morgonen har jag ägnat åt att berätta om drömmarna för några som var med i dom. Det måste man ju passa på att göra när man väl minns mer än enstaka ögonblick :)

Ska forsätta morgonen med frukost och scrubs. Idag börjar jag inte förrens klockan 2, det kallar jag sovmorgon det! Fast bara för det vaknade jag självklart tidigt och var aspigg..

frukost!
orkade inte ta nån ny bild....


att vara "vuxen"..

2011-03-22 17:21:59
Det är inte kul att vara "vuxen". Senaste tiden känns det inte som jag gjort annat än handlat mat, lagat mat, diskat, städat och betalat räkningar. det tar ju liksom aldrig slut..

Idag har jag förutom sånna där tråkiga grejer vart i skolan och på gymmet, som att det var så himla mycket roligare.. (?) Nej det var det inte, skolan var asdryg och jag orkade inte koncentrera mig alls och gymmet var bara jobbigt. Märks att man inte vart där på ett tag, men lär bli ändring på det!

Men nu ska jag ta en lång varm dusch, laga mat (och diska!) och hoppas det är nått bra på tv..


Ska inte ett tekniskt basår ge behörighet till ALLT?

2011-03-21 09:07:11

Sitter och letar utbildningar på studera, inte ens en månad kvar tills jag ska ha sökt ju! :o 
Just nu är jag mest inne på biomedicin, men upptäcker att vafan, kemi b är ju ett krav på typ alla de programmen?! och det har ju inte jag behörighet till.. ÅHHH, ska inte ett tekniskt basår ge behörighet till allt?! Var ju liksom därför jag läser ett sånt.  Asså jag dör..

Jaha så där var det ett till problem på listan. Utöver att jag inte har en aning om VAD och VART jag vill plugga så kan jag alltså inte välja vad som helst, eh ja utöver att jag ska komma in konkurrensmässigt dåråå.. Fast det där konkurrensmässiga kanske är ett större problem. Har förutom biomedicin och IT även funderat lite på läkare, psykolog och polis (och säkert massa mer saker som jag inte ens kommer ihåg att jag funderat på..) 
Inte riktigt de lättaste utbildningarna att komma in på..

Det är fan inte lätt inte!


Vrång igår, nu trött..

2011-03-21 08:10:03
Sleten tjej! Borde egentligen vara i skolan nu men är så jävla trött och hungrig så tar fan sovmorgon.. Var uppe alldeles för länge igår för jag trodde jag var pigg ?! smsade och läste min bok. sen tog boken slut, då går jag och hämtar en tidning istället, för jag kommer ju ändå inte kunna somna tänker jag, sen när jag väl lägger ifrån mig tidningen tar det väl typ en minut innan jag somnar. Så pigg var jag, helt sär. Blir alltid sådär vrång på kvällarna SKA läsa så länge det bara går, verkligen tills jag somnar med boken i näven.. Måste vara nått felprogrammerat där..

aja, lyckades ta mig upp ur sängen till sist, men inte nog tidigt för att komma i tid till skolan, så orkar inte stressa. Tar en lugn morgon med frukost istället. Så nu är äggkokarn igång! :)

6-3

2011-03-20 19:23:43
Blev en vinst förut, 6-3. Matchen var nog inge vidare så det var skönt vi tog det, så var seriesegern säkrad också!

Men nu ska jag nog sova eller nått, är sjukt trött. Orkar knappt sitta vid datorn, då äre illa.. Gör inget vettigt heller, tänker bara på allt jag skulle behöva (vilja) köpa. Hej shoppingabstinens. Och, tyvärr, hej pank.


Lördagkväll.

2011-03-19 19:36:28
Fylld med motivation! Får se hur länge den håller i sig..

Kom precis hem från solariumet, känner mig brunis! :D Nu ska jag städa lite innan jag fixar tacos så är dagens alla måsten uppfyllda. Sen ska jag sjunka ner djupt i soffan och hoppas det är nått bra på tv!


(bara jag som inte kan ladda upp bilder just nu..?)




Lördag.

2011-03-19 16:11:17
Shit vad klockan går. Känns som jag nyss vaknade men det var visst 5 timmar sen.. haha när jag vaknade upp imorse hade jag förövrigt lite panik, visste inte om det var lördag eller söndag x)

Har iallafall hunnit diska, dammsugit och tagit en lång varm dusch. Har inga som helst planer för dagen, sola tänkte jag försöka hinna med bara. och laga mat. Men annars vet jag inte, ut ska jag iallafall inte för imorn har vi nästsista (eller sista..?) seriematchen för säsongen. Tomt det kommer kännas sen.. Vad ska jag göra då varje helg liksom..? 


 

It's

2011-03-19 02:38:08
been a good day!

Tack Emil för att du drog med mig! Och tack mig själv för att jag inte backade ur..

Ord.

2011-03-16 23:01:49
17 dagar kvar till högskoleprovet. Dags att börja plugga kanske? som jag tänkt varje gång men aldrig gjort.. Såå, om man tar några ord varje dag och läser massor borde det ju hjälpa lite, eller? (Om man tänker på orddelen alltså, den jag måste förbättra)


Paradox = en oöverenstämmelse mellan vad en teori utsäger och vad sunda förnuftet förväntar.
Kontext = omständigheter, sammanhang, omgivning, eller övergripande situation.
Zenit = höjdpunkt
Indolens = Håglöshet = Letargi = Apati ?
Affekt =
Stark sinnesrörelse

Molnfri bombnatt

2011-03-16 15:42:09
Molnfri bombnatt, har fastnat helt i den!

Har fastnat helt..

Så får det nog bli:

2011-03-15 22:47:44
Har precis sökt lite sommarkurser, såhär får nog ansökningen bli:

Dagen lite snabbt sådär.

2011-03-14 23:50:08

Matte på Bergsskolan.
Biblan, sista HP var utlånad, jag som har sån abstinens! och min bok till högskoleprovet skulle dröja..
Sola
Hem, fixa mat, kolla film.
Fysik på gymnasiet.
Hem igen, kolla klart på filmen.
Utvärderingsmöte med innebandyn
Hem, top model, slappis!

Yeee. Och nu är mamma här och målar lite på mitt halltak, och tigger pengar. typ. Min dag det, men nu ska jag alldeles strax avsluta den med att bädda ner mig i sängen med en ny bok.



Sommarkurs

2011-03-14 23:21:05
Sitter och letar sommarkurser. Sista anmälningsdag imorn, så tyckte det var dags.. Har lite beslutsångest. Vet inte riktigt vilken/vilka jag ska söka. Har inte heller någon koll på vad man får för några pengar för att plugga på sommaren, om man måste läsa visst antal poäng osv.. Hade ju tänkt plugga istället för att jobba men det kanske inte går..? 

Aja, i vilket fall är jag mest inne på att läsa nån kurs i Kriminologi eller kriminalteknik, helst kriminologi. Självklart skulle just den distansutbildningen kräva 1 sammankomst och kursen läses i Sundsvall, inte så jädra bra.. Skulle även vilja läsa nån kurs med photoshop men hittar inge bra, en kurs i ryska blev jag sugen på också men ah det kanske är lite onödigt.. Nästan lika onödigt som det hade vart o läsa Harry Potter-kursen som finns. Men kul hade det vart! :D


En löptur.

2011-03-13 23:16:25
Fick mig en flipp och drog ut på en löptur. Det är så himla mycket skönare på kvällen, när det är svalt och mörkt och ensamt. Alltså rört lite på fläsket, rensat hjärnan och lyssnat på detta. In love I am!

Feels good, nu kan jag bädda ner mig i sängen med lite bättre samvete.

Electric lady lab -en ny kärlek!
en ny kärlek..


...

2011-03-13 22:25:18

Skön vinst!

2011-03-13 16:01:10
Nyss kommit hem från match i Lesjöfors. Säger bara skön vinst! 15-2 det vägde upp gårdagens förlust rätt bra det:)

Nu blir det dusch och knalla iväg till pappa.

...

2011-03-13 10:57:48
När man kommer försent för att någon man inte brukar prata med skriver på facebookchatten precis när man ska gå hemifrån.

"Varför går det så trögt att galoppera för?"

2011-03-13 04:48:34
Jaha, då var man visst vaken också. Fattar inte riktigt varför alla ska vara så pratsugna vid 4 om nätterna, när jag ligger och sover så gott? Menmen, nu är jag ju ändå vaken så kan ju vara trevlig och svara :p Passade även på att läsa Emils blogg (och alla andra jag måste uppdatera mig med efter två dagar med virus) och han gör det igen! Ett långt inlägg om olika sysselsättningar man inte bör aktivera sig med om är på ett visst sätt och så drar han till med denna:

Vara häst. När man är en snigel.

"Ååååhh, varför går det så trögt att galoppera för? Jävla skit"

Asså, så jävla braaaaa x)


Men nu ska jag nog kolla vidare på filmen jag somnade ifrån förut. Med andra ord somna om till den.


Dagen.

2011-03-13 00:27:28

Idag har jag spelat match och firat Esmis födelsedag.

Matchen blev storförlust, igen. Vet inte vad som händer. Men spela roll, 2a plats i division 3 blev det iallafall och det är ju inte fy skam :))

Men nu ska jag lägga mig ch tagga för ny match imorn. Säsongens sista för a-laget. Mot Lesjö, som hittills är nollade, och det ska dom vara efter imorn med, annars dör jag lite.. Så tagga vare!

Aja, avslutar med lite bilder från dagen:







Natti!


7 stycken..?

2011-03-12 23:54:09
Upptäckte just något hemskt! Har ju råkat skaffa det nya dåliga msn och upptäckte just det allra sämsta med det:




det finns ju inga smileisar! Dom som är så viktiga.. Ganska jävla kasst.


Virus...

2011-03-12 21:26:36
tjatja. har virus i datan igen, lyckades få en paus eller nått i det så ska försöka återställa allt nu. Assa jävla bajs det är det där med virus..

aja, får se om jag lyckas styra upp det här nu...Hoppas. Får lite småpanik av att inte ha nån dator, känner mig liksom väldigt ensam och isolerad. Vilket jag visserligen också är. Sitter här i min ensamhet och kollar melodifestivalen, höhö. Håller lite tummar för Danny och Daniel (The moniker) :))

Hos mamma.

2011-03-10 22:05:52

Sitter hemma hos mamma. Har roat mig med Halv 8 hos mig och Sveriges värsta bilförare. Asså blir lite sur och körkortsmotiverad, har de där lyckats fått körkort så måste väl för fan jag också klara av det.. ?! Bara mamma kunde fixa bromsarna på sin bil så jag kan övningsköra nån gång. och beställa körlektioner vare ja..

Har även roat mig med spel på hamsterpaj, mest det nedanför, men det började blir tråkigt för typ en timme sen så kanske dags att lägga ner. Får bli sängen nu, ska bli så mysigt att åka med mamma till stan imorn vid halv 6.. :)


Han ba dog.

2011-03-10 12:38:22

Har hittat en ny blogg att lägga till favoriterna: 


Gaymasen
[Bilden är en länk, klicka o läs!]


och ett lite extra roligt inlägg på emil.blogg.se, läs det också!

:)


Vad gör man?

2011-03-09 22:36:14

Dagarna bara går. Och jag vet ingenting. Fortfarande.
Vad gör man? När man inte vet någonting?


 
Varje dag, varje minut.



Men nu ska jag tänka på annat; scrubs it is!

Wounded rhymes

2011-03-09 21:22:13

Såg precis att Lykke Li's nya skiva kommit, så den ska jag lyssna på nu! Samt duscha efter en mycketmycket dålig träning av mig, usch vad sur jag blir! men jag har faktiskt ont så skyller på det ;/

Lykke Li - Wounded rhymes
[Klicka bilden för att lyssna]


Har man inte jobb så gör man sig..

2011-03-09 18:12:19

..eller vad är det det heter?

Ska strax dra iväg på träning, tänkte bara fixa lite mellis först. Så skulle värma hallon att ha i yoghurten. Men tappar skålen med de varma hallonen uppochner i en kökslåda. Heja mig!  aja, har torkat rätt på skiten, så nu ska jag äta, tejpa lite på min onda stortå och dra iväg på träning.

Har annars vart ganska duktig idag; vart i skolan, fixat mat (kycklingsallad, Mmm mmm mmM!), städat lite, satt upp gardinstång och sänglampa (med lite hjälp av pappa). Ah sen har jag latat mig och haft lite panik över mitt liv också, men det är inte lika duktigt..

Har fått kakel i köket med, blev kanonis! Tar kort och visar sen när jag diskat.. :)

förresten, tor jag hittat en ny favoritgrönsak! ^^


bild via google


Att gå till skolan..

2011-03-09 09:11:55
Usch vad det tar emot att gå till skolan om en timme. Vill inte. Fattar inte hur det kan vara så jobbigt att gå till skolan när jag har 5 ynkliga lektioner i veckan? Hoppas inte mamma läser detta, men faktum är att jag fortfarande inte närvarat på samtliga lektioner en enda vecka. Hur illa är inte det?! Men när blev jag såhär lat egentligen? För nått år sen när man hade lektioner varje dag var minsann min närvaro nästintill hundraprocentig, men nu.. Tycker seriöst jag är riktigt duktig och förtjänar en liten present eller åtminstone en klapp på axeln för varje lektion jag varit på.  

Frågan är hur jag seriöst kan fundera på att plugga vidare, det kommer jag ju aldrig att klara! Då måste man dessutom plugga utanför lektionerna, massor.. Jag som aldrig pluggat mer än nån timme till ett prov, och då tycker jag att jag ansträngt mig och varit duktig.. 1 timme eller 2 kommer man nog inte så långt med på universitetsnivå, har jag åtminstone fått intrycket av eftersom dom som pluggar inte verkar göra nått annat än just plugga.. ? Det gör mig livrädd..

Men hursomhelst räknar jag med att det är lättare att gå till skolan när man har fler lektioner (för det blir ju liksom jobbigt att pallra sig dit för bara en lektion..) Och så står det ju lite mer på spel också; klarar man inte kurserna får man inga pengar osv.. Sen kan man ju hoppas att man tycker det man pluggar faktiskt är roligt och intressant, och att man vet att det kommer leda till nått bra och alltså blir mer motiverad.

Och snälla säg inte att jag har fel nu, för då får jag nog lägga ner de där pluggtankarna på en gång..

Beställt.

2011-03-08 13:10:10
Eftersom jag har så jävla gott om pengar beställde jag lite mer filmer igår. Eh. Kändes iallafall som jag hade ganska mycket pengar tills jag handlade mat och betalade själv ;s 
Iallafall så var det ganska billigt och en del av filmerna har jag tittat efter i evigheter men antingen inte hittat eller varit för snål för att köpa, så tyckte det var rätt värt :))

Film! från discshop denna gång.
från dischshop.se denna gång.

Igår.

2011-03-07 21:02:41


Igår fyllde världens goaste, mysigaste, gulligaste, bästa Esmeralda 4 år.
Tiden går så galet fort.. Och gud vad jag kommer sakna henne nu när jag flyttat hem igen! :(( Henne och pappas internet är lätt det jag kommer sakna mest :p Och Selma. Och okej, Julia och pappa nångång ibland, typ när Julia har lagat mat och att man har nån att spela kort med när man har tråkigt..

Men tillbaks till gårdagen: Esmeralda firade födelsedagen hos PappaPontus, vårt firande blir till helgen tror jag, istället passade jag, mamma och Selma på att åka till daglösen och fira en annan unge; Idde. Som också fyllde 4 fast för massa veckor sen. Det var mysigt, tror inte jag sett varken Idde eller Tinne sen jul, Tinne hade lärt sig både att stå och gå sen sist :o Galet att det kan bli så fastän vi bor så nära..  Riktigt lika mysigt var det inte att morfar tjatade om körkortet.. Måste väl ta tag i det där, men känns inte kul att boka massa körlektioner för morfars pengar.. ;/ Men eftersom han tjatar så får han väl skylla isg själv antar jag..? Får väl se till att anstränga mig så han åtminstone slipper betala för en 73 stycken typ.

Jo förresten innan påhälsningen igår så spelade jag ju match också, slutade med en go 6-5-vinst!

Känslan av... hemma!

2011-03-06 22:55:27
Nu ska jag sova, I MIN LÄGENHET. Happyface på den! Dock på bäddmadrass på golvet (har inte flyttat sängen än) men det gör inget. Känslan av hemma är g r y m.

Äntligen sova i min egna älskade lägenhet! som jag saknat detta..

Jo förresten matchen förut vann vi med 6-5, mycket skönt.

orkaaaa.

2011-03-05 22:50:23

Kom precis hem från Kristinehamn och u-lagsmatch. Herre, vilken dålig match. Vet inte vad vi sysslade med alls, inget gick vår väg iallafall och siffrorna blev inte speciellt snygga. men bara glömma och gå vidare, har iallafall lite aggressioner att ta ut imorn, och det borde ju vara bra? Så ja imorn är det ny match som gäller. Inte många kvar nu.. Men det kanske är lite bra, känner att väldigt många helger har gått åt till bara inenbandy nu..

Aja iallafall, lägenheten är på G: 


Öh, ah, vad ska mna sägarå?

2011-03-04 22:57:03

Är den här männsikan seriös? Kan man vara såhär dryg?

 


Man skulle gått bygg..

2011-03-03 22:56:42
Heeeeej!

Var ett par dagar sen sist. Har haft fullt upp med att vara duktig cheyyyy.  Har börjat stada och fixa i lägenheten, orkar inte vänta på det där kaklet.. Så har alltså städat och börjat packa upp osv. Har även förberett hallen för tapetsering och idag fick jag även för mig att det ska målas om i sovrummet, så det har jag förberett för idag och imorn blir det införskaffa färg :))) Jobbigt har det varit och mina fingrar är helt sönderslitna, men har insett att jag tycker sånt här är roligt! Att fixa, dona, slita och se en ordentlig förändring.

Åh man skulle ha gått bygg! Fatta vad bra?! Man hade haft en UTBILDNING, man hade kunnat fixa massa saker själv, jobbat svart och dessutom haft lättare att få höga betyg i de vanliga skolämnena (har åtminstone fått för mig att kraven inte är lika höga på t ex en byggelev än en samhällselev..?) prettyperfect.

Aja. Men nu var det inte så.

Kom hem från innebandyträning för kanski en halvtimme sen, sitter nu och väntar på att hårfärgen ska ta innan det blir dusch. får damp om det inte finns nått varmvatten idag heller... Efter dyschen blir det krypa ner i sängen och vila upp mig för ny fixdag! Men nu ska jag skynda mig och öva lite ord till högskoleprovet, heeeej!

Uppdaterat!

2011-03-01 21:04:34

OBS! Bilden är en länk.

länk till uppdaterad spotify-lista :))


några av de nya favoriterna:

R.E.M - Bad day
Hurts - Unspoken
Viktorious - Wish we were 10
I blame Coco ft. Robyn - Caesar


Finis.

2011-03-01 19:51:48
Kollar Halv 8 hos mig. Snygg kille?!
fiiiiiin ju, och söt dialekt, fint hemma, lagar mat och så verkar han mysig. Vilket kap! :)




fast oj nu upptäckte jag den långa hästsvansen där bak, den kan han ta bort tycker jag..

Men från Karlstad var han visst också ;) fast nu blev det ju nästan lite pinsamt att jag tyckte han hade fin dialekt.. x)

Björg

2011-03-01 15:00:21

Så jäääädra snyggt! och dyrt, attans..

bilder från lookbook 2011:

björg lookbook 2011, mums på hansmycket!
säger bara mums till det handsmycket  <---





och så några favvoriter från deras online store:


favoriter från Björgs online store. Så jädra snyggt!

Björgshop


RSS 2.0