Uppdatering.

2011-09-28 23:10:25
ojoj, vad dåligt uppdaterat det var här då! Lite roligt att det ändå är ett gäng som är in o kikar varje dag, hihi.

anywho
(på JD vis) kan ju uppdatera lite om vad som hänt senaste tiden:

Fredag: skola sen fix och mys hemma. Handla, tvätta, städa (litegrann iallafall), och mysa framför tvn.

Lördag: Åkte till Ikanohuset och brände lite pengar med Felicia. Blev även mat där, kinabuffis. och mössor, strumpbyxor, mascara, bh, örhängen, baslinne, fjädergrej, matlådor, bestickslådor, orkidé, väckarklocka, finglas, kaffeoboy-muggar, vitlökspress och säkert nått mer.

Tänkte sen mysa ner mig i sängen med bok och lite gottis men tvärslockande och sov till typ halv 8. Kom på då att jag nog ville ut. Velade hur länge som helst men halv 10 satt jag hos Anna och förkrökade. Sen blev det flamman. Helt okidoki :)

Söndag: Vaknar, mår sådär..helt okej men sliten och pizza-sugen, precis så jag brukar må dagen efter. Men under dagen blir det bara värre o värre.. Försökte skölja bort det dåliga i duschen, la mig där o vialde en stund men det hjälpte fan inte alls. Slutade med en spya innan sovdags. haha var länge sen jag var så bakis kan jag säga...

Måndag: Inget speciellt, bara var lat. hade inget speciellt i skolan så var hemma.

Tisdag: Skola, låååång dag. Kom hem typ 18. Drog iväg på innebandyträning, äntligen! (Var dock nära att inte hitta hallen, velade runt ett bra tag men tillsist blev det rätt, tack vare Nathali :p) Var galet skönt att träna igen. Skönt lag också, man kände sig verkligen välkommen liksom. Så blir nog en säsong där, tar dock emot väldigtväldigt mycket att dom bara har 1 (!) träning i veckan. Jag har ju vant mig vid 4 gånger i veckan + 1 eller 2 matcher.. jaja.

Onsdag: Skola till 3. Går verkligen inte bra för mig. Intresset ligger verkligen på noll.. Efter skolan blev det åka och leta efter en annan hall för träningsmatch. Kuligt! :)) kom hem för en timme sen, och nu är jag ren och mätt så nu blir det sängen!

Imorgon: Sovmorgon! Men ska försöka komma upp i tid och äntligen handla mat! och betala räkningar . . .

Krypa ner i sängen, med min Pottis. 3e boken just nu, måste skaffa resten ;o (som har hamnat i sopen efter att blivit totalt sönderlästa) bild från --> http://rodeo.net/tattologist/

neerd.

2011-09-20 21:52:41
Asså jag har blivit en sån himla idol-nörd. Har sett vartenda avsnitt och är helt inne i det! Blev tillochmed lite lättad när det inte blev nån innebandy idag (de hade tydligen ingen träning idag, får vänta tills nästa vecka..) för annars hade jag missat idol ;o Illa.

Mina favoriter:mina favoriter i idol 2011.

ettan är självklar.


Åh!

2011-09-20 19:14:09
Seriööööst, fy fan vad jag vill ha den här! Nån som vill dela, vem som helst?! lätt värt. men fail, var ju en bostadsrätt som hon lagt i fel kategori bara..



Månadshyra: 8500:-
Antal rum: 2
Boyta: 57kvm


"Topprenoverad jättefin och häftig vindsvåning med öppen planlösning med tillhörande P-plats och uppvärmd pool.
Mycket trevlig våning med ny insatt braskamin.
Trädgård med poolhus med möjlighet till grillning och badande.
P-plats ingår i hyran.
Lägenheten ligger på högsta våningen av en mycket fin fastighet med sammanlagt 3 lägenheter.
Lägenheters Boarea är ca 56,5 kvm med ytterligare ca 15 kvm bestående av förråd/garderob och hall på samma våning. Lägenheten uthyres tillsvidare och möjlighet till att köpas."

haha, så ful reklam!

2011-09-20 17:17:43


pH 7

2011-09-20 16:51:19
Den här dagen började jättedåligt, försov mig och fick ta den sena bussen till skolan. Den så att man måste stå och trängas hela vägen och sen nästan komma försent till föreläsning vilket innebär att man helt enkelt får sätta sig där man får plats bland massa random folk. Sånt blir man sur av. Blev inge bättre sen heller, tills jag kom hem. Pratade lite med Therse och trynade bort lite surighet i sängen. Så nu är jag neutral igen.

Tror förresten jag ska träna innebandy ikväll! Får dock inte tag på tränaren och känns lite dumt att bara dra dit utan att ha pratat med någon ;s meeen det får väl vara värt att det blir lite pinsamt om jag nu inte får tag på honom.

Men nu ska jag fixa käk, och diska antar jag. diskhon är verkligen full, vartenda litet bestick är nerdraget (förutom dom stora skedarna, dom gillar jag inte..). Men diska är och förblir det tråkigaste som finns.




A dream for the weaker

2011-09-19 22:30:57
Har sittit instängd och pluggat hela helgen. Nåväl, kollat film och halvpluggat snarare. Men ändå. Idag har jag suttit och skrivit kemitenta i 5 timmar, lagom trött i skallen efteråt. Tvivlar starkt på att jag klarade den, har jag himla flyt med mina gissningar så kan det gå vägen, men näää bättre o vara inställd på att det går åt skogen så kan man bara bli glatt överraskad :))

Efter skolan (19.00!) blev det pizza, hårfärgning och idol med Nathali. Och nu ska jag bädda ner mig med Harry Potter. Har börjat om med bok 1 i brist på annan bra läsning. Måste leta rätt på biblioteket här!


ny gilla-låt.

Även fast dom är tomma har du allt i dina egna händer.

2011-09-17 00:52:24
Har vart duktig och faktiskt pluggat flera timmar idag! Och kollat massa tv; postkodmiljonären (så jävla skön snubbe som var med!), Idol och nån random film. Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka komma upp i hyffsad tid imorn.


just det där lilla kändes så himla bra, som att jag har vunnit, fast egentligen är vi båda förlorare.

I don't know why but I do.

2011-09-16 13:16:53
Heeeeelg! Dock innebär helgen inte massa roligheter, mest massa plugg.. Men skönt iallafall. Skönt med kort skoldag idag också, bara en labb som gick bra. Och duggan klarade jag också, finfint! :)

Men nu ska jag städa o fixa lite så det är plugg och mysvänligt här ikväll. Kanska ta en sväng till affären också, glömde köpa några grejer igår, typ toapapper och det kan ju vara bra att ha :)

Navet - For the show (Familjen remix)


Bara en liten..

2011-09-15 23:02:54
en liten liten beställning från hm. Supersänkt pris på kuddfodralet ju!

Glida runt, hänga runt. Låna pengar.

2011-09-15 21:14:12

Imorse åt jag hårt bröd utan pålägg och frukt från trädgårn till frukost. Med andra ord var det rätt efterlängtat att fylla på förråden, så det har jag gjort idag. (För lånade pengar..)

Nu blir det kolla det sista av robinson och läsa igenom morgondagens labb. Plugga in alla kemiska beteckningar till duggan imorn också!




Jag örk int'

2011-09-13 22:35:47
Känns jäääävulskt bra att jag kommer råkugga på matteduggan imorn (n). Har för övrigt en inre kris ungefär varje dag, vill jag det här? klarar jag av det här? Vad gör jag annrs? osv. Har vart tårögd halva dan tror jag. Värst blir det när Semlan skickar sms, då längtar jag hem!

Men bare o hänga i antar jag? Försöka rycka upp sig nu inför kemitentan. Styra upp innebandyn med så man har lite liv utanför skolan också.

Ajaa, nu ska det sovas iallafall, natti!


Those dancing days - Help me close my eyes


Studenthälsans alkoholvanetest.

2011-09-13 19:24:50
Såg ju bra ut.. eller? Dock känns det ganska obefogat, faktiskt.


Schema v.37

2011-09-12 07:25:54
Supertrött och stressad tjej som självklart försov sig. Så blir ingen lugn morgon med frukost o sånt som jag hade tänkt mig, nej bara dra på sig kläder och iväg till skolan!

Veckans scema:


mhmmm

2011-09-11 23:34:19
Grymt dålig helg. Piggade dock upp lite med en promenix och ett långt samtal med Therese! :) Har annars mest legat hemma och kollat film/tv hela helgen och vräkt massa onyttig skit och tyckt synd om mig själv..

Brothers - Inte det bästa jag sett men bra. Grymt sorglig och hemsk, mest hemsk. Jag ska aldrig vara tillsammans med en kille som drar ut i krig, aldrig!

Monsters - Var rätt bra så länge det varade, kändes dock inte ens som filmen hann komma igång innan den var slut och monstren kändes bara fel..


Nu blir det sängen och ladda för nya tag och ny vecka, som man säger varje söndag. Är dock inte ett dugg taggad..

Hur länge har du tänkt dröja med att följa den väg du menar är den rätta?

2011-09-10 23:46:51
Hur kan man bara stå och se på och låta allt gå åt helvete?
vart är styrkan, beslutsamheten, viljan?

jag vet inte. inte nånting, fortfarande.

Brothers

2011-09-09 22:23:16
Sicken tråkig kväll. Får bli en bättre imorn. Hela dagen med för den delen. Avslutar den här dagen med Brothers, tror det kommer vara grym!


Hon liksom ber om det...

2011-09-09 20:34:08
"Tänk dig såhär. Om en full kille går hem från krogen och har på sig värsta klockan och värsta kostymen och ser rik ut - om han blir rånad ... frågar man då varför han hade Rolex-klocka på sig? Ingen skulle ju säga till den killen att han får skylla sig själv att han blev rånad för han var packad och gick omkring och viftade med sin fina klocka. Men en tjej som är packad , med en kjol som visar halva låren - hon liksom ber om det.."

-Flickan och skulden. En bok om samhällets syn på våldtäkt.

Läser en ny bok, eller nja inte ny har läst den förut, men bra är den!

You shoot me down, but I won't fall.

2011-09-08 19:23:04
Sliten tjej idag. Hade kul igår men nu blir det fanimej lugnt ett tag!
Annars då? Tvättar och städar lite samt inväntar Halv 8 hos mig och Idol. Blir eventuellt lite plugg till det.



David Guetta ft Sia - Titanium



Armand Mirpour - I am a Volcano (Lissi dancefloor disaster remix)


Update.

2011-09-06 22:01:43
Ska precis gå och sova. Idag slutade jag skolan klockan 7 så har inte hunnit gjort mycket mer än lagat mat och kollat tv sen dess.

Hade en riktigt bra helg förresten! Först finsittning här i Linköping tills klockan 2 då mamma kom och hämtade mig :) Kom hem vid halv 6, sov några timmar sen blev det kolla in marken, först en sväng med mamma o Selma sen med Therese och Lollo. På kvällen blev det fest hos Magnus sen stan. Åkte hem sent på söndag, så på måndagen var jag helt död men nu börjar jag kommi ikapp igen. Men antar jag kommer hamna efter imorn igen för då är det fest, igen. Kalas med Johnossi.

tog förövrigt emot en del att åka hem igår, kändes väldigt skönt att vara hemma och träffa familjen och de närmsta vännerna. Mest saknar jag min lilla Semlis! :)


senaste inköpen: snabba cash, buried, monsters, brothers, hämnden, the illusionist, i spit on your grave, doomsday, Hierro, the imaginarinum och doctor parnassus.

Inköp under marken: 11 filmer och en fiffig kniv/potatis-skalare/-skivare. Sen var pengarna slutt. Har ungefär 150 spänn att leva på fram till 25e september nu, känns lovande.. Oj oj.


...

2011-09-05 23:24:53

gör en vettig uppdatering nån annan, bättre dag. . .

Det är okej att känna.

2011-09-05 12:39:05

Usch :'(


Finfint!

2011-09-01 22:45:35

Ser fram emot en grym helg! Finsittning och fest imorn sen hem och träffa mina bästa och festa vidare.


RSS 2.0