Filipstad och kassa öppetider...

Go stad man bor i. För ja tyvärr är det väl Filipstad jag bor i just nu.
Iallafall. Några timmar, en dag i veckan är ungdomsmottagningen öppen, man anpassar sig o ser till att vara där just då, så är det stängt JUST den torsdagen man pallrar sig iväg. Jamen tack. Samma skit i lördags, pallrar mig ner på stan, tänkte kolla Erikshjälpen (som skall vara öppen 2dgr/vecka), som självklart visar sig vara stängt JUST den dagen, samma med biblioteket. Samma med af förresten, öppet några timmar, typ 1-2ggr i veckan? Var dit för nån vecka sen, stängt vare såklart. Skulle bara hämta en blankettjävel, så eftersom dom har öppet så jävla sällan tycker man ju att dom skulle kunna placera ett ställ med alla olika blanketter utanför, men nej. Fast å andra sidan verkar af i Filisptad vara totalt värdelösa, inte hjälpsamma nånstans. tur man är inskriven i Karlstad, där verkar dom bra och i Västerås var dom fan underbara, jävlar vad mycket hjälp jag fick av dom där och inget jävla krångel.
 
Aja, så himla dåligt iallafall, ville bara säga  det.
 
 

Kommentarer
Postat av: David Westergren

Ja AF i Filipstad har öppet typ tisdagar och torsdagar... men då är det så mycket folk där så man knappt hinner prata med de ändå.
Verkar dock bättre här i Karlstad :) Du får hitta lägenhet nu :)

Svar: Men gud det också, då borde dom ju verkligen fixa öppet oftare! Jaa, letar för fullt, både jobb och lägenhet men det går allt trögt.. Så himla dyra är alla lägenheterna också, bortemot 5000 för en liten 1a, inte så kul :/
Lisa Larsson

2013-01-15 @ 10:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0