Helgen.

2011-10-30 12:02:19
Åh äntligen får jag se Så mycket bättre! som jag längtat :) Tror att Laleh kommer vara bäst, så himla söt o bra tjej. som känns sjukt underskattad..?

Ajaa, har haft en bra helg fast jag trodde den skulle bli skit. Var jättegrinig i torsdags när jag fick veta att min övergång inte var klar och jag missar en match till.. :( Istället blev det en mysdag, och tjejorna vann matchen :)

På lördagen satt jag i entrén på (LIU AIF) herrarnas match, okej det var inge roligt alls, tror typ 10 pers betalade in sig ;o Åkte hem och chillade några timmar innan jag drog iväg till nh (nationernas hus) för att jobba i garderoben. Trodde det skulle bli en lugn kväll eftersom det var så mycket annat på gång, men där hade vi fel. Blev så mycket folk att de fick bygga upp en provisorisk extra garderob :O Hursomhelst var det skitstressigt och jobbigt emellanåt, en tyckte ändå det var riktigt kul?! Rätt tagg på att söka nått sånt där jobb nu..

Men så mycket bättre och frukst nu! :)

Livet är bra märkligt!

2011-10-26 23:35:26
Har slösat bort en till kväll på det jag gör bäst: kolla tv, läst olika bloggar och massa filmrecensioner osv. Fast har faktiskt även vart i skolan, lämnat in 3 labbrapportet, lagat riktigt seriös mat, städalite och tvättat så det känns ändå okej.


Asså så jävulskt bra en del grejer från den här filmen är!

-Men, är han inte lite väl mörk..?
-Men din pappa är ju lite mörk under ögonen, kanske är därifrån?


...

2011-10-23 17:00:57
En till dag med Lost och plugg. Synd bara att jag fortfarande inte kan nånting till morgondagens tenta.....

Kollar lost och pluggar. Hugo <3
Så söt människa!

Dear...Sincerely

2011-10-22 09:14:00
glädjen när man..

2011-10-21 22:20:10
hittar en låt man letat länge efter. Denna fastnade när jag såg LA gigolo för nån vecka sen.

The Whigs - Hot bedSitter för övrigt och kollar lost, gudars vad bra det är! Ryser konstant i mig med avsnittet om Claire och spågubben.


just nu:

2011-10-21 21:17:00
+ Sitter nermyst i soffan med tofflor, filt och tända ljus. (Ingefärspumpa från PL♥)

+ Kollar idol, Amanda P var helt klart bäst ikväll!

+ Följer uppdateringen för vår innebandymatch. (Min övergång är tydligen fortfarande inte klar så kunde inte vara med :/ svider rätt hårt, var sjukt sugen!) Ser dock ut att bli en förlust..

+ Dricker cola ur mina nya fina glas.
18e oktober

2011-10-18 18:19:26
Hade tenta idag, den gick tokdåligt. men det visste jag ju om redan innan jag skrev den. Så åkte ner på stan och ´tröstshoppade lite efteråt. Typ en tischa och ett gäng pocketar och nått mer, men allt var rea/erbjudanden + att jag hade rabatt och kassörskan slog fel så det blev jättebilligt och bra.

När jag kom hem tänkte jag storstäda så jag har pluggro resten av veckan, för nästa tenta ska jag fanimej klara. Har 6 (okej typ 5 nu) hela dagar på mig att plugga sönder, så borde verkligen gå,
Men började som vanligt med att fixa nått att äta o ch läsa några sidor i nån bok (har börjat med Sagan om ringen) och somnade såklart. Vet inte vad det är med mig, bara sover och sover och sover. Måste hålla mig borta från sängen!

Men nu ska jag göra nått bra nån timme innan det är dags för innebandyträning, yihoo! Tränade för övrigt 5ggr föra veckan, ganska duktigt av mig som gått och blivit helt stört lat..

F.ö hittade massa grejer på Åhlens som jag vill ha också, fyller på önskelistan med detta:

fyller på önkselistan lite


gnjhgm

2011-10-12 22:03:27
Yey, har vart duktig den här veckan och tränat tre dagar i sträck, blir en fjärde också. squash med Nathali imorn! :p

Har annars inte hänt mycket sen sist, en lugn helg. Lite plugg, mest labbrapportsskrivande. Sen var det inte så mycket mer, filar på en plan för framtiden men det går sådär..

Helgens to-do-list failade jag rejält med..

Här skulle det ligga en låt men tydligen går inte det?! Anways; The subways - I want to hear what you have got to say

Önskelista!

2011-10-08 13:14:39
23 dagar kvar till 20-årsdagen och hög tid för:

Önskelista 2011, bl a: låga converse, buzz till ps3 (trådlöst!), prenumeration på cinema och satinpåslakan från h&m.

Helgens to-do's:

2011-10-07 19:26:05
Inge mer alkohol till Lisa! körde en favorit i repris och vaknade upp på fel ställe, minns inte mycket från gårdagen och har slarvat bort alla mina grejer, väska, jacka, mobil, nycklar, alla kort, allt!
Flyt som jag har så ordnade sig allt men nu ska jag fanimej inte festa på ett bra tag! Blir en lugn helg alltså, ska försöka göra lite vettiga saker istället.

Kravall originall

2011-10-06 12:26:00
Iväg till skolan strax, föreläsning och labb. Sen kravall originall = utgång. Sjukt otaggad tjej, helgen tog lite knäcken på mig. Den ångesten..

meeeen det blir säkert bra.Det går bra nu . . .

2011-10-02 22:28:32
En mobilladdare och en sminkväska fattigare. Känns bra! Dessutom har busskortet gått ut så får nog gå till skolan imorn eftersom jag inte kan skicka nån sms-biljett. Om jag ens lyckas vakna utan mina 3 alarm med tillhörande snooz? Var ju en himla tur att jag hittade en väckarklocka på ikeas fyndavdelning förra veckan annars hade jag inte ens haft en sån ;o

Att man kan bli så handikappad utan mobil alltså.. smink har jag inge heller, ser ut att bli en pank månad den här med.

Tillsammans

2011-10-02 16:23:01
jävuuuuulskt bra film! ♥

Tillsammans <3

hfnjfgh

2011-10-02 04:55:48
helt sjuk kväll, på några vis, skitlugn på andra. Har iallafall lyckats slarva bort min mobilladdare, igen.. så sitter med lite telefonabstinens nu... Meeeen överlever väl antar jag,. Känns bra annars som som der brukar när man är full oh skön.

Oj hjälp, full tjej..


saknar. och ogillar starkt killar som bara vill ligga-.-

RSS 2.0