Stuck.

2012-08-23 12:38:00
Asså mitt liv är tråkigast i världen just nu. Allt jag gör är jobba och mysa. Känner mig så jävla fast, dampar på mig själv. Vill bara bryta upp från allt o göra nått nytt typ. Eller bara få ordnig & rutiner -bra rutiner. Känner så himla antingen eller, ordning och reda eller bar fucka ur totalt men har fastnat helt mittimellan. 
 
aja, idag har jag iallafall vart duktig och solat, vart ut o sprungit samt inte ätit nått. Ska duscha o fixa lite nu sen iväg o shöppa! Har hittat en soffa jag vill ha! Tyvärr är den egentligen stor för min lilla källarvåning men har kommit på hur man kan pussla in den, Återstår bara att se om den finns kvar. haha OM den finns och OM jag köper den kommer förmodligen många tycka jag är sjuk i huvudet, but I like it. 
 
har även färgat håret, det blev typ svart, jag som hade tänkt bli typ blond snart. fail? Men jag planerar så mycket som aldrig blir av ändå..
 
En vecka kvar tills min kära Therese kommer också, LÄNGTAR!
 
 
 

.

2012-08-18 16:10:00
Ge mig inget ansvar, ställ inga krav.
Jag vill bara dansa och ha det bra.
Ställ inga frågor, du får inga svar.
Det räcker med de plågor som jag redan har.
Säg inte till mig vad jag ska göra,
för vad du än säger kommer du förstöra.
Från mig är nej det enda du kommer höra.

Jagvillhaminkakaochätadenmed.

Jag lever osv

2012-08-01 18:02:16
Ops. Så här lång tid har det aldrig gått mellan två inlägg. Men. Har inte haft någon dator, min har krashat, men nu har jag köpt en ny! :)))) Har även fått tag på en lägenhet och flyttat sen sist. Haha så sjukt.
 
Iallafall, bor numera vid Kristiansborg, typ 10min till centrum och jobbet. Finfint. En liten källarskrubb, på 30 kvadrat i ett hus (fast lägenhet). Dock en fin liten källarskrubb. Flyttade i lördags så det är en del småsaker kvar att fixa, typ köpa nån mer hylla och få upp duschdraperi.Och organisera upp garderoben, KAOS. Men när det är gjort ska ni att få se hur det ser ut! 
 
Annars då? Jag jobbar o sliter. Mer eller mindre varje dag.Tränar typ nada vilket jag har fet ångest över..Och har ätit massor och bara skit sen i lördags, känns som jag gått upp ungefär hundra kilo sen dess ;/ Jag som hade nått den magiska gränsen på -10kg. hahah hur jävla tjock var jag då egentligen?! asså, sen i typ novembe rhar jag gått ner 10 kilo. Galet att jag vart så stor. Hur som vill jag nog fan ner 10 till typ. Men nog om det, ska ta tag i det! 
 
Blir tagg nu, så nu skiter jag i det här och går o köper mig ett nytt hedset, mitt försvann fan i flytten, sen sola. Så får jag röra lite på fläsket också. Senare ikväll ska jag nog till en viss herre. Men det är lite hemligt :)

RSS 2.0