30e augusti.

2011-08-30 21:06:33
skola. första labben. betalat räkningar. träningsvärk. anmält mig till duggor. sovit. fixat matlådor.

dagarna bara flyger förbi!


Where was I?

2011-08-29 22:08:30
Shit vilken rolig blogg jag har, inte. Men har verkligen inte tid att blogga om dagarna, att plugga är verkligen mer jobb än jag trodde.. Har vart på gymmet idag också! Första gången på evigheter.. Så gissar på träningsvärk imorn. Kom hem strax efter 7 så har bara latat mig sen dess, och fixat matlåda. Så nu ska jag alldeles strax krypa i säng. gott. Och inatt ska jag fan ha fönstret stängt, trött på att vakna dyngtidigt på morgonen av att det flugit in en jävla geting.. -.-

Utan tv-kanaler så blir det rätt mycket scrubs...


Nothing in this world worth having comes easy.

2011-08-28 23:32:15


Hade en grymt bra dag/kväll/natt igår! Blev väldigt sent så den här dagen har mest spenderats med att sova. Och kollat scrubs. Imorn har  jag faktiskt lite sovmorgon men säkerhetsdugga efter det så nu ska jag läsa igenom säkerhetsföreskrifter och sova.

Mm-mm-Mm

2011-08-26 18:42:24

Hade inte tackat nej..

Skönt med helg också! Har precis vart o handlat, hämtade ett mystigkt paket som visade sig innehålla en picknickfilt och 2 biljetter till bilar 2. Tydligen vunnit i en tävling, hade jag helt glömt bort.

Resten av kvällen blir det bara massa plugg. Måste styra upp det här nu.. Imorn blir det roligheter så bara bita ihop!



...

2011-08-26 06:52:42
Så sjukt sliten tjej. Vill verkligen bara ha helg nu -sova! och bara vara, kanske städa lite också. Fast just nej måste plugga hela helgen.. ÅH.


Fullt upp.

2011-08-25 22:12:10
Hinner inte uppdatera, måste duscha och sova nu. Hade grymt kul igår iallafall! Förfestade i kön till München Hoben, folk hade börjar köa redan vid 10 och dragit med sig både patytält och soffor x) Jag och Nathali hamnade allra sist i kön först men smet sedan in typ längst fram, najs. Erik Hassle och Rebecca & Fiona fick vi se också. Nån tjej lurade mig till att dricka cider med kanel i också men det var faktiskt rätt gott. Började knalla hem vid 1 tror jag, efter ett besök på donken, kom hem runt 2 efter att ha virrat runt som vanligt :p Var skapligt trött idag men tragglade mig igenom dagen iallafall. Kom hem vid halv 7 (efter att ha tagit fel buss och kollat nån affär på stan), pluggat en del och nu blir det som sagt dusch och sova.



Pluggar...

2011-08-23 19:07:54


Ett år sedan. Önskar jag hade samma valmöjligheter idag. Men icke! Idag har jag inget annat val än att sitta o plugga.. Men nu ska jag sitta seriöst några timmar, stänga ner facebook osv osv. För alldeles för snart MÅSTE sommarkursen vara klar (plus att jag måste plugga matte och kemi) och imorn har jag inte tid med något plugg alls. München Hoben! Kommer blir grymt.

Älskar förövrigt den nya grejen på fejjan när de visar uppdateringar från t ex 1 år sedan.

Men deras klockor gick lika fort, det är ett snabbt liv.

2011-08-22 23:01:22
Panik! Har alldeles för mycket att göra. Varför i helvete sköt jag upp sommarkursen hela sommaren?! Fattar ingenting av det där jävla flash-skiten heller, eller jag fattar att det egentligen är skitsimpelt men gubben som har kursen är fan kass på o förklara. Har suttit i flera timmar idag och inte lyckats göra klart en enda uppgift. Tackade nej till en till nollegrej bara för o h ta tag i kursen, helt i onödan känns det som nu..  Iallafall tur som fan att jag gjorde matteläxan på lektionen annars hade jag haft den o göra nu, nu har jag bara några gamla hemläxor att rätta, heja.. ;/

Men nu låter jag sjukt negativ, om jag bara blir av med sommarkursen så är det grymt med mig, bare så ni vet! :) Men nu ska jag sova så jag kommer upp tidigt som tusan imorn och fixar det sista på matten då. Kemin börjar imorn också.

Pratat med bästaste Therese har jag iallafall gjort idag! Försökt planer marken, vet inte om jag ska hem eller inte?!

Drive my soul

2011-08-21 22:09:59
Skulle på bio med Nathali och några igår, men det slutade med utgång istället. Började med en halvtörr förfest men sen blev det roligare. Har ingen aning om vart vi var men när stället stängde hade jag plötsligt tappat bort alla så började gå hemåt men kom på att jag inte visste vart hemåt var så vände igen.. Hittade inte dom jag letade efter så följde med nån annan (minns inte vem x)) på efterfest. Drack äckligt vin och somnade.. Så den här dagen började med en härlig promenad hem. Och efter det har jag inte blivit ett dugg piggare, snarare tvärtom.. Och nu sitter jag här och försöker plugga matte. Men det tar fan knäcken på mig! Har verkligen aldrig kännt mig såhär trög.

Hur som, ska sitta och försöka göra kalrt mina hemtal ett tag till sen blir det sängen och tagga för ny nollevecka, och massa mer matte. . . Stort hurra för att pengar från CSN kommer in på kontot imorn, grymt välbehövligt!


3e dagen avklarad.

2011-08-18 21:03:33
Det är slitigt att vara nolla. Är helt död. Men kul är det! Idag har vi bland annat haft PackLing = Lunchtävling som går ut på att tränga ihop så många nollan som möjligt i en liten bil. Mmm Gemenskap! eller?
Sen har vi räknat dyngmycket matte också, och jag känner mig verkligen jättetrög. Min hjärna har fortfarande sommarlov tror jag.. Roliga hemuppgifter får vi varje dag också så dom ska jag sätta mig med strax.

Har hänt massa andra grejor med men örk int berätta allt. Testat häfva öl har jag gjort iallafall, gick rätt bra faktiskt så ska fanimej se till att lära mig det ordentligt!

Imorn ser schemat ut såhär:
08.15 Matte
10.05 MorgonsamLing
12.00 D-struktion i Amfi-teatern
13.00 Mer matte ?
17.00 FörLing i Viagraparken
19.00 RäkPhesten i München Hoben-tältet
21.00 Nolledisco


Men nu ska Nollan äta kvällsmat och kolla på matten innan hon kryper ner i sängen.


Hihi, råkade gå lite fel förut när jag skulle hem, typ såhär. Lokalsinnet är sådär..

råkade gå lite fel..

Lingfadderiet



glömmer man nolleskylten kan det gå såhär..









Så hur många nollan fick det plats i en bil? 20 i våran. 22 i vinnarnas. Och rekordet är 27. Sedär.

Första dagen.

2011-08-16 22:38:25
tjatja. Kom hem från skolan för en dryg halvtimme sen (höhö lång dag + att jag hade lite svårt med bussen hem..).
Började dagen med att försova mig sen missa bussen men lyckades iallafall ta mig till samlingen i tid, rätt bra jobbat tycker jag. Har hänt massa skoj idag, lekar, rundvandring, massa info mm. Men det roligaste var ändå bluff-föreläsningen :DD

Vi skulle ha vår första föreläsning och ska "repetera lite grunder" men vi kommer snabbt över på väldigt mycket mer komplicerade saker, och fort som tusan går det, hinner inte med att både skriva och tänka. Och man ser verkligen hur allas blickar blir mer och mer förvirrade för att sedan bli rent av panikartade. Men till sist börjar det gå upp för oss att det inte kan vara seriöst, vilket han till sist berättar för oss. Men jävlar vilken panik man hann få! Ännu mer panik fick man när det finns elever som var med på det hela och ställde sjukt avancerade frågor ..

Aja, ska äta lite kvällsmat nu och sen blir det sängen. Imorn är det ungefär följande som gäller:

08.15 Diagnotiskt test i matte.
11.05 MorgonsamLing, minns ej vad vi skulle göra..
12.00 Ta kort och hämta ut LiU-korten
17.00 Gasque och häfvföreställning 1 A2
18.00 Grillkväll bakom C-huset
21.00 Nolledisco


Fullt öpp!

Lyckades knåpa ihop en helt okej nolleskylt igår, viktigt! För utan nolleskyöt har man inget identitet och utan identitet får man inga vänner...


Nolleskylten

2011-08-15 22:55:01
Idag har jag vart iväg och träffat de flesta av tjejerna som ska läsa KA (=kemisk analysteknik) och några andra teknikprogram, så nu känns morgondagen mycket mindre nervös, skönt!

Imorn klockan 8 är det upprop som gäller sen drar skolan och nollningen igång. Tänkte gå och lägga mig för typ en timme sen men sen kom jag på att jag måste fixa den där jävla nolleskylten. Går inte ett dugg bra, och nu börjar jag bli trött och sur ;(


Känner att det hade vart lite enklare att fixa skylten om jag hade haft lila och gult papper som lite målar-skills, men nej det har jag inte..

2011-08-14 23:14:00
Nu ska jag krypa ner i sängen, är faktiskt skittrött ;o Men det är bara bra, så jag vänder rätt på dygnet ordentligt innan skolan börjar, faaast jag antar det kommer gå åt skogen sen med all nollning o det ändå..:p Men iallafall; godnatt!



Välkommen in.

2011-08-14 22:37:09
Sådär, nu är det mesta fixat! :) Förutom en helfigurspegel (och den som står på byrån är bara en tillfällig lösning). Såhär ser det ut iallafall:

Finns ännu fler bilder här: http://www.styleroom.se/album/27750

















14e augusti

2011-08-14 12:00:02
Nu dra jag ut o kollar in Linköping, borde ta med mig karta . . .


Godmorgon!

2011-08-14 09:07:52
Sitter ensam i mitt nya hem och äter frukost. Har nyss testat duschen också. Och betalat räkningar, fy fan vad pank jag är! Förstår inte hur det här ska gå ihop.. När får man första CSN?!

Ska iallafall plcoka lite mer här sen ge mig ut och försöka lära känna staden. Bilder på lyan fixar jag till senare, förstår att ni är sjukt nyfikna (;

First Aid Kit - When I grow up

Signs

2011-08-13 08:37:59


Det nya.

2011-08-12 21:08:00
nyklippt!
Åh vad mycket mer jag känner mig som jag nu.

Bra dag!

2011-08-12 20:44:51
Började med en tur till frisören. Tackar Denise för att jag fick tid så fort, och för klippningen:) Så himla skönt o äntligen ha fått det fixat. Passade på att sola innan jag gick hem till pappa (hade låst in min nyckel. igen.).

Jag och Selma drog sedan till Karlstad. Första riktiga turen (längre än till ica*) i bilen. Gick hyffsat smärtfritt, förutom en felkörning och en parkering lite väl långt ifrån stan:p Väl där träffade vi Therese och fick en del inhandlat. :)) Och mat på ikea, såklart.

Resten av kvällen ska spenderas med packning. Nu ska allt det sista ner i kartonger, imorn flyttas det, PÅ RIKTIGT!




skjorta, linne, småplock + grejer på ikea.

14.14

2011-08-11 14:15:07
Det är absolut inte det här jag borde sitta o pyssla med nu, men titt vad jag äntligen lärt mig! som jag har funderat över detta.. och så var det skitenkelt.

Idag är jag barnvakt åt Esmis, fast hon sköter sig rätt bra själv tycker jag. Har även hunnit med att sytt ett kuddfodral men det tog typ tusen år och blev fult och jag fick damp..




Efterlyses!

2011-08-10 12:38:05
Saknar min jeansjacka! Har letat överallt men hittar den verkligen inte, ingen som råkar ha den liggnas hemma hos sig? kan tänka mig att jag har glömt den på nån fest eller så..


Hon vill va blind.

2011-08-10 12:07:45

Körkort!

2011-08-09 23:00:08
Lättad tjej. Idag var det som sagt en viktig dag; uppkörning. Trodde helt ärligt aldrig att jag skulle klara det. Men det gjorde jag, helt galet! Så nu har jag alltså KÖRKORT. Känns ganska skumt, men bra.

Hade dock kännts ännu bättre om jag inte haft haft en jävla sommarkurs att avsluta. Nu blev det mer en punkt på listan som checkades av. Men en stor och viktig punkt! En pnukt att pricka av på både göra-innan-flytt-listan, nyårslöftes-listan och göra-innan-jag-dör-listan.


Gillar att ni gillar :')


2011-08-09 02:12:44
Idag har jag lärt mig att isbjörnar lever i Kanada och att den orange/gula randen i Tysklands flagga tydigen är guldig?! Har även umgåtts massor med Therese och lite med Magnus:) Har blivit både pizza, auktion och buzz.

Glad tjej. Men nu ska jag sova är en viktig dag imorn, men det ska jag försöka att inte tänka på.


Helt klart det jag kommer sakna mest, näst efter familjen.

Someone like you

2011-08-08 09:28:00
Godmorrn säger vi med den här:


Tjuvkik

2011-08-07 23:03:32
Bad day. Eller egentligen blev den dålig först nyss, jag kommer aldrig få nått körkort!

Igår var vi iallafall till Linköping. Flyttade dit det mesta av grejerna men sen gjorde vi inte så mycket mer. Jo vi hämtade en soffa i Norrköping också, 100 spänn. rätt värt, dock lite tråkigt med en vanlig ikea-soffa, men det funker! :) Allt finlir och sånt tar vi iallafall nästa helg. Åh, vill bara spola förbi den här veckan och alla måsten och dra iväg!

Ungefär såhär såg det ut när vi lämnade det igår:

tjuvkik på nya lägenheten.

Letar som tokig efter ett soffbord, vet inte riktigt vad man ska ha för nått? Tror jag är sugen på ett teak-bord, lite långsmalt och helst med hylla under. Eller kanske två små brevid varandra, eller sats-bord? eller ett i plexiglas.. haha, hur som helst så ska jag INTE ha mitt gamla fula lack från ikea!

I are droid.

2011-08-04 11:12:00

I are droid, ett av Sveriges bästa band?!

Ett svenskt guldkorn! Ett stort mysterium hur det kan finnas band som dessa som typ ingen känner till? Samtidigt som alla känner till band som Rolandz (hehe bästa exemplet jag kom på..). Ganska galet.


I are droid - Bring your machines:


I are droid - Blood & ether:


Bästa låten finns dock bara på Spotify; With lowered arms. Lyssna för tusan!

As far as I know, it's all a waste.

2011-08-04 00:43:35
okej, jag är sämst. Och just nu så jävla sur, och trött.
Så mycket att göra, så lite tid och energi.




orkar inteee med.

Up and awake.

2011-08-02 10:14:00




måndag första augusti.

2011-08-01 23:04:27
Nämen heeeej!

Tänkte bara uppdatera lite, har vart en ganska värdelös dag idag så har egentligen inte mycket att berätta. Det enda bra jag gjort idag är sprungit runt färnsjön, om man nu kan kalla det springa.. fy fan vad tungt det gick! Men runt kom jag, shööönt. Har även spenderat några timmar i solen (tog dock ingenting?!), myst lite med Semlan och plockat lite hallon.

Kom precis ut ur duschen och har slösat bort nån timme vid datorn. Kollat runt på massa sidor där jag skulle vilja slösa bort massa pengar (som jag inte har).. Gjorde ett litet kollage på favoritplagg bland budgetkedjorna, i brist på annat.



Är så sjukt sugen på att spendera pengar så det finns inte! Dock är nog inte kläder prio ett. Som det är just nu är det ju bara kul att köpa kläderna, men inte att ha dom på mig -.- heeeej tjockis!

RSS 2.0